Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 544.
-
Ceramic-black-Mi5s-2.jpg Ναι καλά καταλάβατε, νέες φωτογραφίες και leaks έχουμε για το επερχόμενο Xiaomi Mi5s που θα δούμε επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα. Η εταιρία δημοσίευσε σήμερα ένα νέο poster που δείχνει το Mi5s σε έκδοση ceramic black,με μαύρη, glossy κεραμική επίστρωση σε όλη την επιφάνειά του δηλαδή που υπόσχεται υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα. Η κινεζική εταιρία έχει διαθέσει και παλαιότερα κεραμική έκδοση συσκευής (το Mi5 Pro με τα 128GB μνήμης και τα 4GB RAM δηλαδή), έτσι αυτό μάλλον …
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από petros93: “Γεια σας φιλοι μου! Πρωτο ποστ εδω και μολις παρήγγειλα απο geekbuying την εκδωση με τα 64gb ( Xiaomi Mi5 5.15inch FHD Android 6.0 Type-C 3GB 64GB 4G LTE Smartphone ) Να το αναμενω σε κανεναν μηνα με 40 ημερες ε? Επισης δεν ειναι η international version οποτε θα περασω μονος μου το store και αυτα(ευκολακι) αλλα θα ηθελα με το που το παρω να κανω αμεσως αναβαθμιση σε miui 8 και μετα ολα τα αλλα. Μπορω να αρχισω καποια προετοιμασια απο τωρα η να περιμε…
-
Το mi5 έχει nfc και είναι μέσα στο χρηματα που διαθέτεις.
-
mi 5 fake rom
michael - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από Kmarkou: “αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά στο link που έστειλα και λέει για τους οδηγούς. Από το app του κινητού όταν το άνοιξα, συνδέθηκα στον λογαριασμό μου της xiaomi και δεν ξέρω αν ξεκλείδωσα τον bootloader.. Το παρατάω για σήμερα. .κρίμα. .. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι, γιατί φάγατε και σεις αρκετή ώρα μαζί μου ” Καλα έκανες και συνδέθηκες στο mi account από το κινητό σου.Η 8.0.10.0. είναι official stable china rom και μπορείς να ξεκλειδωσεις τον bootloader και να περάσεις ελλ…
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από michael: “Παράθεση από bilis1234: “Όχι είχα βάλει το πρόσθετο του ρεκοβερη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποιο πρόσθετο; ” Που έχει και αλλα διαμέρισμα τα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οκ ,έτσι όπως το ειπες (πρόσθετο) δεν το κατάλαβα
-
Redmi Note 3 Pro Vs Redmi Note 4
michael - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από nikpoth: “Oled είναι η οθόνη του.Δεν της κατασκευάζει η samsung ,αλλα δυο κινεζικες εταιρίες. EverDisplay και Boe. Πάντως από φωτεινότητα θα είναι καλύτερο λογικά. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η OLED και AMOLED είναι το ιδιο, μία έγχρωμη οθόνη OLED είναι active matrix oled . Συνήθως η xiaomi βάζει οθόνες από japan display inc και LGD .
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από geoanto555: “@bilis1234 πέρνα το backup στην κάρτα sd και σβησε το από τον αποθηκευτικό χώρο.. Δοκίμασε να το κάνεις restore από εκεί. Γενικά δες αν είναι οκ από θέμα χωρητικότητας ” Τελικα το έφτιαξα ξαναπερασα την ρομ και όλα όκ ευχαριστώ για την βοήθεια!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειχες περάσει cyanogenmod πριν; Γιατί συνήθως τότε παρουσιάζεται το πρόβλημα με το restore.
-
Helio-x300-announced.jpg Με την ανακοίνωση των next-gen δεκαπύρηνων SoC’s της (Helio X30 και Helio X35) πριν λίγες εβδομάδες, η Mediatek μπήκε δυνατά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού με την Qualcomm τόσο σε θέματα αρχιτεκτονικής/GPU όσο και σε ότι αφορά την ταχύτητα των επεξεργαστών της. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες λοιπόν το νέο Helio X30 SoC θα κατασκευαστεί πάνω στην αρχιτεκτονική των 10nm της TSMC. Αρχικά ήταν να βασιστεί στην αρχιτεκτονική των 16nm αλλά επειδή δεν θα μπορούσε έτσι να συ…
-
android_hack2.jpg Η Google μόλις πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε το Project Zero Prize, ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου προσφέρει ως $200.000 σε αυτόν που θα μπορέσει να χακάρει το Android, αν γνωρίζει μόνο τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email. Ακούγεται κάπως πολύπλοκο και είναι, για αυτό άλλωστε προσφέρει και τόσα χρήματα σε όποιον όχι μόνο γνωρίζει πως να το πετύχει αλλά είναι σε θέση να μοιραστεί το «μυστικό» με την εταιρεία και όχι με κάποιον άλλον, όπως για παράδειγμα μια κυβέρνηση…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19436/ Το Software Freedom Day είναι μια παγκόσμια ημέρα εορτασμού για το ΕΛ/ΛΑΚ (Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα). Σκοπός αυτής της ημέρας είναι η εκπαίδευση του κοινού στη χρήση υψηλής ποιότητας ΕΛ/ΛΑΚ, στη καθημερινότητα, στην εργασία, στον εκπαιδευτικό τομέα, στη δημόσια διοίκηση και γενικά — Παντού! Τη διοργάνωση του SFD έχει το Software Freedom International, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, προσφέροντας υποστήριξη και βοήθεια σε δ…
-
Παράθεση από MIKermit: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από MIKermit: “ΟΜΩΣ συνεχίζει να μην με αφήνει να κάνω κανένα wipe και έχω προβλήματα (κρασάρουν τα google services πχ) καμιά ιδέα??? ” Ποιο ακριβως μυνημα βγάζει όταν προσπαθείς να κάνεις Wipes ?? ” failed to mount /data/media/TWRP/.twrps failed to mount '/data' (Invalid argument) unable to mount storage ” Θα μπεις στο twrp. και θα κάνεις format data .wipe >format data>yes