Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 343.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Δοκίμασες να κάνεις log off, και να δεις αν αυτό συμβαίνει ακόμα; Δεν θα πρέπει, λογικά. ” ηδη εχω κατεβασει το λινκ απο το facebook οποτε δε μπορω να το τεσταρω κιολας. το θεμα ειναι οτι υπαρχει τραγικο θεμα ασφαλειας.... με λιγα λογια δε μπορεις να κανεις copy paste ενα λινκ γιατι αυτος που το παταει μπαινει στο account σου...
-
Για redmi 2 ξερουμε ποτε να βγει καμια καινουργια ρομ; εχουμε κανα νεο;
-
Αγορά κινητού
ΜήνυμαΓενικά το 4g πιστεύω είναι περιττό....τρώει μπαταρία, πολλά δεδομένα και εννοείται πως δεν έχει παντού το 4g Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά κινητού
ΜήνυμαΤο Mi 4 όμως που είναι παλιό, δε πάει να πει ότι είναι και χειρότερο από τα άλλα 2; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά κινητού
ΜήνυμαΔεν έχει 4g (όχι πως με νοιάζει); κουλό! Το τι είναι premium σειράς τι πάει να πει δηλαδή; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά κινητού
ΜήνυμαΛες το Mi 4 δηλαδή ε; έχω παραγγείλει με 129 ευρώ το Redmi 4a με 32gb αλλά σκέφτομαι να το ακυρώσω για κάτι καλύτερο με λίγα περισσότερα χρήματα Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά κινητού
Μήνυμα150 το έχω βρει. Το έχεις δει πιο φτηνά πουθενά αλλού; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά κινητού
ΜήνυμαΚαλημέρα. Το θέμα είναι ότι ανεβαίνω πολύ σε τιμή. Μέχρι κάνα 150 αρι κοιτάω Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά κινητού
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και είμαι ανάμεσα σε τρία. Redmi 4x,Redmi 4 και Mi4. Τα δύο 8πυρηνα και το ένα 4πυρηνο. Εσείς ποιο λέτε είναι καλύτερα; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε βρήκα κάτι ρε παιδιά.... Με το που μπήκα σε WiFi έκανε μόνο του download και έφυγε τελείως Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι κουλό είναι αυτό πάλι; fcd596d2e241b4c5ca0818340bc0b88b.jpg Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελευταία φορά από Gearbest πλήρωσα 36 ευρώ τελωνείο πριν ένα μήνα Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi απογοητεύεις.
ΜήνυμαΣε τουλάχιστον τέσσερα κινητά από εκεί δεν είχαν ελληνικά. Οι οποίο μου είπαν από μόνοι τους στέλνοντας μου μαιλ, ποια ρομ να βάλω! Και μετά λένε για εγγύηση. Ότι να ναι. Το έκαψαν και αυτοί Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από jimarios: “Εδώ γράφει ο Κινέζος στο σαΐτ ότι έχει ελληνικά και τελικά στέλνει κινητό μόνο με αγγλικά και κινέζικα. Ο κωτσοβολος δηλαδή έχει global με όλα ελληνικά μέσα; χλωμό το βλέπω . και αν δεν έχει απλά πειράζοντας το κινητό χαιρετισμούς στην εγγύηση μετά Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχεις μείνει λίγο πίσω να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κωτσόβολος δεν φέρνει τίποτα η Infoquest φέρνει και τα πουλάει ο κωτσ / you και δε ξέρω πιο άλλο …
-
Xiaomi απογοητεύεις.
ΜήνυμαΕδώ γράφει ο Κινέζος στο σαΐτ ότι έχει ελληνικά και τελικά στέλνει κινητό μόνο με αγγλικά και κινέζικα. Ο κωτσοβολος δηλαδή έχει global με όλα ελληνικά μέσα; χλωμό το βλέπω . και αν δεν έχει απλά πειράζοντας το κινητό χαιρετισμούς στην εγγύηση μετά Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi απογοητεύεις.
ΜήνυμαΕγώ δε καταλαβαίνω κάτι. Γιατί μιλάμε για πειραγμένα; δηλαδή ο κωτσοβολος γιατί να το πάρει πειραγμένο; από τη xiaomi δε τα παίρνει; τα κινεζομαγαζα για ποιο λόγο να πειράξουν τη ρομ; global ρομ είναι 100% ελληνικά όλα; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για τα Redmi 2 ποτε θα βγει;
-
Ζήτηση κινητού για αγορά
Μήνυμα+/- 100 ευρώ περίπου Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk