Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-247 από 247.
-
Παράθεση από Souits: “Παράθεση από tsigpan: “Παράθεση από lallasgr: “@tsigpan μπαίνεις twrp και πας install zip και θα βρεις το αρχείο superuser.zip χύμα στο κινητό σου. Το εγκαθιστάς και μετά είσαι rooted! ” Ευχαριστω φιλε το εκανα. Οταν παω Κέντρο ασφαλείας - - > δικαιώματα, δεν βλεπω την επιλογη προνόμια root. Το root checker μου λεει πως ειμαι ρουτ. ” To supersu θα ψάξεις και όχι στο security.” Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Εχω μπει twrp βρηκα το supersu το φλασαρα επιτυχως, το root checker…
-
Παράθεση από lallasgr: “@tsigpan μπαίνεις twrp και πας install zip και θα βρεις το αρχείο superuser.zip χύμα στο κινητό σου. Το εγκαθιστάς και μετά είσαι rooted! :)” Ευχαριστω φιλε το εκανα. Οταν παω Κέντρο ασφαλείας - - > δικαιώματα, δεν βλεπω την επιλογη προνόμια root. Το root checker μου λεει πως ειμαι ρουτ.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜ
ΜήνυμαΕγώ έβαλα πως δεν ξέρω καλά αγγλικά και θέλω να βάλω ελληνική ρομ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜ
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλε. Και εγώ έχω κάνει αίτηση χωρίς να μου έχει ερθει ακόμη το κινητό. Απλά στην αίτηση θα βάλεις τόν ίδιο λογαριασμό που θα βάλεις όταν σου έρθει το τηλέφωνο, για να ξεκλειδωσεις.