Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
η εκδοση αυτη κανονικα δεν ειναι stable. αρχισε να στελνεται πιλοτικα σε οσους ειχαν επιλεχτει απο την xiaomi (ειχαν κανει αιτηση για να μπουν στο πιλοτικο προγραμμα των νεων εκδοσεων A11 και miui 12.5). εχει θεματακια σιγουρα, ειναι η πρωτη A11. απο οτι εχω συναντησει και διαβασει δεν ειναι σε σημειο να μην ειναι το κινητο λειτουργικο και να δημιουργει σοβαρα θεματα κατα την καθημερινη χρηση. βλεπω σιγα σιγα παντως να ερχεται σε ολους η εκδοση. και το παραξενο την ονομαζουν και stable. χαχαχαχα
-
@SAMARAS αν δεν βιαζεσαι μπορω να σε βοηθησω με καποιο teamviewer το Σαββατο που θα εχω χρονο, να την κανουμε μαζι την διαδικασια μεχρι το τελος. επισης ΕΔΩ υπαρχει το αντιστοιχο νημα για την συσκευη σου με αρκετες πληροφοριες και οτι αρχεια θα χρειαστεις. Αν εχεις χρονο διαβασε το.
-
Root Folder
ΜήνυμαΠαράθεση από Oneironaut84: “ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ το πολυ πολυ τι ζημια μπορω να κανω? ” απο οτι εχω διαβασει στο επισημο νημα του δημιουργου του, δεν εχει αναφερθει καποιο σοβαρο θεμα. σε μερικους που δε γινεται για το χψ λογο απλα βγαζει σφαλμα και τελειωνει εκει η διαδικασια. τωρα αν θες καλυτερα διαβασε κι εσυ το νημα, ψαξε για post που αφορα την συσκευη σου. το λινκ ειναι ΑΥΤΟ
-
Root Folder
ΜήνυμαMount system rw Και προσοχη τι πειραζεις.. πχ dialer δεν αλλαζεις ετσι ευκολα
-
βαλτην κι εσυ... το πολυ πολυ να εισαι ο πρωτος που θα κοπανησει και θα θελει φορματ χαχαχαχα
-
Πέρασα την xtrv κι εγώ. Άι να δούμε.
-
εισαι με xtrv εσυ. με την official εγω.. το "χερακι" των παιδιων εδω μαλλον βοηθαει σε αυτο που λες
-
Εχουμε παραπανω καταναλωση μπαταριας ή μου φαινεται?
-
ναι.. κοπανα την και η Παναγια μαζι σου! χαχαχαχα
-
2η μερα την εχω (την official), δε δειχνει καποιο bug μεχρι τωρα, τουλαχιστον σε αυτα που εχω λετουργησει.
-
ε ναι. εδω φτασανε τα αλλα μοντελα στο φεγγαρι. χαχχα