Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 348.

• Καλημέρα, μόνο εάν είσαι VIP μέλος έχεις την miui 10; Κοίταξα στα αρχεία του max 2 και είναι με miui 9.

• Με κάθε update είμαι στην global dev miui 9 8.4.19 και αυτή την φορά κρασάρει το φεισμπουκι. Απεγκατάσταση, εγκατάσαση αυτού και του μεσεντζερ. Αλλά τζίφος, πήγα στα permissions και τα απενεργοποίησα όλα μήπως και αλλά πάλι κρασάρει. Σπαστικό κάθε φορά, κάτι να κρασάρει σε κάθε update. Υ.Γ. Λύση υπάρχει με το facebook κάτι στις ρυθμίσεις που δεν έχω δει;

• άντε στο καλό! Οκ έφυγε, ήταν απλό ευχαριστώ @fog

• έβαλα την global dev 8.3.29 και μου βγάζει συνέχεια " η λειτουργια της εφαρμογής Yello pages διακόπηκε" και συνέχεια να δώσω αναφορά. Δεν σταματά με τίποτα. Έχω κλειδωμένο bootloader, τι μου προτείνετε να κάνω; Να την περάσω ξανά από πάνω; downgrade δεν παίζει το ξέρω. Να παω στην κινέζικη; γίνεται απλά να την περάσω; δεν θέλω να το φτιάξω ξανά μανά απ την αρχή. Πολύ σπαστικό αυτό το pop up μήνυμα κάθε λίγο και λιγάκι!

• Κλειδωμένο redmi 5 plus [SOLVED]

zaf_4 - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, προς το παρόν δεν το αγγίζω, εάν γκρινιάξει θα το δούμε. Ευχαριστώ

Μήνυμα

λοιπόν τσεκαρισμένο ότι έχει δωρεάν προς όλους και ξαναβλέπω παιδιά την φωτογραφία που μου έστειλε και έχει -29 λεπτά και λέω δεν υπάρχει θα την δείρω. Ψάχνω τόση ώρα να βρω και προφανώς είναι αυτό! Ευχαριστώ για την τροφή για σκέψη @NasDriver υ.γ. Σαν απορία για ξεκλείδωμα bootloader μόνο με test point και αναμονή 2 εβδομάδων;;

Μήνυμα

@NasDriver και εγώ αυτό μόλις τσέκαρα ότι είναι official η ρομ. Λοιπόν η κάρτα είναι καινούργια, cosmote βλέπω ότι το έχει δοκιμάσει σε διάφορους χώρους. Δοκίμασα εκκαθαριση της εφαρμογής μηνυμάτων κλπ όπως έγραψα και παραμένει το πρόβλημα και έχω κολλήσει γιατί. Για να ξεκλειδώσω bootloader θα πρεπει να περιμένω 2 εβδομάδες και να το κάνω με testpoint; @derveni για το καπάκι δεν φοβάμαι μπορώ να το δοκιμάσω. Το θέμα μου είναι εφόσον είναι official τι στο καλό συμβαίνει με τα μνμ. Αξίζει να ξεκλ…

Μήνυμα

λοιπον θέλω βοήθεια η ρομ που βλέπεται είναι ψεύτικη; είναι της αδελφής μου και το πήρε από σκρουτζομαγαζο. Οποτε εάν ναι, χρειάζεται test point κλπ; Με το διάβασμα που ρίχνω, έχω χάσει επεισόδια. Οπότε αναμένω πληροφορίες για να το κοιτάξω. Της κάνει θέματα δεν μπορεί να στείλει sms και ενώ δοκίμασα εκκαθαριση εφαρμογής, τσεκάρα να δω εάν αριθμός τηλ για τα μνμ είναι οκ, δεν άλλαξε κάτι. Οπότε το ψάχνω ακόμη στο διαδίκτυο.

• Συγνώμη δηλαδή εάν έχουμε global έκδοση και θέλουμε να βάλουμε την ελληνική ο μόνος τρόπος; Κρίμα που τα έκαναν έτσι, να μπαινεις στην διαδικασία να ανοίξεις την συσκευασία.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• και φέτος, πάλι εδώ! Δυναμικά...

