Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 343.
-
Παράθεση από thrillos: “Για το Tablet Cube Talk 7X U51GT-C4 (Talk7x4核 - ALLDOCUBE Technology Co, Ltd.) έχει βγει MIUI 4.9.26 εδώ: U51GT-C4(TALK7X四核)MIUI V20140926 - 酷比魔方(CUBE)品牌网站 αλλά δεν ξέρω τι γλώσες υποστηρίζει ” Παράθεση από vasagr: “Μια πρωτη ματια στην rom που αναφερεται ο thrillos για το cube talk 7x, μαλλον πρεπει να ειναι με κινεζικα κ αγγλικα. Εχω κ γω το ιδιο ταμπλετακι κ το ψαχνω. Αν βρω κατι καλο θα σε pm-σω ” παιδια βρηκατε τελικα τιποτα; =============== Νοε 23rd 2016, 5:09pm ===…
-
γενικά δεν πιστεύω στις και κάλα εκπτωσεις που κανουν οι κινεζοι. και καλα ολο εκπτωσεις κανουν.ταχα μου 50 και 60% !! μουφες =============== Νοε 23rd 2016, 5:05pm =============== Παράθεση από diamantopoulosh: “Πότε ακριβώς ξεκινάνε οι προσφορές της Black Friday και πόσο κρατάνε; Μπορεί κάποιος να το ξεκαθαρίσει γιατί μπερδεύτηκα λίγο . Παρατήρησα ότι καποια site (π.χ. Geekbuying και to2c) υποτίθεται ότι κάνουν προσφορές εδώ και μια εβδομάδα ενώ στην πραγματικότητα έχουν ανεβάσει τις τιμές. Να π…
-
Like Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimarios: “Δε μπαινει με τιποτα σε recovery.κολλαει ” Σου είχα πει ποιο πάνω να κάνεις flash το Recovery από το ZIP της ROM.Για κοίτα στις απαντήσεις μου ποιο πάνω... ” το ξερω οτι δε το εκανα, γιατι εκεινη την ωρα ετυχε να ανοιξει το κινητο. οχι πως αν δεν ανοιγε θα ηξερα να το κανω βεβαια! να ειναι καλα βεβαια και ο @gkalen που για ΑΛΛΗ μια φορα εκατσε να ασχοληθει μαζι μου, και καναμε φλας το recovery και μετα με κανενα προβλημα περαστηκε η σωστη ρομ!!για …
-
Δε μπαινει με τιποτα σε recovery.κολλαει
-
Παράθεση από jimarios: “εβγαλα μπαταρια και ανοιξε κανονικα σε αυτη τη ρημαδα τη ρομ που δε λεει να φυγει!!! ” και παλι η ρομ δεν ειναι μεσα στην sd. παλι σβηστηκε μονη της υστερα απο την αποτυχια της εγκαταστασης!οπως πριν
-
εβγαλα μπαταρια και ανοιξε κανονικα σε αυτη τη ρημαδα τη ρομ που δε λεει να φυγει!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimarios: “η ρομ απο την sd και παλι δεν υπαρχει.τωρα περναω την ρομ tou 88 περναω αφοβα; ” Ναι πέρνα την... ” τα ιδια...το εκανα απο το αναβαθμιση (μη δε μπει σε recovery και κολλησει)- διαλεξε απο την sd και παλι κολλησε στο miui logo
-
το κινητο ανοιξε μετα απο τοποθετηση μπαταριας.(αφου βγηκε ποσες φορες) ειχε την μπαρα που φορτωνε σαν να ξεκιναει μετα απο εγκατασταση ρομ. ειναι παλι στην λαθος ρομ η ρομ απο την sd και παλι δεν υπαρχει.τωρα περναω την ρομ tou 88 περναω αφοβα;
-
το ζιπ που κατεβασε το host ή εγώ καταλαθος(που δε νομιζω γιατι προσεχω με αυτα που εχω τραβηξει με αυτο το κινητο) ηταν οντως του 86 γιατι το εγραφε το αρχειο. πατησα ξανα πριν λιγο στο λινκ τησ ρομ 88 και κατεβασε ρομ του 88 το ερωτημα ειναι γιατι αφου περαστηκε η ρομ εξαφανιστηκε ολο το ζιπ απο τη sd;
-
δε κανει τιποτα με αυτο το τροπο και volume up μονο. αν κανω power και volume up μου βγαζει Μπλε οθονες με κινεζικα και λεει μονο fastboot(το οποιο το κανει αντιστοιχα με Power kai volume down) download και recovery στο οποιο αν πατησω ξανακολαει το logo Mi για τους συνδεσμους θα σας πω.εχει γινει κατι πολυ ακυρο και δε μπορω να καταλαβω χριστο πως εγινε
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Που βρήκες λάθος αναφορά στους συνδέσμους βρε ? Τους έλεγξα και είναι όλοι οκ. Θα κάνεις Flash την κανονική ROM για την συσκευή σου (wt88047) , αφού πρώτα σβήσεις την πρώτη γραμμή στο updater.script ” θα σου πω σε λιγο ακριβως για τους συνδεσμους ART! για την ωρα θελω να ανοιξω το κινητο.εχει ακομα το Logo MI και το κινητο δε κλεινει με το power button πρεπει να βγαλω μπαταρια.την βγαζω και μετα τι να κανω ;
-
τρελα καντιλια λεμε. εχω to redmi 2 pro αλλα με νουμερο wt88047 ο συνδεσμος λοιπον για αυτο το νουμερο μου κατεβασε αλλη ρομ που ηταν του 86047 αφου μου ειπε οτι δε γινεται επειδη η ρομ ειναι του 86 και το κινητο 88 αλλαξα το script τα τρια νουμερα στη πρωτη σειρα τα εκανα 88 την περασε μια χαρα λοιπον.στο miui version ηταν σωστο και εβλεπε το κινητο για 86 αλλά δεν εχει σημα στις σιμ καθολου. μα....κια που εχει ξαναγινει! πηγα να τρεξω λοιπον την οχι fixed και ειδα οτι η fixed δεν υπαρχει καν σ…
-
αργησε και να κατεβει και σε αλλους η fixed; περιμενω πολυ ωρα να κατεβει....πρωτη φορα τοση ωρα σε κατεβασμα ρομ
-
Εμένα αυτή η ρομ είναι η πρώτη φορά που πήγαν όλα ρολόι. Εκτός βέβαια το backup του viber που ποτέ δεν επανέρχεται. Το θέμα είναι ότι ακόμα θέλει μετάφραση αρκετή η ρομ. Ητε από κινέζικα (η οποία δε ξέρω ποιος την κάνει μιας και τα κινέζικα δεν είναι συνηθισμένη γλώσσα) αλλά και από αγγλικά Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
a9d4bc05d9e823b05c01330b3ce5019e.jpg Redmi 2 pro αλλά με νούμερο 811 Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εχετε γραψει * RedMi 2 FDD * wt88046 * αντι για 88047, ή αλλαξε ο αριθμος;
-
Τι θα έχει το update; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk