Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
με sideload δε γινεται? edit: ακυρο. μολις διαβασα οτι δε λειτουργει.. αρα βαζει το παλιο twrp και την rom που ειχε?
-
260px-Operation_Upshot-Knothole_-_Badger_001.jpg μετα την εγκατασταση της rom απο τον @Bob7 χαχαχαχαχα
-
το 21.1 δειχνει να δουλευει κανονικα (τουλαχιστον στο rn9pro).. σιγουρα εκανα παραπανω απο 2 restart μιας και βρηκα την ευκαιρια να αλλαξω καποια αρχεια που ηθελα στο system..
-
μαλλον! χαχαχαχα
-
μεσα απο το αρχειο που κατεβασες, παρε το recovery.img και βαλτο στο φακελο που εχεις το adb (c:\adb). ανοιξε cmd, πανε στο c:\adb (με cd /adb) και τρεξε fastboot flash recovery recovery.img οταν σε βγαλει μυνημα οτι το περασε πληκτρολογησε fastboot reboot
-
Screenshot by Lightshot εχει βγει νεο twrp που λυνει το προβλημα αυτο. πρεπει να το περασεις για να προχωρησεις..
-
Παράθεση από stauros2653: “εσυ πηρες την 12 επισημα η εισουν με την 11(xtrv) και με twrp περασες κατευθειαν την xtrv12? ” αστο. δε νομιζω να βγαλεις ακρη πως ημουνα και πως ειμαι χαχαχαχ.. τελευταια ειχα βαλει την ινδονησιακη με τον τροπο που ειχα ανεβασει. μετα πηγα την 12 xtrv. recovery εχω αλλαξει και δοκιμασει οτι κυκλοφορει. μπρος πισω εχω παει σε 11 12.. εχω παιδεψει αρκετα το κινητο θα ελεγα χαχα. παντως ακομα δε με προδωσε
-
δε κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης αναβαθμισης? αν δε σου ερθει παλι, περιμενεις και θα ξαναβγει.
-
δε κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης αναβαθμισης? αν δε σου ερθει παλι, περιμενεις και θα ξαναβγει.
-
Παράθεση από chrisska1969: “Σε Mi 9Tpro μια χαρά! Γιατι δεν βάζετε το καινούργιο magisk??? ” ισως γιατι το εχουν ακομα στο δοκιμαστικο καναλι, δε ειναι stable. παντως με την τελευταια εκδοση του 21.1(πριν κανα 6ωρο βγηκε) επανηλθε παλι η πληρης προσβαση στο system για το rn9pro
-
ο φιλος αναφερεται στην Ινδονησιακη rom. ειχε βγει εδω και 2-3 βδομαδες και ηταν καλη περιπτωση να την περασουμε στο κινητο μας γιατι δεν υπηρχε ακομα η global 12 και κατασυνεπεια η αντιστοιχη xtrv. ειναι official εκδοση, αρα θες να κανεις και χειροκινητα debloat αρκετα πραματα για να στρωσει και φυσικα δεν εχει και το αναλογο optimize που εχουν οι αντιστοιχες πλεον xtrv και .eu ουτε φυσικα την αναλογη υποστηριξη. απο τη στιγμη που εχει κυκλοφορησει η global και η αναλογη xtrv δε νομιζω (προσωπι…
-
@friedman21 thnks για τα καλα σου λογια.. αυτο εινα το νοημα των φορουμ (νομιζω δλδ χαχαχαχ). τα respect σε ολα τα παιδια εδω μεσα. Για την ενεργοποιηση της sim που λες. νομιζω θελει να εχεις ενεργοποιημενη την δυνατοτητα απο τον παροχο σου να στελνεις διεθνη μυνηματα. δε χρησιμοποιω το cloud εγω και δε το εχω προχωρησει για να σε πω 100%. αλλα εχει αναφερθει στο παρελεθον και απο αλλα παιδια και η λυση ηταν αυτη αν θυμαμαι καλα..
-
Παράθεση από stauros2653: “Το τηλ.ειναι το δευτερο σημερα πηρε την 12.ειχε 11.0.6 κλειδωμενο.σημερα ξεκλειδωνω κ θελω να περασω την xtrv12 .θα ακολουθησω τον οδηγο που εχει το πρωτο ποστ; Θα εχω προβλημα; ” Οταν ειναι να ξεκινησεις θα το δουμε μαζι αν θες γιατι απο οτι φαινεται βγαινουν προβληματακια μεχρι να μπει twrp κτλ.. Αν θες να εισαι ετοιμος απο αρχεια κατεβασε να εχεις: - XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM (τελευταια 12 Miui XTRV) - OrangeFox Recovery (ειναι σε αρχικη εκδοση ακομα αλλα …
-
Παράθεση από stauros2653: “@baxalo μολις πηρα την 12 για twrp και ρουτ ακολουθω τον αρχικο οδηγο η κατι αλλο; ” τι εννοεις μολις πηρες? τι εκδοση εχεις τωρα και τι θες ακριβως να κανεις?
-
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=797827#post797827 Ειχε αναφερθει αυτο, ναι.. σταθερη, καλη rom, οντως.. αλλα official. θελει αρκετο καθαρισμα (debloat) (προτιμήθηκε ο τροπος με το vbmeta και περασμα απο recovery και οχι με fastboot για να μεινει το widevine στο L1) Αλλα πλεον εχουμε την Global ετοιμη και ενα παραπανω patchαρισμενη απο τα παιδια εδω.. καθαρη, γρηγορη, σταθερη κτλ κτλ XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM
-
σωστα κανει γιατι ειναι σε fastboot το κινητο. ανοιξε ενα cmd και πανε στη διαδρομη που εχεις τα αρχεια και τρεξτο απο εκει το windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat ωστε να δεις τι σφαλμα σε εμφανιζει. κι ενα "χαζο".. πατας αγγλικο Υ, σωστα? γιατι οτιδηποτε αλλο πληκτρο ή ελληνικο χαρακτηρα, κλεινει και δε προχωραει η εγκατασταση.
-
Ποια rom βαζεις ακριβως?
-
στο εχω ανεβασει στο προηγουμενο ποστ. αυτο που σε ειπα πριν και για την θηκη, ισχυει.. τωρα που γαφω μπορει να εκανα 5 restart μεχρι να μπω στο twrp γιατι δεν επιανε το vol+ xaxaxa.. ξηλωσα την θηκη (εχω την διαφανη που ειχε η συσκευασια) και επιασε με τη μια. απλα στν διαδικασια να περασεις πρωτη φορα το twrp εχεις μια ευκαιρια να πιασει ο συνδυασμος. αρα!
-
Πρόβλημα με τα Ελληνικά
ΜήνυμαSAI δοκιμασε με αυτο...