Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 106.
-
Μετα την εγκατασταση της 5.12.3 και τις επανεκινησεις αποφασισα να φλασαρω την 5.11.26.Αμεσως μετα μου βγαζει το μηνυμα android.proccess. acore. εχει σταματησει.Πρεπει να ξαναφλασαρω με wipe data και αν ναι εχει restore η 5.11.26?Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.
-
RE:
kaplaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kaplaz: “Μια ερώτηση παιδιά. Πρώτη φορά θα ψωνισω από Κίνα. Πού παραλαμβάνει κανείς το εμπορεύεμα? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εφόσον πεις να σου το στείλουν με απλό συστημένο ταχυδρομείο, θα το πάρεις από το ταχυδρομείο σου. Δεν παραγγέλνουμε να μας έρθει με dhl και συναφή (εκτός εάν είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε δεν μας ενδιαφέρει).” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
kaplaz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜια ερώτηση παιδιά. Πρώτη φορά θα ψωνισω από Κίνα. Πού παραλαμβάνει κανείς το εμπορεύεμα? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η λειτουργία με το ένα χέρι δεν δουλεύει στις τελευταίες Rom.Συμβαίνει και σε άλλους με mi3w ή είναι κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΓΙΑ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ROM ΜΕ CWM ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ROM ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ CWM ZIP?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο Router σου..” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Ξαφνικα δεν εχω wifi.Εκανα επανεκκινηση τηλεφωνου και ρουτερ,τιποτα.Εκανα απο recovery wipe cache και dalvic .τιποτα.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΜΟΥ
-
με την 5-10-15 μου λαγκαρει στην πληκτρολογηση το swiftkey .Εχει καποιος παρομοιο προβλημα?Ειναι προβλημα της rom?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από daplum: “Ή καινούργια rom στο mi3 τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα...ισχυει και σε άλλους???ή προηγούμενη ήταν μια χαρά...” Και σε μένα το ίδιο έκανε μετά την πρώτη πλήρη φόρτιση. Του έκανα restart και έστρωσε. Θα δω τώρα μέσα στη βδομάδα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την 5.9.11 όταν βάλεις τα ακουστικά και δεχτείς κλήση δεν ακούς τίποτα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιστεύω οτι ή 5.6.25 είναι ή καλύτερη rom μέχρι τώρα έστω και χωρίς τό swiftkey. Όσον αφορα το mi3w. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Τι έγινε ρε παιδιά με την 5.1.0 αφαίρεσαν το Ραδιόφωνο fm ; Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Απενεργοποιησε τη λειτουργία γαντιου Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Προς τον admin.Τώρα πού έχουμε τα sources για το mi3w θα έχουμε καμία ελληνική Rom; Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
δωσε του δικαιωμα root απο το κεντρο ασφαλειας
-
Βάλε άλλη εφαρμογή μηνυμάτων
-
Απενεργοποιησε τη λειτουργία γαντιου
-
Με nova launhcer δεν εχω καμμια επανεκκινηση
-
Καλημέρα και από μένα,κατέβασα την 5.1.30 και είναι 451mb.Είναι σωστά να τη φλασαρω γιατί διάβασα πριν ότι είναι 473mb
-
Καλησπέρα να ενημερώσω για το bug με τις μουσικές εφαρμογές. Μόλις έτρεξα την μουσική της miui και την έκλεισα μετά εστρωσαν και οι υπόλοιπες. Κανένα πρόβλημα τωρα