Έχω ξεκλειδώσει με δικό μου λογαριασμό. Να περάσω μια φαστμπουτ ΡΟΜ και να ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή? Μπορώ να περάσω μια γκλομπαλ φαστμπουτ? Έχω κινεζική βερσιόν,θα έχω θέμα? Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβαλα Και φλασαρα την xtrv Και δεν μπαίνει στο miui. Μένει στην εικόνα που ανέβασα κολλημένο. Την xtrv dev 8920 από το μέιλ που μου ήρθε Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, άλλο πρόβλημα Τώρα. Μένει κολλημένο Στο λογκο της xtrv με τις 3 τέλειες Του αντροιντ να αναβοσβήνουν. Δεν ανοίγει στο miui. Το κάνω τώρα? Bl είναι ξεκλειδωτος τον τσέκαρα. Ξαναφλασαρα την ΡΟΜ,τα ίδια. Φαστμπουτ μπαίνει. Μήπως θέλει άλλο twrp? Έβαλα του @Germak Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 04fa7d2b5e29bdbf1aec1b1abe493061.jpg
@fog χιλια ευχαριστω .αυτο που ελεγες ηταν .αλλαξα και τον φακελο που ηταν σε υποφακελο,οπως ειπε παραπανω ο @alexmac,και δουλεψε ρολοι. σας ευχαριστω ολους.
@fog γράφοντας την εντολή που είπες έβγαλε αυτό Δεν ανοίγει σε twrp όμως f8c86b770def5a4c4ec5ab81e736c0eb.jpg Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@fog Τίποτα παιδιά, όσα είπατε τίποτα. Δεν το παίρνει Ο φάκελος που ανέβασα πρίν είναι εντάξει? Τα έχει όλα μέσα ή λείπει κάτι? Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Cannot load δίνει ,συνέχεια Δεν ανοίγει κιόλας Τώρα. Μήπως να φλασαρω μια γκλομπαλ ντεβ? Η China? Ο φάκελος εντάξει δεν είναι? Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 26d6513568420642e0029c67865d2af7.jpg
Αυτό βγάζει και με twrp. Img και σκέτο twrp Άλλαξα και θύρα usb 7ab31b5e03db5c9727d881a51363bf69.jpg Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδες μια βοηθεια ,τα εχω κανει πατατα λιγο μπαινει σε fastboot αλλα δεν ανοιγει το κινητο .κανει ρισταρτ συνεχεια στο μι λογκο και απο κατω γραφει unlocked . το μετανομασα σε σκετο twrp και με τον οδηγο του germak μου εκανε αυτο. τι κανω τωρα . πιο ειναι το σωστο twrp? να το βαλω να τελειωνο. μια βοηθεια παρακαλω Ανάβει έτσι σβήνει Και μετά από λίγο πάλι στο μι λογκο 509c9024588622331880d225adb2c61e.jpg
Παράθεση από Germak: “xiaomi-miui.gr ” παιδια ακολουθω τον οδηγο και στο τελος ενω λεει complete με πεταει στο ρικοβερι το εργοστασιακο και οχι το twrp. εχω κατεβασει την xtrv 8920 .ποιο ειναι το σωστο twrp ? εχω δοκιμασει και αυτο που ειχε μεσα η ρομ και αυτο της πρωτης σελιδας εδω αλλα τιποτα .μηπως θελει αλλη ονομασια αντι για twrp.img? ευχαριστω
Μια βοήθεια. Κατέβασα την xtrv dev 8920 και έβαλα στον φάκελο adb το tarp και το μετονόμασα σε twrp.img αλλά όταν δινωτην εντολή στο cmd δεν την δέχεται. Τί κάνω λάθος? Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ξεκλειδωσα και εγω με τον παραπανω τροπο. να κατεβασω και να περασω την τελευταια xtrv dev που εχω στο μειλ? νομιζω ειναι η 8.9.20 ? δεν πιστευω να εχω κανενα μπρικ .εχω china version mi8 . για twrp να παρω αυτο που εχει στο ζιπ μεσα η να ακολουθησω τον οδηγο του φιλου @Germak ?
Για πείτε μας ρε παιδιά καμία εντύπωση από την ελληνική ρομ? Όποιος την έχει βάλει βέβαια, ξεκλειδώνω σε 10 μέρες και θα την βάλω. Έχω china version συσκευή, δεν νομίζω να έχω θέμα έτσι,λόγω global source, δουλεύει εντάξει η ρομ? Με τις ειδοποιήσεις είναι οκ? Γιατί με την china dev δεν δουλεύουν. H άρωμα δουλεύει?