Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-70 από 70.
-
Φορτωμένη μνήμη Ram
Jongou - - Mi-2 (Aries)
ΜήνυμαΔημήτρη εμένα μου κρατάει 1gb ram χωρίς να έχω κάποια εφαρμογή να τρέχει. Συνήθως έχω το messenger ανοιχτό και η μνήμη που κρατάει είναι 1,3 Gb.
-
+ Επίσης, παρατήρησα και εγώ, ότι από την οθόνη κλειδώματος αφαιρέθηκε η επιλογή που σε οδηγούσε στις κλήσεις.
-
Έχω και εγώ την 5.5.15 από τη στιγμή που βγήκε. - Η διάρκεια της μπαταρίας είναι αρκετά ικανοποιητική! Είμαι στις 2 μέρες λειτουργίας του κινητού και η μπαταρία είναι στο 67%. Η χρήση όμως της δεδομένης στιγμής είναι λίγη και αφορά λίγα τηλεφωνήματα, λίγη χρήση Facebook- messenger και 10 περίπου λεπτά παιχνιδιού! Σε πιο εντεταμένη χρήση μου κρατάει 24-36 ώρες! (Mi4 LTE) - Από Bugs δεν έχω παρατηρήσει κάτι έντονο ή ενοχλητικό. Μια φορά μου έβγαλε ότι η εφαρμογή messenger σταμάτησε να λειτουργεί. …
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην Irene_stef, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Μαι 15th 2015, 10:42pm <br /> Προφίλ: @Irene_stef <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης.” Καλώς την, καλώς την!
-
Την πέρασα στης κοπέλας μου το mi4 όλα μια χαρά, μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει κάρτα sim μόλις επανεκινηθει αλλά το ξανά έκανα επανεκκίνηση και διορθώθηκε! Για να την φέρω στην παρεα να μαθαίνει!
-
Αυτοί οι κινεζικοι server ειναι εκνευριστικά αργοί! Χαχαχαχα
-
Παράθεση από giannisag: “Παιδιά τι να κάνω???????????? Πολύ κινεζικό και δεν το εμπιστευομαι και λεει και bug........ Το miui ota που κατέβηκε τι είναι;;;;; Να το σβήσω;;;;;;;;” Μήπως προς το παρόν είναι για mi3 και mi4? Αν και σε μένα την ίδια αναβάθμιση βγάζει, όπως το λες! Ας με διορθώσει κάποιος αν σφαλω...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Jongou: “Καλημέρα και από εμένα! Συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά που κάνετε! Μόλις πήρα το Mi4 LTE-CU, με την MIUI 5.4.24|Developer. Το πήρα από ευρωπαική αποθηκη μέσω της honorbuy. Ηθελα να ρωτήσω τα βήματα της εγκατάστασης της GTV-5.5.8. κατεβαζω την ROM στο κινητό και αφού κάνω απο το recovery restore personal settings κτλ. μετά εγκαθιστώ τη Rom μέσα από το recovery ή από την επιλογή πακέτου αναβάθμισης μέσα από την εφαρμογή <<Αναβάθμιση>>? Γιατί βλ…
-
Καλημέρα και από εμένα! Συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά που κάνετε! Μόλις πήρα το Mi4 LTE-CU, με την MIUI 5.4.24|Developer. Το πήρα από ευρωπαική αποθηκη μέσω της honorbuy. Ηθελα να ρωτήσω τα βήματα της εγκατάστασης της GTV-5.5.8. κατεβαζω την ROM στο κινητό και αφού κάνω απο το recovery restore personal settings κτλ. μετά εγκαθιστώ τη Rom μέσα από το recovery ή από την επιλογή πακέτου αναβάθμισης μέσα από την εφαρμογή <<Αναβάθμιση>>? Γιατί βλέπω εκει που γράφετε ΠΡΟΣΟΧΗ Πρώτα κάνουμε Fla…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα!!