Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 298.
-
Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί και γω τώρα Λοιπόν, μπαίνω στο i.mi.com και λέει sign in with mi account. Το πατάω και βγάζει επιλογή να μπω με το e mail ή με το λογαριασμό του facebook. Όταν μπαίνω με το mail είναι όλα κλειδωμένα. Όταν μπαίνω από το fb είναι κομπλέ. Άρα όπως σωστά είπες είναι δυο διαφορετικοί λογαριασμοί!
-
Μπαίνω στο cloud στο i.mi.com και κάνω sign in αλλά οταν συνδέεται μπροστά από τα κουτάκια έχει κλειδαριά και δε μπορώ να τα δω. Από πάνω λέει sign in to upgrade your account και όταν το πατάω μου ζητάει να βάλω ένα recovery phone και όταν βάζω τον αριθμό μου λεει οτι αυτός ο αριθμός υπάρχει ήδη σε άλλο mi account. Τι γινεται?
-
Όλος αυτός ο χαμός επειδή ρώτησα πώς πάει η ρομ και με ποιό τρόπο προτίνετε να μεταβώ σε αυτήν. Που το μισό νήμα τέτοιες ερωτήσεις περιέχει. Συγνώμη λοιπόν. Και μη το συνεχίζετε άλλο. Γεμίζει και από τα δικά σας σχόλια το νημα... Υ.Γ. Το νήμα της ρομ το διάβασα και άκρη δεν έβγαλα γιατί είδα και θετικές και αρνητικές κριτικές. Γι'αυτό "τόλμησα" να ρωτήσω εδώ.
-
Και αυτό το νήμα σωστό είναι. ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το νέο smartphone είναι ο τίτλος. Και το νήμα που με παραπέμπεις είναι για όλες τις συσκευές, ενώ εγώ ήθελα να είμαι σίγουρη για τη δική μιυ συσκευή. Αν ήταν τόσο λάθος, συγνώμη Mάκη, γιατί δεν αλλάζεις τον τίτλο σε "xiaomi redmi note2 - τα πάντα για το hardware της συσκευής?
-
Άντε να γίνει η κλήρωση να κερδίσω αυτά τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ακουστικά.....
-
Έλα τα ακουστικά δικά μου. Είναι δυνατόν να τα φορέσει αντρικό κεφάλι??? χαχαχαχαχαχαχαχα
-
Τιρινινιιιιιιιιι τιρινινινιιιιιιιιιιιιι! Τι?όχι ακόμα??
-
Ό,τι καλύτερο σε θέμα αυτονομίας αυτή η ρομ στο δικό μου RN2.
-
Και πώς θα είμαστε σίγουροι ότι οι Ινδοί δεν έχουν χρησιμοποιήσει αθέμιτες μεθόδους;;