Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 298.
-
Παράθεση από amavroudis: “Σε ποιο τηλέφωνο; ” platina
-
Απο 9.2.21 xtrv θέλει factory reset?
-
Mi 8 lite με την τελευταία xtrv. Όπως και με την 9.1.10
-
Το 4G+ που λέγαμε... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60969/
-
Παράθεση από vvnks: “Για το redmi note 6 pro δεν υπαρχει ” Παράθεση από jimmynet: “Αν δεν κάτσει καλά ή δεν δουλεύει μπορούμε να το απεγκαταστήσουμε ή πάμε για Factory reset ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΑΝ αναφέρεστε στο mod για τα notifications, @vvnks εγώ βλέπω οτι υπάρχει όταν πατάω το download. @jimmynet δε νομίζω να μη κάτσει καλά , αρκεί να διαλέξεις το σωστό μοντέλο και τη σωστή ρομ που σου δίνει να επιλέξεις
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από nifitsa_kakia: “Στο mi 8 lite. Απ'ότι γράφει κάνει για όλα ” Όλα όσα έχουν notch παιδιά. Μην το βάλει και κανένας χριστιανός σε συσκευή χωρίς notch και ψάχνεται. ” Αυτοί που δεν έχουν notch δεν το χρειάζονται. Νόμιζα εννοείται Sorry
-
Στο mi 8 lite. Απ'ότι γράφει κάνει για όλα
-
Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από bas13bou: “ Αγκάθι παραμένει η πολύ σύντομη ενημέρωση(2-3 δεύτερα) στην μπάρα ειδοποιήσεων ” ” Εγώ φλάσαρα το παρακάτω και οι ειδοποιήσεις είναι πάντα κάτω από το ρολόι αριστερα mi-globe.com/miui-notification-icons-for-notch-phones/
-
Είναι φυσιολογικό κάθε φορά που κάνω factory reset και πέρασμα ρομ, να μου βγάζει στο reboot "this device is locked"?
-
Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από jimmynet: “ ” ” Έκανα Factory reset αλλά δεν...Υπάρχουν όμως άλλα καλουδια όπως πχ το 4G+ που υποστηρίζεται και άλλα Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 4G εμένα έχει και η παλιά Ας την περάσω και γω (μη χάσω τη σειρά μου )
-
Παράθεση από jimmynet: “Σε Platina Το πρόβλημα με το Power menu που ότι και να πατήσεις δείχνει σα να κάνει soft επανεκκίνηση δεν λύθηκε. ” Αν δεν λύθηκε αυτό, δε βρίσκω λόγο να την περάσω, αλλά μπας και ήθελε factory reset επειδή η προηγούμενη ρομ είναι πιο παλιά?
-
Μωρέ μπας και έχει ρομ και για το mi 8 lite και δεν το βλέπω εγώ??
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από nifitsa_kakia: “Είναι λίγο νωρίς για να βγάλω συμπερασμα. Από αύριο θα καταλάβω ” Κατα τα άλλα το κινητό δουλεύει απροβληματιστα; Είναι πιο αργό; Την πέρασες με fr; ” Απροβλημάτιστα! Μου φαίνεται πιο γρήγορο. Είχε παλιό twrp εμένα. Πέρασα το τελευταίο, μετά factory reset και πέρασμα τη ρομ.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις χρόνο βαλτο σε fastboot και με εντολές απλά δώσε fastboot boot platina_new.img θα έχεις βάλει αυτό το αρχείο platina_new.img μέσα στο φακελο adb που θα ανοίξεις το "cmd" ” Με την πρώτη ευκαιρία δοκιμάστε..Ελπίζω αυτή την φορά να μην κάνει κόλπα.. twrp_platina_stock_ss.img mi8_lite ” Το πέρασα από το προηγούμενο TWRP. Δείχνουν όλα καλά. Άντε να βγει και μια διορθωμένη ρομ για το θέμα του reboot και power menu και θα είμαστε τέλεια! Ευχα…