Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 343.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@jimarios Γούστα είναι αυτά , τώρα κι εγώ μέχρι την πέμπτη θα φοραω τη Stable , το βράδυ θα τις κάνω ένα backup από Twrp , θα επαναφέρω το backup της developer 6.10.27 για να είμαι έτοιμος το πρωί της παρασκευής να βάλω την 6.11.3 .. Για το πρόβλημα σου , δεν θα έπρεπε να είχες κάτι τέτοιο , περίεργο μου φαίνεται , κάποιος θα είχε αναφέρει κατι τόσο καιρό .. EDIT ByTheWay , H THUNDER του Ido V8.0.3.0 είναι έτοιμη θα έχετε λινκ αύριο .. Είχα κάνει ωραία πατάτα πάλι με τη χθε…
-
Γιατί stable και όχι developer ρε παιδιά; πάντα για του @gkalen τις ρομ μιλάω! Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “UPDATE σε Stable THUNDER ... @jimarios Αυτό στο κάνει κατευθείαν μετα απο καθαρη εγκατάσταση ή κάνεις κάποιες ρυθμίσεις και μετά ??” Στην 8.0.2 είχα κάνει clean install και το έκανε πιο συχνά. Τώρα δεν έκανα clean install αλλά το κάνει πιο λίγο σε διάρκεια και πιο σπάνια. Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την 8.0.2 είχα θέμα αρκετές φορές με μπλε τρεμοσβησμα στην οθόνη. Με την 8.0.4 πιο λίγες φορές. Με πιο παλιές ρομ ποτέ. Ξέρουμε κάτι; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραίος! Γιατί γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
8031973866da07b384e84fe141c83c4e.jpg Στο μήνα είμαι και τώρα Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρει κανείς πως στο ημερολόγιο μπορώ να βλέπω όλο το μήνα και όχι μόνο τη τρέχουσα βδομάδα; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
oppomart.com
ΜήνυμαΈνα μιση χρόνο μετά ε; πάρε κάτι πολύ φτηνό να δεις. Εξάλλου με PayPal είναι δύσκολο να γίνει στραβή Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
oppomart.com
ΜήνυμαΓενικά σε κάποια κινητά έχει καλές τιμές αλλά δε ξέρουμε αν είναι ακόμα κομπλέ το site Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
oppomart.com
ΜήνυμαΤελικά έχουν ευρωπαϊκή αποθήκη; ευχαριστημένος; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
oppomart.com
Μήνυματελικα κανεις δε μπορει να μας τι ρολο βαραει αυτο το site ε;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Backup της dev η πρέπει να στήσω το τηλ από την αρχή; ” ba17cfe1b41f5303c13a13ffccc78d84.jpg Κάνε backup από εδώ. Ίσως χάσεις κάτι άλλα τα περισσότερα θα σωθούν. Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@jimarios Κι εγώ για τις αποσυνδεσεις σου είπα , άλλαξε εφαρμογή να δοκιμασεις , αν θες να σου στείλω "σπασμένο" sygic , τελευταία version , δεν έχω πρόβλημα με gps ..” Στειλτο οπότε μπορείς! Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Μάγκες εγγύηση ο gkalen Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@jimarios Ή μπαταρία του δεν είναι κάτι φοβερό αλλά για μένα ικανοποιητική , λογικό να χάνει παραπάνω με gps κ.λ.π. .. Για gps δοκίμασε το sygic , δεν είχα πρόβλημα ποτέ ούτε και τώρα .. Γνωστό το πρόβλημα του messenger εδώ και πολύ καιρό , μάλλον πρόβλημα της εφαρμογής .. Με root explorer , σβηνεις στο system / app / τους φακέλους , com.google.android.gm-1 , Email , stk .. Και στο system / priv-app / το φάκελο , Browser ..” Ωραίος! Για το GPS δε λέω για τη μπαταρία, αλλά γ…