Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 343.
-
Gps με Ελληνικα
ΜήνυμαΤο είδα αλλά δεν δημοσίευσα link. Anyway. Sorry! Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΜακάρι να βγάλεις άκρη και να μην βγεις χαμένος! Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΘα σου έλεγα μην δοκιμάσεις τίποτα. Παίζει να κάνεις καμία ζημιά και μετά να σου πει ο Κινέζος ότι φταις και από πάνω που το κινητό έχει θέμα Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi4i
ΜήνυμαΒρίσκεις το κινητό σου και πατάς δίπλα που λέει download. Κατέβασε το από pc γιατί από το κινητό αργεί πολύ Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Τότε είμαι πολύ στραβός και δεν βρίσκω τη διαδρομή /system/priv-app/Weather/Weather.apk” Από root Explorer δε το βρήκες; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με φόρτιση
Μήνυμακρατα ενα backup της global rom και καπακια περασε μια xtrv.δες τι παιζει σημερα κιολας με την φορτιση. αν ειναι τα ιδια, ξαναγυρνας στην global και λες στον κινεζο να το βαλει στη τσεπη του το κινητο!
-
Πρόβλημα με φόρτιση
ΜήνυμαΜην κάνεις τίποτα. Κατευθείαν πίσω! Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aosmos: “Λογικά ναι =============== Νοε 25th 2016, 4:30pm =============== Τι πρέπει να κάνω??” Να βάλεις άλλη ρομ Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi
ΜήνυμαΈχεις παλιά ρομ; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πες τους το στο live chat. Αν δεν είναι διαθέσιμο το live chat θα σου έχει μια φόρμα επικοινωνίας. Γράψε εκεί τι θέλεις Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικά αν είναι πάνω από τριάντα δολάρια το στέλνουν από μόνοι τους με tracking number Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εμενα πιο παλια, μετα την εγκατασταση νεας ρομ, δεν μου ανοιγε καν την εφαρμογη των μηνυματων.οπως παταγα τα μηνυματα μια που ανοιγε και μια που εκλεινε.ουτε να δεχτω μηνυματα. περασα μεσα ενα sms mode του @dnomikos και ολα καλα! και επισης με αυτο το sms mode γραφεις σε ενα μηνυμα 160 χαρακτηρες.αλλά μονο με κεφαλαια γραμματα.αυτα!