Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 153.
-
φιλε @gkalen όχι εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο και τα μηνύματα και ή κλεισεις μου έρχονται κανονικά δεν έχω κάποιο θέμα
-
φιλε @gkalen μπράβο στο kenzo ή rom πετάει μέχρι στιγμής δεν έχω βρει το παραμικρό να μου κάνει και ή μπαταρία με φουλ χρήση όλη μέρα και όλα ανοιχτά ίντερνετ wifi bluetooth όλη μέρα να είμαι μέσα σε σελίδες και να μιλάω ή μπαταρία μου ακόμα είναι στο 54% μπράβο έκανες πολύ καλή δουλειά
-
και σε εμενα στο kenzo κατέβηκε γρήγορα και έγινε ή εγκατάσταση όλα καλά μέχρι τώρα
-
και επίσεις ένα μεγαλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν εδώ μέσα ονόματα δεν ξέρω αλλά εύχομαι μία μέρα να σας γνωρίσω από κοντά
-
@gkalen τι έκανες πάλι ρε δασκαλε? Δλδ τι θα γίνει με την πάρτυ σου ρε φίλε που θα πάνε οι συσκευές μας αεροπλάνα έχουν γίνει? φτάνει λίγο ακόμα και θα πάνε στο φεγγάρι είσαι θεός απλά!!!! Υποκλίνομαι....
-
για kenzo προς το παρόν όλα καλά
-
οχι από εδώ και πέρα της περνάς κανονικά όπως έκανες και πριν!
-
@gkalen δώσε στον λαό την 6.9.15 για kenzo να γουσταρουμε όλοι, δώσε λίγο πόνο αγορινα μου.......
-
οχι ρε δάσκαλε τι έκανες πάλι? ποοοο μας εφτιαξες βραδιατικα μπράβο αυτά είναι καλουδια
-
εγω παιδιά την πέρασα την 2 και όλα καλά από την 1 είναι καλύτερη δεν έχω κανένα θέμα τωρα
-
και εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με μπαταρία παιδιά όλα πάνε ρολόι
-
@gkalen αααααα οκ οκ το ελπίζω και εγώ ότι από την επόμενη θα είναι όπως πρέπει να είναι! Τώρα που την πέρασα αυτήν ξανατσεκαρα εγώ τον bootloader για να ξέρω τι μου γίνετε και είναι οκ...ξεκλειδωτος όπως πρέπει να είναι για της επόμενες gkalenikes rom......