Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 81.
-
σε kenzo ολα καλα!!
-
Τα boxακια αυτα εχουν ολα android που σημαινει οτι εχουν ολα τα καλα και τα κακα μαζι της πλατφορμας.....σημασια δεν εχουν παντως μονο τα specs αλλα κατα ποσο το λειτουργικο συστημα μπορει να εκμεταλλευθει το hardware απο το boxακι.Εδω λοιπον κανουν την διαφορα και τα εξης 2 : Α. Intel compute stick. Ειναι ενας αρκετα δυνατος mini υπολογιστης που φοραει linux με κοστος περιπου 100 euro στην μια εκδωση ή windows με κοστος περιπου στα 150 euro στην δευτερη.παιζει αριστα σαν media center με το kodi…
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από kolakokas: “Παράθεση από mparaxir: “όλα καλα στο mido μέχρι στιγμής. παραμένουν εκει που γράφει στην ταχύτητα k/δ παραμένει να γράφει 4g ενω το εχω στο 2g,αυτά προς το παρόν ” κλεισε το wifi.....γυρναει σε 2 g?? ” ναι έχεις δίκιο γυρνάει σε 2g.Gkalen και στο mido στο τέλος της εγκατάστασης μου βγάζει ενα uknoww comand ” δεν ειναι bug,ειναι feature..οταν εισαι σε 2g και εχεις και wifi connected τοτε το κινιτο μπορει να περασει την κληση σου μεσα απο το interne…
-
Παράθεση από mparaxir: “όλα καλα στο mido μέχρι στιγμής. παραμένουν εκει που γράφει στην ταχύτητα k/δ παραμένει να γράφει 4g ενω το εχω στο 2g,αυτά προς το παρόν ” κλεισε το wifi.....γυρναει σε 2 g??
-
Επιλογή Κινητού
Μήνυμαοι mtk εχουν κληδωμενο κωδικα.οι snapdragon ειναι open source.αυτο και μονο αρκει για να τους διαλεξεις...
-
+5 kolakoka
-
λιγο παραξενο που η ινδια εχει μεινει κολιμενη σταθερα στους 2500.........
-
+1. 1625616860
-
παω για global stable μιας και το τηλ ειναι για ξαδελφουλα =============== Δεκ 16th 2016, 11:18pm =============== φλασαρα 2 κινιτα τελικα ;P το δευτερο που του περασα stable global κατευθιαν ειναι κομπλε.το πρωτο που ειχα περασει στην αρχη την κινεζικη και μετα global συνεχιζει και εχει ακομα τα κνεζικα apps οπως και στο region εχει μονο κινα..
-
ευχαριστω πολυ,την κατεβαζω =============== Δεκ 16th 2016, 7:47pm =============== το ιδιο δυστυχως error με το νεο.παρεμπιπτόντως το παλιό 20151028 δεν βλεπει την συσκευη =============== Δεκ 16th 2016, 8:57pm =============== τελικα το ξαναβραχηκικλωσα σε αλλη θυρα usb- περασε ξανα drivers και δουλεψε!!!περασα την 6,5,12!!!
-
τελικα πατοντας το power και συνδεοντας μετα το usb αναγνωρισε το κινιτο.ξαναεκανα την διαδικασια μετα με το βραχυκυκλωμα και βρηκε μονο του τους σωστους driver (9008).εκανα απο την αρχη εγκατασταση οσα μου εγραψε ο nasdriver και μπορω να δω το κινιτο στο miflash 2016.08.30.0.οταν παταω flash βγαζει cannot recieve hello packet και μετα object reference not set to an instance of an object
-
καλησπερες.παρελαβα 1 redmi not 3 1 φιλου και με unofisial rom μεσα και προσπαθησα να περασω ofiicial china dev.με τα πολλα εχω μηνει με μαυρη οθονη...δεν μπαινει σε fastboot και στο device manager βλεπω 900Ε...πως μπορω να το επαναφερω?παλια ειχα διαβασει 1 ποστ που εκοβες τα καλωδια απο 1 usb καλωδιο και το εστρωνες αλλα δεν το βρισκω τωρα.....ευχαριστω εκ των πρωτερων