Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 298.

• @dhmlaz Δεν ήθελα να σπείρω τον πανικό! Χαλαρά! Τη γνώμη μου είπα. Σε άλλον μπορεί να είναι κομπλέ η θήκη

• Μπορεί τοτε @pechr μόνο η δικιά μου να ήταν χάλια.........όταν ήθελα να τη βγάλω δεν έβγαινε με τίποτα. Μία φορά δίπλωσα πίσω το πορτάκι για να μιλήσω και μετά δε στεκόταν κλειστό. @geotzia έχω την εντύπωση ότι από το μαγνήτη δημιουργήθηκε το πρόβλημα στην οθονη του προηγουμενου κινητού. Κ αν δε δημιουργήθηκε από αυτό, σίγουρα ο μαγνήτης το έκανε χειρότερα. Εκτός αν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησε να τρεμοπαίζει η οθόνη την ίδια μερα που έβαλα τη θηκη αυτή.

• Μακριά μας οι μαγνήτες!! Αχαχαχχαχα

• Μου ήρθαν 3 θήκες και είπα να γράψω εντυπώσεις. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29060/Αυτή πολύ όμορφη και δε μεγαλώνει καθόλου το κινητό.Βέβαια δε νομίζω να το προστατεύσει αν πέσει γιατί είναι σκληρή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29062/ Αυτή προστατεύει αρκετά το κινητό,είναι σιλικόνης,πίσω ματ και λίγο σφιχτή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29063/ Κ αυτή που είναι ό,τι χειρότερο έχω δει σε θήκη. Το τζαμάκι μπροστά μάπα,το πορτάκι δεν στέκεται κλειστό με τίπ…

• @giwrgosalim καμία σχέση με γυναικείο κινητό! Δεν είναι χρυσό που κάνει μπαμ. Είναι θαμπό πολύ! Κουκλι κουκλί!

• Ήρθε το καινούριο redmi pro! Ευτυχώς με official china. Με τις οδηγίες του @gkalen έκανα το πιο γρήγορο ξεκλείδωμα-φλασάρισμα! Υ.Γ : Το χρυσό τα σπάει!

• @geotzia και @giwrgosalim το κινητό θα το πουλήσω σχεδόν στη μισή τιμή. Υπάρχει ήδη αγοραστής

• @stamatisv Δε θέλω να περιμένω μήνες...

• @geotzia ακριβώς!

• Η λύση κοστίζει 70-80 ευρώ και δεν αξίζει τον κόπο!

• Παράθεση από giwrgosalim: “@nifitsa_kakia τι εννοεις οταν λες οτι εφαγες το πακετο; ” xiaomi-miui.gr/community/index…στην-οθόνη-του-redmi-pro/

• Τώρα εγώ που έφαγα το πακέτο με το redmi pro,προτείνετε να πάρω το ίδιο ή να πάω σε note4?

• Ευχαριστώ πολύ τον θεούλη @gkalen που έκατσε και ασχολήθηκε με το πρόβλημα. Έφτιαξε μια ρομ να δοκιμάσω και το πρόβλημα μειώθηκε πολύ. Αυτό σημαίνει ότι φταίει και η οθόνη και κάτι από τη ρομ. Βλέπουμε... =============== Ιαν 11th 2017, 1:11am =============== Άφησα το κινητό να αποφορτιστεί πλήρως. Από το 12% και κάτω το πρόβλημα σταμάτησε να υπάρχει... πολύ περίεργο.. Να δούμε αν θα συνεχιστεί όταν το φορτίσω και το ανοίξω.. Αν κάποιος βγάζει συμπέρασμα από αυτό ας το πει.

• Μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισα ( xiaomi-miui.gr/community/index…84%CE%BF%CF%85-redmi-pro/ ) άρχισα να κάνω τα πειράματά μου και ένα συμπέρασμα έβγαλα....Η μπαταρία είναι μεγάλο σκυλί και μαύρο.... Έβαλα τέρμα τη φωτεινότητα και έπαιζα περιμένοντας υπομονετικά να σβήσει μόνο του.... Η μπαταρία κράτησε 6¨30 ώρες.... Στο 1% έμεινε γύρω στα 20 λεπτά!! Απίστευτο για μένα που πριν είχα το note2....

• Να το αφήσω δηλαδή να σβήσει μόνο του και να μη το φορτίσω για κανα 5ωρο πχ?

• Σέυχαριστώ πάρα πολύ. Θα δοκιμάσω όσα είπες και θα επανέλθω! Το brightness όταν μπαίνει στο αυτόματο και είναι χαμηλά ο φωτισμός της οθόνης το κάνει πολύ έντονα. Όταν ΔΕΝ είναι στο αυτόματο το κανει μόνο όταν είναι πάρα πολύ χαμηλά η φωτεινότητα. Τη θήκη που είχα(που ήταν flip με μαγνήτη) την έβγαλα τελείως γιατί την υποψιάστηκα και εγώ και μου κάνει εντύπωση γιατί το πρόβλημα ξεκίνησε τη μέρα που τη φόρεσα.... Το τεστ το έχω κάνει ήδη και δε μου βγάζει κάποιο error, Όλα φυσιολογικα.. ==========…

• Μάλλον γράφεις σε λάθος θέμα...

• Το φάγαμε το πακέτο αδέρφια :p Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο πριν κανά μήνα. Προχθές του άλλαξα τζαμάκι και του έβαλα μία flip case. Από εκείνη τη μέρα παρατήρησα την οθόνη να τρεμοπαίζει μονο όταν ήταν χαμηλά η φωτεινότητα. Άλλαξα 3 ρομ για να δω αν φταίει αυτο,τίποτα. Έβγαλα το τζαμάκι και τη θήκη,τίποτα. Το έδειξα σήμερα σε έναν φίλο (τεχνικό κινητών) και μου είπε ότι αυτό είναι λόγω υγρασίας και ότι τα φλεξάκια της οθόνης μάλλον έχουν θέμα. Εμένα νερό δε μου έπεσε ποτέ πάνω στο κινητό. Μά…

• Έχω την τελευταία xtrv και μου φαίνονται όλα φυσιολογικά!

• @brougos Κατεβάζεις απο εδώ το τελευταίο twrp στο pc, το αποσυμπιέζεις και περνάς στο κινητό χύμα το αρχείο recovery.img. Μπαίνεις στο κινέζικο twrp και πατάς την πρώτη επιλογή(install). Μετά πατάς το πράσινο κάτω δεξιά,επιλέγεις το recovery.img και πριν κάνεις swipe πατάς το "recovery" που σου έχει πάνω από τη μπάρα. Μετά reboot recovery και εισαι ready!