Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 544.
-
Απορίες για το Mi5
michael - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από pillopoulos: “Είχα πάει για μια μέρα σε cm13 αλλά μου έκανε κάποια κολλήματα και επέστρεψα στο nandroid backup που είχα κρατήσει (τελευταία ρομ του gkalen). Δεν δουλεύει το αποτύπωμα ούτε το ταπ στο home button. Επίσης, στις ρυθμίσεις, δεν υπάρχει η επιλογή του δακτυλικου αποτυπωματος Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κανε εγκατάσταση απο twrp την ίδια ρομ που έχεις τωρα και θα είσαι οκ
-
Παράθεση από atsarantos: “Οκ. Κατάλαβα. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Ευχαριστώ πολύ. Κάτι τελευταίο. 1) Αν περνάω την ρομ από το TWRP και δεν κάνω πρώτα wipe cache κτλ και το κάνω μετά (όπως το βγάζει και σαν επιλογή) πειράζει; 2) αν περνάω την rom από το TWRP χωρίς να κάνω wipe cache κτλ καθόλου. Ούτε πριν ούτε μετά; Δεν υποτίθεται ότι τα κάνει μόνο του με script? ” 1.Δεν έχει σημασία αν το κάνεις πριν ή μετά. 2.Wipe cache δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάθε φορά που περνάς ρομ,το script της ρομ κά…
-
Παράθεση από atsarantos: “Λοιπόν. Παίδες. Έκανα ότι μου είπε ο @spideman3 και έλυσα το θέμα του 0mb στην internal storage αλλά..... Έχω θέμα σε κάθε αναβάθμιση... Δε μου την ολοκληρώνει.. Δεν έχω Dolby atmos.. Και δεν τελειώνει απλά η εγκατάσταση... Κολλάει πάλι στο τέλος όταν πάει να φλασάρω το TWRP και κάνει reboot system μόνο του.. Μετά από αυτό μου αλλάζει το recovery (μη ρωτάτε πως) αλλά ευτυχώς δεν μου βγάζει 0mb internal storage. Οταν Έκανα το format είπα να δοκιμάσω την stable έκδοση... …
-
Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από geoanto555: “Νομίζω πως δεν έχει κάνει ... Ας σου απαντήσει ο ίδιος βέβαια. ” Σ΄ευχαριστώ για τις απαντήσεις... θα είναι καλό αν έχει κάνει... ” Εχω κάνει twrp για το redmi 2td αλλά χωρίς full backup ,οταν βρω χρονο και το φτιαξω με full backup θα ενημέρωσω.xiaomi-miui.gr/community/index…-mic-για-Xiaomi-συσκευές/
-
Παράθεση από demakhs: “ @michael του s7 του βαλαν παλιά, αποδεδειγμενα, υποδεέστερη ή καινούρια με λιγότερα MP, με σούπερ ντουπερ τεχνολογία όμως κ καλύτερες "ρυθμίσεις" για παράδειγμα, εξ ου κ οι εκπληκτικές φωτό που τραβάει το s7?? ” Το s7 έχει 12mp και pixel size 1.4μm δηλαδή αυτό που έκανε ήταν να κατεβάσει την ανάληση σε σχεση με το s6 και να αυξησει το pixel size με ώφελος πολύ καλύτερη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό, το ίδιο περίπου έκανε και η xiaomi κατέβασε την ανάλυση και ανέβασε το pix…
-
Παράθεση από demakhs: “Θάψαν το rn3 pro που έχει καλύτερη κάμερα (τη μέρα) από το rn4, φαντάσου τι θα πάθει το καινούριο. Γιατί όμως το κάνουν αυτό και φυτεύουν υποδεέστερη κάμερα σε επόμενο μοντέλο? Θέλουν να ανταγωνιστούν τον...εαυτό τους?? Άβυσσος το....μυαλό τον Κινέζων!!! ” Φιλε μου με την ίδια λογική αβυσσος και το μυαλο του κορεατη που από την κάμερα 16 mp του s6 έβαλε υποδεέστερη καμερα 12mp στο s7..είχα εξηγήσει το λόγο αν θυμάστε.
-
@ovelikios στα προβλήματα που είχες προφανώς δεν βρήκες την βοήθεια που έπρεπε για να τα λύσεις οκ. όμως τα περισσότερα προβλήματα που είχες δεν τα έχουν άλλοι χρηστες ,τα περισσοτερα ηταν θεμα ρυθμισεων , γιατί σου δίνει την δυνατότητα η miui να ρυθμίσεις πολλές παραμέτρους μπορεί να ακούγεται περίπλοκο στον απλό χρήστη αλλά στην πράξη δεν είναι και τόσο .
-
Λοιπον επειδή το κουράζουμε το θεμα ο καθένας βαζει ενοειτε οτι του αρέσει δεν είναι εκεί το πρόβλημα ,σύμφωνο με τον @pavlidisc για τα δικαιώματα τον εφαρμογών, πολλοι λένε γιατί οι εφαρμογές ζητάνε πολλα δικαιώματα και δεν μπορούν να τα ελέγξουν ,σου δίνει η miui την δυνατότητα να τα ελέγξεις αν δεν θες απενεργοποίεις αυτή τιν δυνατότητα ,αυτο για μένα ειναι σημαντικό . Δεν θα αναλυσω τα πλεονεκτήματα τις miui ο καθένας βλέπει και κρίνει .
-
@ovelikios φίλε μου το κάθε interface που ενσωματώνει η κάθε εταιρία έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και "ιδιοτροποιες" άλλοι είναι δεκτικοι στο να το μάθουν και άλλοι όχι ,σε κάθε περίπτωση τα πλεονεκτήματα τις miui είναι πολύ περισσότερα απο την cm.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι καποιοι δύσκολα ξεφεύγουν από αυτό που έχουν συνηθίσει, δηλαδή είχαν πριν πχ samsung και περνούν πχ xiaomi βάζουν άλλων launcher και το κάνουν όπως ήταν το samsung ,γιατί απλά αυτό έχουν συνηθίσει να βλέπουν στο μά…