Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-247 από 247.

• Ευχαριστω φιλε μου.

• Παράθεση από Souits: “Παράθεση από tsigpan: “Παράθεση από lallasgr: “@tsigpan μπαίνεις twrp και πας install zip και θα βρεις το αρχείο superuser.zip χύμα στο κινητό σου. Το εγκαθιστάς και μετά είσαι rooted! ” Ευχαριστω φιλε το εκανα. Οταν παω Κέντρο ασφαλείας - - > δικαιώματα, δεν βλεπω την επιλογη προνόμια root. Το root checker μου λεει πως ειμαι ρουτ. ” To supersu θα ψάξεις και όχι στο security.” Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Εχω μπει twrp βρηκα το supersu το φλασαρα επιτυχως, το root checker…

• Παράθεση από lallasgr: “@tsigpan μπαίνεις twrp και πας install zip και θα βρεις το αρχείο superuser.zip χύμα στο κινητό σου. Το εγκαθιστάς και μετά είσαι rooted! :)” Ευχαριστω φιλε το εκανα. Οταν παω Κέντρο ασφαλείας - - > δικαιώματα, δεν βλεπω την επιλογη προνόμια root. Το root checker μου λεει πως ειμαι ρουτ.

• Ευχαριστω φιλε. Αν θελω ροοτ με την stable που το βρισκω; και για να βαλω dev πως γινεται;

• καλημερα . Μολις πηρα το κινητο στα χερια μου, ειχα παρει εγκριση για ξεκληδωμα την εκανα και περασα την τελευταια ελληνικη stable. ολα μεχρι στιγμης καλα, αλλα δεν μπορω να βρω πως ενεργοποιουμε το ροοτ στις ρυθμισεις. Απο οτι ξερω η ελληνικη ειναι ρουταρισμενη ή κανω λαθος;

• ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜ

tsigpan - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Εγώ έβαλα πως δεν ξέρω καλά αγγλικά και θέλω να βάλω ελληνική ρομ

• ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜ

tsigpan - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλημέρα φίλε. Και εγώ έχω κάνει αίτηση χωρίς να μου έχει ερθει ακόμη το κινητό. Απλά στην αίτηση θα βάλεις τόν ίδιο λογαριασμό που θα βάλεις όταν σου έρθει το τηλέφωνο, για να ξεκλειδωσεις.