Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 247.

• Καλησπέρα. Μόλις πέρασα την καινούργια rom σε kenzo που πριν είχε την αμέσως προηγούμενη Ελληνική Ρομ(8.2.1.0) Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο @turbomiui, δεν μπαίνει το κινητό σε twrp παρά μόνο με τον τρόπο που είπε ο φίλος gkalen παραπάνω. Η Εγκατασταση έγινε όπως κάθε φορά από twrp με τα απλά wipes.Οταν τελείωσε το φλασαρισμα μου έβγαλε μήνυμα αν θέλω να εγκαταστήσω το twrp (όχι su) και επέλεξα ναι. Έχω κρατήσει backup από την προηγούμενη Ρομ. Επανέρχεται με το backup στην παλιά Ρομ;

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

tsigpan - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλησπερα. Κατοχος xiaomi και εγω απο τον Απριλιο(redmi note 3 pro) και κατοικος Καρδίτσας. Απλα μπηκα να πω καλησπερα σε ολους τους Θεσσαλούς xiaomiδες και επι της ευκαιριας να ρωτησω τον φιλο derveni που βρισκεται εκεινος ο οδηγος για το adaway που εγραψε ο ιδιος.

• Παράθεση από Dante: “Κεινο το λινκ για τη πατεντα με τη 2η σιμ και Micro sd θα μου το ξεθαψει καποιος? Σκωληξ @demakhs εσυ που εισαι καλος σε κατι τετοια?(εξου και το ονομα.για το ξεθαμα μιλαω,γιατι στα κινητα αστα) ” xiaomi-miui.gr/community/index…25B6%25CE%25B9#post211916

• Φίλε zanos δύσκολο να αλλάξω θεση στις κάρτες γιατί έχω κάνει την πατέντα με τις δύο sim + sd. Για να μην σας κουράζω όταν πάω στις ρυθμίσεις κάρτες sim και δίκτυα κινητής. τηλεφ. μόνο σε μία σιμ έχει επιλογή προτιμούμε μου τύπου δικτύου στην άλλη δεν υπάρχει αυτή η επιλογή redmi note 3 pro kenzo

• Όχι και οι δύο 2g εννοώ. Γιατί η μία είναι cosmote και η άλλη wind.Στην sim της wind δεν πιάνω 4g αφού είμαι επαρχία αλλά ούτε 3g με αποτέλεσμα το σήμα να είναι τραγικό έως ανύπαρκτο. Αν επιλέξω να χρησιμοποιει το κινητό τη κάρτα wind για ομιλία και ορίσω προτεινόμενο τύπο δικτύου 2g το σήμα είναι καμπάνα αλλά βλέπω πως η δεύτερη κάρτα cosmote γυρνάει σε 4g(βέβαια στην γραμμή κατάστασης δεν φαίνεται το σήμα 4g αλλά όταν ξαναπάω στις ρυθμίσεις φαίνεται πως η κάρτα έχει σαν προτεινόμενο τύπο δικτύ…

• Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι με την τελευταία Ελληνική mm stable. Δοκιμάζω το κινητό με τις δύο sim μέσα. Η μία έχει 2g σήμα και η άλλη 4g; Δεν γίνεται να έχουν και οι δύο κάρτες 2g; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο που σπαταλάτε αφιλοκερδώς. Η αχαριστία είναι ίδιον της φυλής μας.

• Καλησπερα. Απορία: πως ξερουμε οτι η αδεια μας δεν εχει ανακληθει απο την xiaomi; Να υποθεσω πως μπαίνοντας στο site και αφου κανουμε login μας αφηνει να κατεβασουμε το unlock tool ειμαστε οκ;

• Ευχαριστώ. και κατι ακομη ηθελα να ρωτησω. Αν θελω να σβησω τα παντα απο το κινητο(εννοώ απο την εσωτερική μνημη) τι αλλο wipe επιλεγω και πότε το επιλέγω;

• Παράθεση από lallasgr: “Αν ο bootloader έχει κλειδώσει προχωράμε αμέσως με ξεκλείδωμα. Τρέχουμε το Mi Unlock Tool όπως είμαστε και αφού συνδεθούμε με το Mi Account μας ξεκλειδώνουμε και πατάμε στο Reboot που θα μας εμφανίσει το Mi Unlock Tool και αναμένουμε με υπομονή να ανοίξει το κινητό κανονικά. ” Φίλε lallasgr ευχαριστούμε για τον ωραίο οδηγό. Είμαι με την τελευταία Ελληνική lolipop stabe και θέλω να κάνω την μετάβαση στην καινούργια Ελληνική mm stable. Κολάω εκεί που έχοντας περασει την Ελλ…

