Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 70.
-
Για την προβολή παροχου θα πας ρυθμίσεις -γραμμη κατάστασης Και θα επιλέξεις προβολή Παροχου!
-
Και εγώ παρατήρησα μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας!
-
επιβεβαιώνω το χασιμο των ring tones και γω
-
Μάλλον είχε πρόβλημα ο Server... Επανήλθε και τις κατεβασα!!
-
Παιδιά εμενα γιατι δεν μου ανοιγουν τα Link για να κατεβάσω τις Rom?
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Geo Z: “Έστω και αργά, ψήφισα κι εγώ ” Κάλλιο αργά παρά ποτέ ... ” μέχρι και το τέλος ποτέ δεν είναι αργά! Κάθε ψήφος μετράει! Συγχαρητήρια!
-
Πάμε γερά βρε παιδιά μη μας περασουν τώρα!!
-
+1 και από μένα. Πάμε γερά! Ψήφισα με το ονομα Jongou με αριθμό 1580105109
-
Καλημέρα, παρατήρησα στην 5.6.4 (και από ότι θυμάμαι και στην 5.5.15 που είχα πριν) ότι όταν σου αφήνουν μήνυμα στον τηλεφωνητή και μετά σου έρχεται το sms στο κινητό, ο τίτλος στο sms είναι στα κινέζικα.. αυτό διορθώνεται; @SomniusX ?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Rolistas: “Μπορει καποιος να μου πει που πρεπει να εχω την ρομ στο Μι4 για να την κανω φλαση μετα απο wipe? Πρεπει να το κανω αμεσα γιατι εχω προβλημα με τις κλησεις!” Επειδή εσύ δεν έχεις SD βάλε την rom στο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του Mi4.” Παράθεση από kok8: “Διαδικασία εγκατάστασης πλήρες πακέτου υλικολογισμικού (MIUI ROM) Κατέβασε τα απαραίτητα αρχεία για να ξεκινήσεις την εγκατάσταση της MIUI ROM. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής…
-
Παράθεση από Jongou: “Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω την φωτεινότητα της οθόνης την στιγμη που το κινητο ειναι κλειδωμένο και δέχεται κλήση; μου φαινεται οτι ειναι πολύ χαμηλή, ειδικα οταν βρισκομαι έξω το πρωί! Εχω την 5.5.15 develop.” Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;
-
Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω την φωτεινότητα της οθόνης την στιγμη που το κινητο ειναι κλειδωμένο και δέχεται κλήση; μου φαινεται οτι ειναι πολύ χαμηλή, ειδικα οταν βρισκομαι έξω το πρωί! Εχω την 5.5.15 develop.
-
Καινουργιο κινητό δεν έχει σήμα
Jongou - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαH κάρτα σου μήπως είναι κομμένη από sim σε micro sim? Αν ναι παίζει να φταιει αυτό!
-
Φορτωμένη μνήμη Ram
Jongou - - Mi-2 (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από smitsos: “Δεν ξέρω ρε φίλε εμένα αυτή την στιγμή μου δείχνει 633mb με ανοιχτό wifi μόνο και καμιά άλλη εφαρμογή εκτός τα email! Λες να έχω κάνει καμία πατάτα στην εγκατάσταση?” Δεν νομίζω!
-
Miui v6 themes
Jongou - - Themes Store
Μήνυμαέχετε την επιλογή ενεργή για εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτους?
-
άρα με wipe data/factory reset χάνει κάποια στοιχεία επικοινωνίας με τον αριθμό του κινητού και έτσι στέλνει κάποιο sms για την εξακρίβωση στοιχείων?
-
Αγορά Μi4 - Γνήσιο ??
Jongou - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΥπάρχει η έκδοση - Xiaomi Mi4 FDD LTE 3GB RAM που είναι και 4G - Xiaomi Mi4 FDD LTE 2GB RAM που είναι και 4G - Xiaomi Mi4 Black Snapdragon 801 3GB RAM που είναι 3G Εγώ προσωπικά το πήρα από το Buy Xiaomi Mi4 4G FDD LTE 16GB White | Xiaomi Mi 4 4G LTE Price που είναι το πρώτο που σου γράφω στα 16GB σκληρό.
-
Σπασμενη οθόνη σε mi4
Jongou - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαTouch Screen & Display Digiterzer LCD for Xiaomi for Mi4 Opening Screwdriver Repair Tools Kit for Xiaomi Smartphone | 6 in 1 Repair Opening Screwdriver Repair Αν σε ενδιαφέρει και το έχεις με τις κατασκευές.... Απλά να ξέρεις ότι θα αργήσει να έρθει γιατί η οθόνη έρχεται από κίνα! 30-40 μέρες λογικά...