Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 485.
-
Καλημέρα, πέρασα την xtrv σε mi 8, το λαγκ που είχε με την προηγούμενη δεν υπάρχει πλέον. Το πρόβλημα με το Region διορθώθηκε και λειτουργεί το face unlock. Ένα πρόβλημα που παραμένει είναι ότι δεν κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Ούτε μπαίνει σε fastboot, recovery κλπ από το μενού που βγάζει όταν κρατάς πατημένο το κεντρικό κουμπί. Μόνο χειροκίνητα γίνονται τα παραπάνω. Ότι άλλο δω θα ενημερώσω. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geogian: “Για να είμαστε σαφείς η εφαρμογή του φόρουμ δουλεύει άψογα στο τηλέφωνο μου που είναι το readmi note 5 (whyred) με rom 8.9.20 (έκδοση android 8.1.0) Είναι αυτή: miuihellas.apk - Google Drive” Την κατέβασα τήν εφαρμογή και δούλεψε και σε εμένα με xtrv και Android 9
-
Καλημέρα, η εφαρμογή του φόρουμ μας που υπήρχε στις xtrv, δεν υπάρχει τώρα? Υπάρχει κανένα Λίνκ να το κατεβάσουμε?
-
@Nikos Artopoulos είναι απλά τα πράγματα. Έχεις ένα mi 8 με γκλομπαλ ρομ, ξεκλείδωτο bootloader τον οποίο δεν έχεις ξεκλειδώσει εσύ. Ή το ρισκάρεις και το αφήνεις έτσι με ότι προκύψει στην συνέχεια ή περνάς μια κινεζική μέσω μι φλας, κλειδώνεις τον bootloader και ησυχάζεις και μετά από ένα μήνα ξεκλειδώνεις με τον δικό σου λογαριασμό και βάζεις όποια ρομ θες εσύ. Οι περισσότεροι εδώ μέσα περασαμε από αυτό το στάδιο. Διαλεγεις και παίρνεις.
-
@Germak το φλασαρουμε από το ήδη υπάρχον twrp? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι όλα καλά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Germak η ρομ κολλάει αρκετά και στη ρικοβερι μπαίνεις μόνο χειροκίνητα. Όταν πατάς δλδ το power button και σου βγάζει να επιλέξεις τι θες να κάνεις δλδ επανεκκίνηση, να μπεις ρικοβερι, φαστμπουτ κλπ ότι και να επιλέξεις το κινητό κλείνει. Πρέπει μετά χειροκίνητα να μπεις όπου θες. Μάλλον η ρομ είναι. Α και το dolby zip δεν δουλεύει. Το φλασαρα 2-3 φορές, στο τέλος εξαφανίστηκε και από την οθόνη η εφαρμογή του. Περιμένουμε update να δούμε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@mula όντως έχει αρκετό λαγκ. Το έχω αναφέρει και εγώ και ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση να το φτιάξουν τα παιδιά. Επίσης το μενού για επανεκκίνηση, τερματισμό, ρικοβερι, φαστμπουτ κλπ δεν λειτουργεί. Όλα γίνονται χειροκίνητα. Ξαναφλασαρα την ρομ αλλά τίποτα. Τα ίδια πάλι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@NasDriver μιας και αναφέρθηκες στο Region, σε εμένα δεν έχει επιλογή για άλλη χώρα, πατάς να επιλέξεις χώρα και επιστρέφει πίσω. Έτσι δεν μπορώ να έχω το ξεκλείδωμα προσώπου. Επίσης λαγκαρει πολύ. Ξαναφλασαρα την ρομ αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα και εγώ σήμερα σε mi 8 με την βοήθεια του @NasDriver την xtrv και τον ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο του. Πρώτες παρατηρήσεις είναι ότι οτα θες να πας ρικοβερι ή να κάνεις επανεκκίνηση, γίνεται μόνο χειροκίνητα και όχι από το μενού που σου βγάζει όταν πατάς το κεντρικό πλήκτρο. Το ζιπ του dolby το φλασαρα αλλά δεν ανοίγει. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει τα ίδια θέματα ή δεν έκατσε καλά η ρομ και θέλεις πάλι φλας? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Έχει κάποιος το Λίνκ του dolby atmos να του κάνω εγκατάσταση? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ορίστε c0m7tkw7p9o4k70” Δεν ανοίγει το απκ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πως ελεγχω το arb στην xtrv dev 8920. εχω γλομπαλ ντεβ 8920 και ειμαι αντι1