Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 343.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από deathrosegr: “Παιδια καλησπερα, Αυτη ειναι η τελευταια ενημερωση που ειχα απο το tracking. Τελικα θα πληρωσω κατι? Γιατι δεν αναφερει κατι για δασμο.” Εγώ μια χαρά το βλέπω Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hellmore: “Παρέλαβα και εγώ το Redmi Note 3 PRO 32GB την έκδοση Kate με κουστούμι. Το τιμολόγησαν στα 133,75 οπότε πλήρωσα 32,10 Φ.Π.Α και 12,00 τα τέλη στο ταχυδρομείο, σύνολο 44,10. Την τιμή μάλλον την πήρα από skroutz τα παλικάρια από το τελωνείο Θεσ/νίκης αλλά για την 16GB έκδοση. Πάλι καλά να λες.” Και εγώ το ίδιο έχω παραγγείλει και έχει κολλήσει τελωνείο. SG post είναι από το Gearbest. Δεν είχε επιλογή postnl όπως κάτι άλλες φορές που έτσι δε παίζει να φας τελωνείο. Σε πήρανε…
-
Έτσι τα έχω και εγώ. Κλειδωμένα και έρχονται μια χαρά οι ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ρίξε μία ματιά εδώ => XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]” Η βαθιά εκκαθάριση που λέει στο λινκ αυτό τι σβήνει; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@gkalen ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΈΣ ΜΕ ΤΗΝ XTRV beta2 Στο επόμενο update θα έχετε Ελληνικό Αλφάβητο στις επαφές ... Παρ'οτι δεν με βόλευει γιατί τις έχω σε Greeklish.. :dash:[/quote] Οπότε η ρομ αυτής της Παρασκευής θα είναι κομπλέ; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνε backup απο ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/αντίγραφα και επαναφορά Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπες μέσα σε gmail και κάνε reset την συσκευή.google.com/android/devicemanager Μπορείς να το κάνεις αν έχεις mi account και από το i.mi.com /find device.” Δηλαδή αν έχεις κάνει add στο κινητό, το account του Gmail και του mi, αν στο κλέψουν μπορείς να τα σβήσεις όλα με μια κίνηση; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen καλημερα φιλε. τουλαχιστον σε μελλοντικες ρομ βετα2 θα εχει ελληνικα; (βασικα δε ξερω καν τι ειναι βετα 1 και 2 ) @kouvou αυτο λεω ναι
-
Παράθεση από kulaksiz: “ελέγξτε redmi 2 τα rom ” τι;
-
@kouvou κουλο τελείως! 7.1.12 εχεις ή 7.1.19;
-
καλημερα στο κοσμο ολο! Ερωτηση: Σε αυτη τη ρομ η αλφαβητος που εχει δεξια στις επαφες ειναι στα Ελληνικα; Εχω την 7.1.12 η οποια ειναι στα αγγλικα Ευχαριστω
-
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Εχω ενα θεματακι το οποιο δε μπορω να το λυσω. Εχω ενα Phabletaki Cube Talk εδω και δυο τρια χρονια.Γενικα δεν εχω κανενα θεμα ολο αυτο το καιρο. Το εργαλειο τρεχει μια χαρα και απο μπαταρια σκιζει. Το μονο θεμα που λοιπον ειναι ο αποθηκευτικος χωρος.Ενω λοιπον εχει 8GB αποθηκευση τον χωριζει ως εξης. Εσωτερικος χωρος οπου ειναι 0,98 GB και ο χωρος αποθηκευσης USB ο οποιος ειναι 5.38GB. Τα 5.38GB λοιπον ειναι το θεμα μου. δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω, με αποτ…
-
εννοειται!!! αλλα να μην ειναι μονο κεφαλαια...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά στο Geekbuying έχει preorder το Redmi 4A με Official Global Version με την B20 στα 88€!” Τι είναι το B20; καλύτερα είναι με official ή ευρωπαϊκή ρομ; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk