Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 544.
-
Παράθεση από chrdes: “Γεια σας. Επανέρχομαι μήπως ξέρει κανείς; Παράθεση από chrdes: “Παιδιά γεια σας. Νέος στην παρέα σας εγκατέστησα την 7.2 και φαίνονται όλα καλά. Βλέπω μόνο μια εφαρμογή απενεργοποιημένη "Έγγραφα" και είναι ή com.android.documentsui. Τη χρειάζομαι ή μπορώ να την απεγκαταστήσω; Την ενεργοποίησα και στην επανεκκίνηση απενεργοποιήθηκε. Ευχαριστώ. ” ” Φιλε μου αστη ως εχει ψωμι δεν σου τρωει...
-
Επειδη το θεμα ειναι περιπλοκο να πω οτι απο την εκδοση super su 2.60 και νεοτερες εχουν γινει πολλεσ αλλαγες στον τροπο εγκαταστασεις του super su αλλα και στο kernel του δηλαδη εκτος απο το system/app και το system/xbin κανει εγκατασταση αρχειων και στο data ,αυτο ακριβως ειναι που δημιουργει προβληματα με την αναβαθμιση απο μια ρομ σε μια αλλη . Λυσεις υπαρχουν η ποιο απλη οποιος θελει ροοτ στην stable να περναει την εκδοση που του πρωτηνει το twrp που ειναι η 2,49 και λειτουργει σωστα χωρις …
-
Παράθεση από kiriakos1963: “Από ότι θυμάμαι όταν έβαλα το ρομ όχι stable αλλά dev όταν έκανα αναβάθμιση το Su από play store είχα πρόβλημα όταν άνοιγμα κάποια εφαρμογή έκλεινε το τηλέφωνο και όταν το άνοιγμα η εφαρμογή δεν υπήρχε μέσαμέσα. Δεν θυμάμαι ποιο ρομ ήτανε ” Αυτο που εκανες ηταν μεγαλο fail .ΠΟΤΕ σε DEV rom επειδη ειναι prerooted δεν περναμε αλλη εφαρμογη για root διοτι θα εχεις 100% προβληματα .
-
SAR level
ΜήνυμαΠαράθεση από aristidis540: “εφοσον βλέπω τις τιμές των άλλων εταιριών να συμπίπτουν με τα sar που δινει το site,θα ηταν παράλογο να πιστεύω οτι μόνο την xiaomi θέλουν να θάψουν. Δυστυχώς για έμενα,βλέπω το σαρ στις συσκευές μου,μόλις βρω συσκευή με παρόμοια specs κάνω αλλαγή.(δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ) ” Οι τιμες SAR που λενε στα διαφορα site για τα xiaomi δεν ειναι επιβεβαιομενες , το αναφερουν αυτο εχουν ερωτηματικο στο source sar .Οι τιμες που δινουν για τα xiaomi ειναι διπλασιες απο το πρ…
-
Παράθεση από mitsoxrist: “Οτι δλδ , ασχετα αν γίνεται μέσα από το wipe data , πριν η μετά το πέρας της εγκατάστασης κάνουμε τα wipes cache και dalvik για ν'αποφυγουμε τα προβλήματα που λες κι εσύ ( συνήθως τα κάνουμε μετά όμως ). SORY δηλ εγω που εκανα εχθες εγκατασταση της ελληνικης Ρομ επρεπε να κανω και wipes cache και dalvik μετά? ” Αν τα έκανες πριν τα wipe cache και dalvik έχουν είδη διαγραφή και όσο είσαι στο recovery δεν ξανά δημιουργούνται είτε περασεις Ρομ είτε όχι .Το wipe data καλο ε…
-
Παράθεση από gkalen: “Ναι , το γράφει αλλά πάντα κάνουμε wipe cache και dalvik μετά από το πέρας κάθε εγκατάστασης , γιατί το κάνουμε τότε , εφόσον το'χουμε κάνει. Αν δεις υπαρχουν χιλιαδες threads για το πως κάνουμε εγκατάσταση Ρομ , σε κανένα δε θα δεις οτι δεν κάνουμε wipe cache και dalvik επειδή γίνεται μέσω του wipe data . Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αλλο είναι το wipe cache και άλλο το wipe data μην μπερδευσε..όταν κανείς wipe data γίνεται wipe και το dalvik διότ…
-
Παράθεση από TziMcN: “Αφού έχω και εγώ ένα κάρο θέματα με το redmi, (καθόλου καλό wifi σήμα, χαμηλή ένταση ακουστικών, δεν μπορώ να περάσω την fast boot με την κλασική μέθοδο...), λέω να κάνω μια προσπάθεια και να περάσω την fast boot με το sp flash tool. Τον preloader στο redmi note 2 τον παιρνάω κανονικά, ε? Εννοώ πως δεν είναι κλειδωμένος, σωστά? ” Περασε το preloader δεν υπαρχει προβλημα.
-
Η 6.3.3 είναι developer rom .Δεν κάνουμε εγκατάσταση ποτε το super su ή αλλη εφαρμογή για root σε rom που είναι rooted .Το ότι δεν σου δουλεύει ή εφαρμογή μπορεί να είναι θέμα ασυμβατότητας με την συγκεκριμένη Ρομ .Αν θες πεσμας ποια εφαρμογή είναι αυτή.Αυτό που θα σου πρώτηνα να κανεις είναι εγκατάσταση της Ρομ από την αρχή για να φύγουν υπολείματα του super su τα οποία έχουν παραμηνει στο system.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από makis1024: “Αλλά ούτε σε εμένα δουλεύει, βέβαια να σημειώσω ότι είμαι με coustom twrp 3.0.0 και όχι της twrp του flowin_through. ” Δουλευει και σε εμάς που χρησιμοποιούμε το TWRP 3.0.0-0 του Μιχάλη ” Δεν δουλεύει σε εμένα, αλλά δεν τρέχει και τίποτα, δεν τρελαίνομαι. ” Δουλευει Μανωλη μεσα απο TWRP θα πατησεις και θα κρατησεις πατημενο το volume - και μετα πατας μια φορα το power
-
Backup
ΜήνυμαΠαράθεση από yiannisT: “Μιας και τέθηκε το θέμα, να πω ότι έκανα κι εγώ τελικά ένα backup και μετά είδα παρακάτω στο twrp που έλεγε για για compression και md5 και έκανα δεύτερο back up και με κλικαρισμενα αυτά τα δύο. Ποια είναι ή διάφορα; Είναι κάποιο από τα δύο πιο ασφαλές ίσως στην περίπτωση που θα χρειαστεί να κάνουμε restore; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Το compression κάνει συμπίεση για να πιανει το backup λιγοτερο χωρο στην sdcard ,το md5 είναι η ψηφιακή υπογραφή του backup…
-
Εσβησε μονο του-νεκρο.
ΜήνυμαΣτα 2.7ν ή μπαταρία είναι εντελώς άδεια χρειάζεται φορτιστη μπαταριών li-ion για να την φορτίσεις μην την συνδέσεις απευθείας στο usb φορτίστη του κινητου στα 5ν.
-
Εσβησε μονο του-νεκρο.
ΜήνυμαΚατέβασε το pdanet κάντο install στο pc και θα σου περάσει τους drivers σιγουρα. Κατέβασε το εδώ pdanet.co/a/ μετά ακολούθησε την διαδικασία του οδηγού.
-
Εσβησε μονο του-νεκρο.
ΜήνυμαAκολουθησε αυτον τον οδηγο για unbrick με το sp flash tool Unbrick-ή-Καθαρή-Εγκατάσταση .
-
Εσβησε μονο του-νεκρο.
ΜήνυμαΠαράθεση από aristidis540: “τι να πω το κινητο ειναι καινουργιο ουτε χτυπηματα εχει ουτε τπτ.κατι αλλο παιζει. ” το εχεις συνδεσει με φορτιστη να δεις αν αναβει το led τις φορτισεις? Πατα και κρατα πατημενω το power για 2 λεπτα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Και φυσικά μπορεί να ενσωματωθεί στην επόμενη Version, αν και έχουμε ήδη υπό δοκιμή πολλές νέες Recovery TWRP V3.0 που θα βάλουμε σε αρκετές συσκευές την επόμενη εβδομάδα. ” Οσο αναφορα τα official TWRP V3 recovery για της συσκευες ARMANI-DIOR-CANCRO πρεπει να ενσωματωθουν ,για της υπολειπες συσκευες που ειναι unofficial TWRP πιθανος να εχουν καποια bug και θα πρεπει να τσεκαριστουν για να μην υπαρξουν προβληματα. Εξαιρουνται τα δικα μου TWRP που δεν εχουν bug .
-
Αν θέλει ο admin μπορεί να το ενσωματώσει στης rom δεν υπάρχει πρόβλημα,εγώ έκανα αυτο το TWRP recovery για να το μοιραστο μαζί σας για να έχουμε μια αναβαθμισμένη σταθερη συσκευη.Θα μπορούσα να κάνω TWRP recovery v2 και για άλλες συσκευές xiaomi.Έφτιαξα και για το Note 3 TWRP v2 το έχω ανεβάσει στο νήμα για το note 3.Στο μέλλον θα βγάλω και την έκδοση TWRP 3.0.x.