Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 348.
-
RE:
zaf_4 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από zaf_4: “Στο ξεκλείδωμα, δεν χρειάζεται να έχουμε κατεβάσει και τους ανάλογους οδηγούς, ώστε μπαίνοντας σε fastboot να μπορεί να το δει ο υπολογιστής το κινητό; Και αν ναι, δεν θα έπρεπε να αναγράφεται στον οδηγό; ” Ναι χρειάζονται οι drivers για την fastboot λειτουργία. Οχι δεν πρέπει να αναγράφεται υπό την έννοια ότι το βήμα έρχεται μετά την εγκατάσταση official rom. Σε αυτό το βήμα κάποιος έχει εγκαταστήσει ήδη τους απαιτούμενους drivers ..” Το λεω με την έννο…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
zaf_4 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣτο ξεκλείδωμα, δεν χρειάζεται να έχουμε κατεβάσει και τους ανάλογους οδηγούς, ώστε μπαίνοντας σε fastboot να μπορεί να το δει ο υπολογιστής το κινητό; Και αν ναι, δεν θα έπρεπε να αναγράφεται στον οδηγό;
-
Δοκιμάζω την τελευταία για rn2 γιατί η προηγούμενη μου κόλλησε η οθόνη 2 φορές σήμερα και έπρεπε να βγάλω μπαταρία.
-
καλά @gkalen, μόλις έβαλα από gtv miui8 σε δική σου με wipe cache/dalvik cache. Και βλέπουμε. Φυσικά και θα περιμένω και τη νέα σου, όποτε μπορέσεις να την βγάλεις.
-
Για RN2 θα; βγάλεις νέα @gkalen; Δοκίμασα την gtv και δεν τρελάθηκα. Είχα πριν την Mike by vova και λόγω επανεκκινησεων την έβγαλα. Οπότε να μαι πάλι σε miui. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πω πω άντε παιδιά ωραία νέα! Κατεβάζω και εγώ για το RN2...
-
Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S
zaf_4 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαείχε επιλογή wipe cache, wipe dalvik και wipe all data. Οπότε καλά είμαι φαντάζομαι; Θα το ψάξω να διαβάσω, να βρω που είναι αυτά που λες, να δοκιμάσω δηλαδή. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. το βρήκα --> TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. θα δοκιμάσω να δω την τύχη μου. edit: όλα καλά μόλις έβαλα το twrp recovery σ ευχαριστώ πολύ @Bodai.
-
zaf_4 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@'Bodai καλημέρα επίσης! Τώρα που το είδα ότι υπάρχει twrp recovery είναι αργά! Ήδη είχα περάσει την ρομ και μετά από εξυπνάδα είπα να κάνω ένα wipe data! Οπότε τώρα κατεβάζω την fastboot γιατί δεν έχω άλλη εναλλακτική πλέον.
-
zaf_4 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπειδή δεν έχει απαντηθεί και ενδιαφέρομαι. Μου έδωσε ένας φίλος μου το εν λόγω κινητό να του βάλω μια ελληνική stable. Έκανα ότι έλεγε ο οδηγός, είμαι ακόμα στο 98%. Έβαλα χύμα την stable rom και μετά μέσω mi recovery την πέρασα. Οπότε μετά κάνουμε wipe data κλπ ή όχι; Θέλω να είναι καθαρή γι αυτό. edit: Την έκανα την πατάτα τελικά! Αφού την πέρασα έκανα μετά wipe data και τώρα δεν με βάζει εκτός απ το μενού mi recovery. Επίσης δοκίμασα να την βάλω στην sd και δεν την διαβάζει. Τι τρόπος υπάρχε…
-
Παράθεση από gkalen: “Αν και δεν είναι τραγικό 30% σε 4 ώρες με viber όπως λες , εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα τη συσκευή σου αλλά η μπαταρία στη miui ήταν , είναι και θα είναι κάτι το οποίο προβληματίζει αρκετούς χρήστες . Προσωπικά στο Redmi2TD μου είμαι ευχαριστημένος από τη διάρκεια της μπαταρίας, φαίνεται όμως ότι σε κάποιες συσκευές υπάρχει περισσότερο drain σε σχέση με άλλες .. Ελπίζω με τη Miui 8 να κάνουν κάτι οι κινέζοι σ'αυτο το θέμα , τουλάχιστον σε συσκευές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρ…
-
Συνεχίζοντας με την stable του gkalen, είδα ότι όταν κλείνω το κινητό και το ανοίγω ξανά το wifi αργεί να μπει, όχι πάντα. Επίσης 2 μέρες λίγο μου κολλούσε σε σελίδες, facebook. Οπότε σήμερα το πρωί έκανα ένα clean cache & dalvik cache για να δω, πως θα στρώσει. Να μην ξεχάσω, την είχα βάλει "βρώμικη" από πάνω απ την gtv stable 7.3. edit : Σήμερα είμαι απ το πρωί @gkalen στο viber, ανοιχτό μόνο wifi και έχει ρουφήξει 30% μπαταρία απ τις 8.30 μέχρι τώρα 12.30, το θεωρείς φυσιολογικό; Γενικότερα μ…
-
- Υπέροχο κινητό.... Αυτό θα διάλεγα. Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία σε όλους μας!
-
Έχω την stable εδώ και 2 μέρες. Όλα καλά, δεν έχω κανένα κόλλημα. Χθες 2,3 φορές με πετούσε απ το WiFi. Δεν ξέρω εάν ήταν τυχαίο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγνώμη όπως διευκρινίστηκε και πριν, και η 1η σελίδα αλλά και το ποστ 237 (εάν θυμάμαι καλά) είναι η ίδια ρομ, σωστά;
-
καλημέρα, το fix για το RN2 είναι το ίδιο με την προηγούμενη σελίδα που την δοκίμασαν μερικοί; Αν ναι, να μην την κατεβάσω ξανά...
-
Μπορείτε να μου λύσετε την απορία γιατί έχει μείνει πίσω το xiaomi redmi note 2; Χωρίς καμία ένδειξη αγνωμοσύνης, απλά θεωρώ ότι σχετικά καινούργια συσκευή και όμως είναι απ τις τελευταίες που θα πάρει αναβάθμιση σε 7.3. Μάλλον να μάθω περισσότερα θα ήθελα, ευχαριστώ.
-
Παράθεση από makis1024: “Κατευθείαν από πάνω Ζαφείρα. ” Ναι, μόλις πριν μισή ώρα την πέρασα... αναμένω πως θα πάει.