• RE:

zaf_4 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από Savvasmika: “Που είναι το Download link??? ” Μπες στο itech, κάνεις sign up. Και θα βρεις το άρθρο (στα πιο διάσημα άρθρα μας) μπαίνεις και στο τέλος του άρθρου, έχει όλα τα λινκς. Μόνο από εκεί μπορείς να το κατεβάσεις. Αναφέρομαι στην ελληνική έκδοση με τα καλούδια. Υ. Γ. Καλό θα ήταν να αναφέρεται στην 1η σελίδα το ίδιο πράγμα για τα παιδιά που δεν το γνωρίζουν επίσης. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Παράθεση από makisfz: “@zaf_4 θα το ρισκάρεις να περάσεις ελληνική με τον bootloader που δεν ξέρεις πως έχει ξεκλειδωθεί, αν σε κάποια στιγμή με την ελληνική κλειδώσει θα έχεις πρόβλημα. Καλύτερα κλείδωσε τον και ξεκλείδωσε με δικό σου λογαριασμό Redmi Note 3 pro” Ναι, μάλλον έχεις ένα δίκιο. Γι αυτό έκανα τις σκέψεις μου γραπτώς.. Ας το κάνω καλύτερα με περισσότερη ασφάλεια! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω την global stable και τσέκαρα τον bootloader μου και είδα ότι είναι ξεκλείδωτος (αγορασμένο από banggood). Τώρα βέβαια δεν έχω χρόνο για να περάσω την ελληνική λόγω διαβάσματος, αλλά σε κανένα 2βδομάδο θα το κάνω. Με ξεκλείδωτο, να πάω κατευθείαν σε twrp και flash την ελληνική σκέφτομαι αφού κάνω wipe τα πάντα. Απλά το γράφω εδώ να δω εάν μου έχει ξεφύγει τίποτα.

• @xrictina και εγώ είχα πάρει ένα από εδώ Ελλάδα και μου συνέβει ακριβώς το ίδιο! Έχω παραγγείλει της nillkin τζαμάκι, νομίζω ότι είναι καλύτερο σαν ποιότητα αλλά και πάλι είναι κι αυτό κοντό απ ότι διάβασα στις κριτικές, απλά καλύπτει λίγο παραπάνω. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι που πιάνει όλη την οθόνη. Πάντως της nillkin είναι έτσι -> nillkin — imgbb.com

• Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση απάντηση, έγινε ήδη. Το παλιά πάντα τα δίνω, οπότε αναμένω Ιανουάριο να το έχω στα χέρια μου το θηρίο!

• ερώτηση, το redmi note 3 pro δεν θα το έχω πια, είμαι σε αναμονή για mi max 2. Πως θα αλλάξω για να μου έρχεται σε mail οι νέες ρομ; Ετσι πληροφοριακά για όταν μου έρθει. Απλά αλλάζω το μοντέλο που έχω ως κατοχή στον λογαριασμό μου;

• @derveni αντεύχομαι και εγώ με τη σειρά μου. Καλή χρονιά με υγεία! Ναι, τέλος καλά όλα καλά. Δεν έκατσε το συγκεκριμένο, δεν πειράζει. Τώρα πήγα στο θηρίο max 2 που ελπίζω να έρθει μέσα στον Γενάρη! Καιρός να σκαλίσω και κάτι καινούργιο..

• Παράθεση από biovaggoulas: “Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα τον γίγαντα. Μετάβαση από redmi note 3 pro σε MI Max 2. ΣΟΚ! ” Και εγώ από 3 pro είμαι για max 2, μολις το παρείγγειλα από banggood. Σοκ στο μέγεθος εε; και εγώ πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω σιγά-σιγά. Πες μου λίγο εντυπώσεις σε σχέση με το προηγούμενο, να έχω μια εικόνα, αν μπορείς;

• εγώ τελικά μετά την πατάτα με το να μην υπάρχει στο black friday απο kotsovolos, πήρα τα χρήματα πίσω. Όπως και να χει, μου ήρθε σήμερα μια θήκη και ένα τζαμάκι. Εάν τα θέλει κανείς τα δίνω και τα 2 -> 12€. Στείλτε pm Εγώ πλέον κοιτάζω προς max 2 μεριά, που μπόρεσα και πήρα σήμερα από banggood.