Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 247.

• Παράθεση από kostas43: “@tsigpan Εννοείς ότι δεν έκανες wipe στα data? Έχω χάσει την μπάλα τελικά από μετάβαση από 7 σε 8 χρειάζεται factory reset? ” Κανονικα λενε οτι χρειάζεται, αλλα επειδη δεν ειχα χρονο να ξαναστησω το κινητο δοκιμασα(οπως και ο φιλος Dante) χωρις factory reset αφου πηρα backup και δουλευει μεχρι στιγμής, χωρις προβλημα.

• Παράθεση από Dante: “Παράθεση από demakhs: “Τότε περνάνε κανονικά όλες οι 8-ρες πάνω από τις 7-ρες γιατί το κάνα κ σε GTV ROM... Κανενας λόγος ανησυχίας λοιπόν!! ” Θα κανω 2-3 φορτισεις να δω πως παει το πραμα και θα πεταξω και ενα radon μετα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Να ενημερωσω πως εκανα και εγω την αναβαθμιση απο Ελληνική stable 7.5.2 σε 8 με τα απλα wipes μονο. Ολα δειχνουν καλα. Εχω βαλει και radon και xposed.

• Παράθεση από Dante: “Αναφερω οτι με τα απλα wipe περασε μια χαρα απο πανω η 8αρα. Τουλαχιστον ετσι φαινεται προς το παρον Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Δηλαδη φιλε μου ουτε data ουτε system γιατι λεω να δοκιμασω την 8αρα και δεν εχω ορεξη να σεταρω το κινητο απο την αρχη.

• Καλησπερα. Τι κολημα εχει φαει το pc μου(windows 10 *64) ξαφνικα και δεν αναγνωριζει το redmi note;Εχω ξαναπερασει drivers,PdaNet,MiPhone,MiPCSuite αλλα τιποτα. Στο λαπτοπ αναγνωριζεται μια χαρα.

• Καλημερα φίλε. Τι ρομ εχει το κινητό, ανεβασε ενα screenshot με το about phone για να σου απαντήσουν οι ειδικοί εδώ στο φορουμ. Για το ραδιόφωνο με την μαμά εφαρμογη δεν παίζει; Οσο για την μεταλλική κατασκευή μαλλον σου φαινεται για πλαστικό, το υλικο του ειναι απο οτι ξερω αλουμίνιο.Οι ειδικοί στο φορουμ ας με διορθωσουν αν κανω λαθος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με τον τελευταίο radon με Ελληνική stable 7.5.2 στο antutu 83542. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η εγχειρηση πετυχε ο "ασθενης" επιβιωσε. Ολα πηγαν καλα το τηλεφωνο εχει πλεον Ελληνικη stable. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο geoanto555- Γιώργο για την πολυτιμη βοήθεια.

• μου λεει πως το recovery εγκατασταθηκε αλλα εκανε επανεκκινηση αντι να με παει στο twrp.

• μου δειχνει την συσκευη με μορφη κωδικου και διπλα γραφει unauthorized. Aρα να μπω χειροκινητα σε fastboot; edit:επρεπε να αποδεχτω το usb debbugging απο το κινητο, τωρα ολα καλα.

• και θα κανει reboot μονο του σε fastboot αφου του δωσω την εντολή;

• Παιδες ξεκληδωσα ολα καλα μεχρι στιγμης. Τωρα κανω την διαδικασια για περασμα της Ελληνικής. Οταν παω να τρεξω το adb το κινητο πρεπει να ειναι ανοιχτο η κλειστο;

• thanks Γιώργο. Σε κανα 2ωρακι θα το παλεψω.Ελπιζω να πανε ολα καλά και να μην χρειαστω βοήθεια.

• Καλησπερα. Σήμερα παρέλαβα το redmi note 3 pro για εναν φιλο μου και εχω αναλαβει να περασω την Ελληνική. Αδεια για ξεκληδωμα έχω πάρει.Με μια πρωτη ματιά εχει περασμενη την εκδοση miui 7.6.5.28/BETA. Αυτη δεν ειναι η επισημη dev για ξεκληδωμα; Προς το παρων το εβαλα να φορτισει γιατι ηταν στο 10%. Αφου φορτισει ελεγχω αν ειναι κληδωμενο και προχωρώ αναλογως.

• Ναι πρωτη φορα μπαινει απο το λαπτοπ σε Fastboot. Στο δικο μου ειχα κανει την διαδικασια απο pc( 64 bit και τα δυο). Πραγματι εχω αγχωθει αρκετα γιατι δεν ειναι δικο μου το κινητο. Αυριο τα σπουδαια που πιστευω θα το εχω στα χερια μου. Με την βοηθεια σας που ελπιζω να μην χρειαστει πιστευω θα τα καταφερω. Και παλι σ ευχαριστω, να εισαι καλα.

• Φιλε geoanto555 εισαι απιστευτος. Απαντησες πριν τελειωσω το ποστ. Σαν τον λουκι λουκι λουκ, πιο γρηγορος απο την σκια του. Κατι αλλο μολις συνδεθηκε σε fastboot τα 10αρια εκαναν κατι σαν εγκατασταση (drivers;) για περιπου ενα λεπτο και μετα μου εβγαλαν το μηνυμα πως η συσκευη μου ειναι ετοιμη για χρηση. Ηταν φυσιολογικό; Σ ευχαριστω.

• Το κινητο Θα μου ερθει με Αγγλοκινεζικη επισημη, ετσι το παρηγγειλα απο vickmall. Εχω παρει και αδεια για ξεκλειδωμα. Οπως ειπα αυριο θα το εχω στα χερια μου. Τωρα συνδεοντας το δικο μου σε λειτουργεια fastboot στην διαχειρηση συσκευων φαινεται σαν Marshall London Bootloader interface. Ειναι ενταξει;

• Οχι δεν θα βαλω κατι με miflash.Α ρα δεν μου χρειάζεται το test mode;Αρα απενεργοποιω το κινητό κσι μπαινω σε fastboot για να δω πως αναγνωριζεται το κινητό; Οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω. Ευχαριστώ

• Παιδες καλημερα. Αυριο θα παραλαβω redmi note 3 pro για φιλο και εχω αναλαβει εγω να του περασω την Ελληνικη ρομ. Ειμαι και εγω κατοχος του ιδιου τηλεφωνου και εγκατεστησα με επιτυχια πριν 3 μηνες την Ελληνικη ευκολα. Επειδη εχω αγχωθει λιγο να μην κανω καμια πατατα και το μπρικαρω θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω εγκαταστησει drivers και τρεχω τα 10αρια σε test mode. Εχω συνδεσει το δικο μου redmi note στο λαπτοπ και στην διαχειρηση συσκευων εχω αυτη την εικονα. Ειμαι ετοιμος απο drivers; πως θα τ…

• Ευχαριστούμε lallasgr. Απλα και κατανοητά!!! Αχριαστο να ειναι, αλλά μπαινει στα αγαπημενα

• yeso521.com/xiaomi-mi-band.html Καλή επιτυχία σε όλους