Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν μπορω να αποθηκευσω ή να τροποποιησω οποιαδηποτε επαφη στο REDMI 9PRO
baxalo - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαδε δοκιμαζετε να κανετε εισαγωγη απο ενα ενα πορο? πχ μονο τις επαφες απο google. δοκιμαστε αν ειναι οκ. μετα απο xiaomi cloud κτλ.. για να δουμε σε ποιο σκαλωνει?
-
τεστ..
baxalo - - Test Corner
Μήνυμαε οκ.. συνεχιζω να στηριζω το πρωτο ποστ!!!!! γω διαβασα ολα τα ποστ στο test corner και ουτε ενα ζαρζαβατι!!!
-
πανω στην εφαρμογη "αναβαθμιση" πατας παρατεταμενα και πληροφοριες. κατω δεξια πατας "εκκαθαριση ολων των δεδομενων".
-
αν δε κανω λαθος, στις official, τουλαχιστον στις EU, εχει τον dialer της google. τωρα δε ξερω η global ή η Ινδονησιακη τι εχει. εχω την εντυπωση οτι εχουν της xiaomi με την εγγραφη που θες.. δεν εχεις να χασεις κατι. κατεβασε την global fastboot και περασε την με το Miflash. backup να παρεις μονο γιατι χανοντε ολα.. προσωπικη αποψη μου, χανεις πολυ σε μπαταρια και αποδοση με τις official σε σχεση με την xtrv. ουτως ή αλλος μολις βγαινει official εκδοση, αμεσως βγαινει και η αντιστοιχη xtrv, μεσ…
-
τεστ..
baxalo - - Test Corner
Μήνυματεστ.. φου φου.. τεστ τεστ.... ο @amavroudis χρησιμοποιει φρουτα και λαχανικα απο το σπιτι του για τον διαγωνισμο.. σμο.. σμο. τεστ!!! δοκιμαστικο ειναι.. μη το δινετε σημασια
-
Λογαριασμός gmail
baxalo - - Ο καφενές μας
Μήνυματο νουμερο τηλεφωνου δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το email.. 2 ανεξαρτητα πραματα ειναι. email λσμο μπορει να εχεις τον ιδιο σε 100 συσκευες. κατι αλλο γινεται ή θες να μας εξηγησεις και δε το πιανουμε ισως edit: οταν βαζουμε το email μας σε αλλη συσκευη συνηθως ζηταει εγκριση η google πριν προχωρησει στην ενεργοποιηση του στη νεα συσκευη για λογους ασφαλειας, οτι εισαι εσυ δλδ και δε ειναι καποιος τριτος που προσπαθει να υποκλεψει τα μυνηματα σου. εκει πρεπει να μπεις στο email απο καποια σ…
-
δε ξερω γι αυτο που ειχες πριν φιλε μου.. εχουν περασει απο τα χερια μου τελευταια το redmi note 7, redmi note 8t και μπορω να πω οτι ειναι μερα με τη νυχτα του 9 η αυτονομια.. καθημερινα εχω αρκετο gps, σερφαρισμα, λιγο παιχνιδι και ελαχιστα ομιλια και το βραδυ ειναι συνηθως ~60-70%... σε αναμονη πανω απο 7-8 ωρες για να πεσει 1% !!! φυσικα παντα με xtrv.. την official την κρατησα μια βδομαδα μεχρι να ξεκλειδωσει ο Bootloader και δε θυμαμαι πως πηγαινε η μπαταρια.
-
Πρόβλημα με τα Ελληνικά
Μήνυμασε οσους βγαζει το μυνημα "Can't install system applications from unofficial channels" καντε εγκατασταση τον google package installer πρωτα και μετα εγκατασταση το .apk για τα ελληνικα. edit: google package installer επιλεγετε τελευταια εκδοση αναλογα για το αν προκειται για android 10 ή 11. ειναι διαφορετικα apk.
-
USB Drivers
Μήνυμαδες και το παρακατω.. Γενικός-οδηγός-εγκατάστασης-της-Ελληνικής-ρομ-XTRV-σε-όλα-τα-κινητά-Xiaomi εχει link για drivers. Screenshot-1.jpg
-
USB Drivers
Μήνυμααν παιζει ή οχι ακομα αυτο δε το ξερω. παντως βαζει και drivers. μετα ξηλωσε το.. καντο μια δοκιμη.. με τα xp βαζεις δυσκολα