• RE:

tsigpan - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από takisfrag: “Έτσι είναι και στο δικό μου το rn3pro τώρα το δοκίμασα ” Oπότε με ποιο τρόπο διορθώνεται η μαύρη οθόνη που έχω μετά τις κλήσεις μου;” Καλημερα φίλε. Το καλιμπραρισμα του proximity sensor γινεται ως εξής. Οταν ξεκινας το τεστ ο σενσορας γραφει τιμη 5. Βαζεις το χερι σου και κρυβεις το σημείο που βρισκεται ο αισθητηρας διπλα στο ακουστικό. Η τιμη γινεται 0. Πατας calibration, σου βγαζει μηνυμα cussess,και μετα σου λεει να βαλεις μπροστα στον αισθητηρα …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από travoltas: “υπαρχει καποιοσ οδηγος για εγκατασταση xposed framework σε redmi note 3 pro ?εχω τη thunder rom 6.10.13 του gkalen” Καλημέρα φίλε. Με την ελληνικη stable εδώ και καιρό χρησιμοποιώ αυτό ( [MIUI 6/7/8] Xposed (Official&Systemless) / WSM tools with lot of modules - Beta Team - Xiaomi MIUI Official Forum ).Αναλογα την εκδοση anbroid που έχεις θα βάλεις τα αναλογα αρχεία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ieronymos: “Καλησπέρα στην ομάδα, είναι το πρώτο μου post μιας και μόλις σήμερα παρέλαβα το δικό μου Note 3 Pro από Vickmall. Έχω κάποιες απορίες: Καταρχάς δεν μου είχαν μέσα αυτό το συρματάκι για να ανοίξω το συρτάρι της sim. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι να κάνω? Επίσης τσέκαρα το bootloader και είναι κλειδωμένο. Έχω την global stable rom MIUI 8 (8.0.5.0.) και android 5.1.1. Υπάρχει λόγος να φορέσω 6άρι android? και αν ναι ποιος είναι αυτός? Ας αρχίσω με αυτές τις απορίες (έχω κι άλ…

• AmazFit bt Xiaomi

tsigpan - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από Ppthe: “Παράθεση από tsigpan: “Καλησπερα. Επειδη ασχολουμε με το τρεξιμο και ειμαι σε αναζητηση αθλητικού ρολογιού, ηθελα να ρωτησω το Xiaomi AMAZFIT λειτουργεί χωρις την βοηθεια του aplication, δηλαδη μπορεις να βλεπεις την δραστηριοτητα σου εκεινη την ωρα στο ρολοι(αποσταση, παλμούς, laps); Ελεγα να ψαξω κατι σε garmin αλλα οντας κατοχος εδω και ενα 5μηνο του πρωτο μου xiaomi phone (xiaomi redmi note 3 pro) εχω γινει φαν της εταιριας. ” Καλησπερα φιλε μου,το amazfit ειναι χωρις να…

• AmazFit bt Xiaomi

tsigpan - - Amazfit

Μήνυμα

Συμφωνω αλλά υπολογίζει την αποσταση με pedometer και οχι με gps στιγμα, που με κάνει να αμφιβάλλω για την ακρίβεια του.

• AmazFit bt Xiaomi

tsigpan - - Amazfit

Μήνυμα

Το εχω δεί φίλε μου αλλά ψαχνω κατι που να μην χρειάζεται να κουβαλας το κινητό μαζι σου,

• AmazFit bt Xiaomi

tsigpan - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπερα. Επειδη ασχολουμε με το τρεξιμο και ειμαι σε αναζητηση αθλητικού ρολογιού, ηθελα να ρωτησω το Xiaomi AMAZFIT λειτουργεί χωρις την βοηθεια του aplication, δηλαδη μπορεις να βλεπεις την δραστηριοτητα σου εκεινη την ωρα στο ρολοι(αποσταση, παλμούς, laps); Ελεγα να ψαξω κατι σε garmin αλλα οντας κατοχος εδω και ενα 5μηνο του πρωτο μου xiaomi phone (xiaomi redmi note 3 pro) εχω γινει φαν της εταιριας.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από osalonikios: “24/7 είσαι. ” Μαν'αβης.....καλημερα..Δεν σε έπιασα.... ” 24/7 (εικοσιτέσσερις / επτά) - SLANG.gr

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geocha: “το tapatalk πως το ρυθμίζω?Δεν μου βρίσκει το forum :(” Καλημέρα. Στην αναζήτηση γραψε miui hellas. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dragonlord: “Χμρφ παίζοντας με το cit για να τσεκάρω αν όλα δουλεύουν καλά (νέος κάτοχος), είδα πρόβλημα στο light sensor που είναι κολλημένο στο 0.0... Και τώρα τι; Υπάρχει κάτι να δοκιμάσω; Ή είναι στάνταρ ελαττωματικός και επιλέγω αν θα το στείλω πίσω Κίνα και θα είμαι 2-3 μήνες χωρίς κινητό ή αν θα το κρατήσω έτσι;” Καλησπέρα φίλε.Για δοκίμασε να κανεις το τεστ σε πιό φωτεινό περιβάλλον γιατί και εγώ οταν το εκανα σε χαμηλο φωτισμο ο σενσορας ηταν κωλημενος στο μηδέν. Στάλθηκε α…