Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 106.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Firem@n: “Καλημέρα, την πέρασα το πρωί και μέχρι τώρα πάει νεράκι. Αυτό που δεν κατάφερα και σε αυτήν την έκδοση όπως και στην προηγούμενη είναι να περάσω το Dolby, που ενώ το κάνω εγκατάσταση κανονικά μέσω recovery μετά πατώντας το εικονίδιο κάνει πως θα ανοίξει η εφαρμογή αλλά απλά κλείνει. Το κουφό είναι πως μετά δεν μπορώ ούτε καν να κάνω απεγκατασταση, δεν βγαίνει η επιλογή καν. Και θέλω να το δοκιμάσω μπας και στρώσει λίγο η ένταση του ακουστικού στις συνομιλίες, με το ζόρι ακ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lak100: “καποιο module που να αντοκαθιστα το dolby που δεν δουλευει πλεον μιλαω για poco” Κοίταξε στο τέλος του νήματος γιά την 9.4.26. Έγινε κουβέντα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ισχυει το ιδιο και για το pocophone πιστευω
-
Πριν κάνουμε αναβαθμιση της rom καλό είναι να απεγκαταστησουμε τα modules του magisk η δεν πειράζει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kaplaz: “Υπάρχει κάποιος οδηγός για Dolby η μπορείς νά γράψεις λεπτομέρειες? ” Δες εδώ [Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές” Το link δέν παραπέμπει πουθενά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Το έχουμε ξαναπεί αλλά το Dolby Digital για να παίξει σε MIUI και συγκεκριμένα σε Pie συσκευές ΔΕΝ αρκεί πλέον από μόνο του, χρειάζεται να έχουν εγκατασταθεί και άλλα Magisk modules (Audio compatibility patch με συγκεκριμένες ρυθμίσεις εγκατάστασης και audio modification library).” Υπάρχει κάποιος οδηγός για Dolby η μπορείς νά γράψεις λεπτομέρειες? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ευχαριστω την περασα,ολα καλα και χθες και σημερα
-
καλησπερα ειναι διορθωση στην χθεσινη rom?
-
Τελικά καί η 9.4.12 έχει bugs. Μιλάω για το Pocophone. Όταν συνδέσεις ακουστικά τρελαίνεται. Κατεβαίνει η ένταση τού ήχου στο μηδέν, ανοίγει η κάμερα, ζεσταίνεται το τηλέφωνο. Έβγαλαν την 9.4.15 γιά διόρθωση. Θά την έχουμε κι εμείς η περιμένουμε την επόμενη; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατι στο pocophone δεν γινεται εγκατασταση το magisk και στο dolby ενω υπαρχουν στη rom.Μηπως δεν κανω κατι σωστα?
-
Διαβασα στα forum του xda οτι η 9.4.11 εχει πολλα bugs και γι αυτο εβγαλαν την 9.4.12.Ισχυει?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kaplaz: “Το τηλέφωνο ήρθε με global 10.2.3.0 μετά το ξεκλειδωσα καί πέρασα την 10.2.2.0 τής κοινότητας. Μετά με καθαρή εγκατάσταση την 9.3.28. ” Δοκίμασε να γυρίσεις την γλώσσα στα αγγλικά και να περάσεις δακτυλικό και δες εάν κάνει τα ίδια.” Το έκανα. Προς το παρόν εντάξει. Άλλη μια ερώτηση, το Dolby atmos χρειάζεται νά το περάσουμε? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αυτά που λέει κατά τη δημιουργία του fingerprint: αργα, κτλ... Τι είχες πριν την xtrv και πώς την πέρασες αυτή που έχεις τώρα;” Το τηλέφωνο ήρθε με global 10.2.3.0 μετά το ξεκλειδωσα καί πέρασα την 10.2.2.0 τής κοινότητας. Μετά με καθαρή εγκατάσταση την 9.3.28. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Την 9.3.28 xtrv έχεις; Η την official; Το σεταρεις σίγουρα σωστά; Μπες και στο cit και σιγουρέψου ότι είναι εντάξει το hardware...” Την xtrv έχω. Είναι κάτι πού πρέπει να προσέξω στο σεταρισμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω το Pocophone με 9.3.28.Το μόνο πρόβλημα πού έχω είναι με το fingerprint. Στην αρχή δουλεύει. Μετά δέν πιάνει με τίποτα. Το ανανεώνω και δουλεύει, μετά πάλι τα ίδια. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Γράψε βρε εδώ, θα σε βοηθήσουν τα παιδιά...την φώτο προσπάθησε να ανεβάσεις με το σημείο που κόλλησες, πολύ πιθανόν να θέλεις 5-6 φορές λάθος κωδικό για να κάνει factory reset, κάτι που σημαίνει όμως απώλεια δεδομένων και πέρασμα όλων από την αρχή :/” Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε βάζοντας συνέχεια κωδικούς. Στις 8 φορές έκανε factory reset και ω του θαύματος είχε εγκαταστήσει και την τελευταία global. Κουφό αλλά έτσι έγινε η…
-
Ή όποιος άλλος φίλος έχει τη διάθεση το όνομα στο Skype είναι lazaros. Kaperonis στην Παλλήνη Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk