Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 343.
-
@Thracia τωρα τι κανω ομως που δε μπορω να γυρισω σε παλιο ρομ;
-
εκανα backup λοιπον οταν ειχα κιτ κατ στο redmi 2 εκδοση 2ραμ αλλά το HM2014811.εβαλα λοιπον την νεα ραμ και πηγα να τρεξω το backup απο twrp και δεν μου εμφανιζει το backup αρχειο στην sd, ενω στο pc αν συνδεσω το κινητο, μου το εμφανιζει κανονικα.anyway... πληροφορηθηκα λοιπον απο τον φιλο @gkalen , τον οποιο και εμπιστευομαι καιρο τωρα, οτι παιζει να μην το βλεπει γιατι αλλαξε το κιτ κατ και εγινε lollipop...επισης οταν ανοιγω το κινητο με το lollipop και πηγαινω στο album μου εμφανιζει κανα …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μεσω του twrp θα στο βρει όταν πας στο restore ” το προβλημα ειναι οτι δεν την βλεπει
-
Παράθεση από mixaliscy: “Να πας twrp και εκεί υπάρχει επιλογή για backup. Να το κάνεις και μετά να κάνεις install τη νέα ρομ. Κανονικα εννοώ όπως αναβαθμίσεις πάντα... Χωρίς κάτι έξτρα. Ναι άμα τρέξεις μετά το backup θα είναι ακριβώς όπως το είχες εκείνη τη μέρα ” ενω το εκανα backup στην sd , μεσω του twrp δεν μου το βγαζει το αρχειο backup. ενω στο pc τον βλεπω κανονικα τον φακελο.τι παιζει;
-
Παράθεση από caeser: “Ψάχνοντας για αυγά.. βρήκα αυτό: Χαχαχαχαχαχα! youtube.com/watch?v=jGtfsqk958I&nohtml5=False ” εμετική Άντζελα και ακομα πιο εμετική η διαφήμιση
-
Παράθεση από mixaliscy: “Να πας twrp και εκεί υπάρχει επιλογή για backup. Να το κάνεις και μετά να κάνεις install τη νέα ρομ. Κανονικα εννοώ όπως αναβαθμίσεις πάντα... Χωρίς κάτι έξτρα. Ναι άμα τρέξεις μετά το backup θα είναι ακριβώς όπως το είχες εκείνη τη μέρα ” σε ευχαριστω πολυ !!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από jimarios: “λογω του οτι το redmi 2 εχει κιτ κατ και παει σε lollipop, χρειαζεται να κανω backup τα αρχεια μου;αν κανω αναβαθμιση μεσω αναβαθμισης miui υπαρχει προβλημα; ” Πάντα πρέπει να κρατάμε backupΑφού ο ατμίν μας δεν έγραψε έξτρα οδηγίες όπως στα marshmallow τότε δικαιούσαι κανονικά ” να κανω backup με καποιο προγραμμα; οταν περασω την καινουργια ρομ και τρεξω το backup θα ειναι οπως ηταν πριν το κινητο; μονο με διαφορετικο android; τι εννοεις οτι δικαι…
-
λογω του οτι το redmi 2 εχει κιτ κατ και παει σε lollipop, χρειαζεται να κανω backup τα αρχεια μου;αν κανω αναβαθμιση μεσω αναβαθμισης miui υπαρχει προβλημα;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Αμα έχει θέμα θα σας το γράψει ο ατμίν εκεί που θα είναι η ρομ ” Για μενα ειναι αυτη η απαντηση;
-
παιδια καλησπερα. σκεφτομαι να βαλω την αυριανη ρομ για redmi 2 με τα 2ραμ εκδοση αλλά με HM2014811 αριθμο. το θεμα δεν ειναι ποια θα κατεβασω( κατεβαζω για HM2014811 και οχι για 813), αλλά μιας και η ρομ αυτη περναει σε Lollipop, ενω εχω κιτ κατ, μηπως πρεπει να παρω backup ή δεν εχει θεμα. αναβαθμιση κανω μεσω της αναβαθμισης της miui και οχι μεσω twrp
-
Γενέθλια Φόρουμ
Μήνυματσακ μπαμ δηλαδη!!
-
Γενέθλια Φόρουμ
Μήνυμαμια εβδομαδα εμεινε για τα τρια χρονια...
-
περσυ λιγο πριν τα χριστουγεννα τα ειχανε βαλει
-
και τα υπολοιπα κατά τα χριστουγεννα τα βλεπω....
-
παιδια καλημερα. εχω το redmi 2 pro αλλα το 2014811.εχει ρομ του 811 περασμενη την 6.3.24 developer. μιας και το τελευταιο ρομ της συσκευης αυτης ειναι lollipop, μηπως χανω τα αρχεια μου περνώντας την; αν κανω το install της ρομ μεσω της αναβαθμισης της miui (γιατι με αλλο τροπο δε το εχω για να το κανω...) υπαρχει προβλημα; ευχαριστω
-
πριν δυο σαββατοκυριακα ειχε το vintage bazaar στο γκαζι...και τι δεν ειχε εκεινες τις μερες!!
-
DOOM 1 !!! Απλά παιχνιδαάρα!! youtube.com/watch?v=m9HvAXZgGeQ
-
lollipop?
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από jimarios: “ ” και το δικο σου lollipop ειναι; τι διαφορα εχει η ρομ του forum και της δικη σου ρομ;developer ειναι η δικη μου του 811 ”
-
lollipop?
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@jimarios Κάθε τηλ.. έχει το δικό του Ρομ δεν πάει το ίδιο σε όλα τα τηλ... Καλή επιτυχία στο update !!! ” @gkalen για το lollipop του 811 τι λες;να το βαλω ε;