Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 348.

• RE:

zaf_4 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από lousou: “Τα αρχεία πακετάρονται σε ένα firmware αρχείο .ft το οποίο το στέλνεις με τη βοήθεια του GadgetBridge στο Mi Band. Παράθεση από zaf_4: “@lousou τα αρχεία bmp που τα προσθέτεις ακριβώς; μέσα στην εφαρμογή, χύμα στον φάκελο της εφαρμογής, κάπως έτσι; Είτε στο mi fit είτε στο Gadgetbridge; Όταν τα φτιάξεις εννοώ! ” ” Οκ κατά μια έννοια, κατάλαβα. Όπως και να χει ευχάριστα νέα οι ελληνικοί χαρακτήρες. Αν τυχόν χρειαστείς βοήθεια και μπορώ πες μου. Δεν ξέρω σε τι πρόγραμμα δουλε…

• @lousou τα αρχεία bmp που τα προσθέτεις ακριβώς; μέσα στην εφαρμογή, χύμα στον φάκελο της εφαρμογής, κάπως έτσι; Είτε στο mi fit είτε στο Gadgetbridge; Όταν τα φτιάξεις εννοώ!

• @derveni εξαιρετική δουλειά... μαζεύω και γυναικείο πληθυσμό. Έχω σίγουρα 2-3 κοπέλες και ελπίζω να αυξηθούν σιγά-σιγά.. γενικότερα!

• RE:

zaf_4 - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από Gioufkas: “Ήρθε η MIUI 9 για το redmi note 3 pro. Δυστυχώς βασισμένη σε Android 6. Καμία ουσιαστική αναβάθμιση. Απογοήτευσή...” Δεν το περίμενα, μήπως αργότερα με την επίσημη ; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχα δοκιμάσει την epic rom και ήταν miui 9 βασισμένη σε android 7 βέβαια έχει αρκετά bugs ιδίως η κάμερα δεν δουλεύει και δεν αποθηκεύει τα βίντεο κλπ. Πιστεύω ότι θα πάρει nougat... Ερώτηση επίσης δεν έχει επιλογή για διπλό παράθυρο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου χρησιμοποιών…

• Έγινα και εγώ vip μέλος επιτέλους! Είδα ότι έχετε 9ρακι και για τα δικά μας κινητά kenzo. Απ ότι διάβασα μέσα σε μια ωρίτσα έρχεται το mail και αναλόγως με το φόρτο εργασίας μπορεί και μέρα. Θα περιμένω και εγώ τη σειρά μου.

• Μπράβο παιδιά, εξαιρετική δουλειά όπως πάντα! Αναμένω να βάλω και εγώ τη νέα ρομ στο kenzo μου!

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

zaf_4 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

@derveni Είσαι εξαιρετικός και είμαι σίγουρη (το ξέρω καλά!) ότι θα πάει σούπερ η 2η συνάντηση!!!

Μήνυμα

Αα σούπερ... νέα! Αναμένουμε... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Καλό μήνα, βάλε στο κόλπο και την Αλίκη για καινούριο κινητό ” Καλησπέρα! Το μόνο σίγουρο ότι το επόμενο κινητό θα ναι σιαομι!! Τώρα το πότε.. εκείνη αποφασίζει

Μήνυμα

Καλό μήνα.. και καλώς σας βρήκα πάλι. Ότι χρειαστείτε από Βόλο εδώ είμαι. υ.γ. η "τρύπα" για τα handsfree απεβίωσε, προς το παρόν μόνο με bluetooth. Από βδομάδα πάω για redmi note 4 global..

• Redmi Note 3 SE Kate - Hard brick

zaf_4 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Την έχουμε χάσει την @zaf_4 , έχει καιρό να μπει και την ξέχασα ” Παιδιά, σόρρυ αλλά πέσατε σε φάση άδειας γενικότερα και χαλαρότητας. Και πάλι σε άδεια θα βγω, γυρίζω από 15αυγουστο και μετά. Ότι θέλετε στείλτε μου μνμ για μετά, εννοείται ότι θα βοηθήσω, εάν δεν έχει λυθεί το πρόβλημά σας μέχρι τότε. υ.γ. Και σορρυ για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά το έχω ρίξει στη ρακέτα πολύ και ο υπολογιστής μου είναι πλέον διακοσμητικό στοιχείο, μέχρι νεοτέρας!

• RE:

zaf_4 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από STOLIS: “Παράθεση από Kostasthess_82: “εχει θολούρα σε όλη την εικονα, γενικά εμφανίζεται πολύ χάλια σε σχέση με πρίν ” Πριν από 3-4 μήνες έπεσε το MI4C της γυναικας μου και έκτοτε η πίσω κάμερα σταμάτησε να εστιάζει. Ειχε, όπως λες κι εσύ, μια θολούρα σε όλη την οθόνη. Πατήγγειλα μια κάμερα από το ιντερνετ με 10 ευρώ και την άλλαξα μόνος μου. Έκτοτε όλα καλά. Βέβαια στη δική μου περίπτωση είχε φάει γερή σούπα, απο το 1,5 μετρο με την οθόνη. Ευτυχως έσπασε το temperred glass αλλα όχ…

• Παράθεση από Bodai: “Τι συμβαίνει όταν είσαι ήδη συνδεδεμένη? Δεν απαντάει κανονικά την κλήση η συσκευή? ” Όχι η κλήση κανονικά μιλάω απλά πχ προσπαθούσα να βάλω χάρτες και να συνδεθώ ταυτόχρονα με mobile internet και δεν με συνδέει. Και όταν κλείνει η κλήση, συνδέομαι κανονικά στα δεδομένα μου. Δηλαδή μιλάω πχ και με τις 2 κάρτες σιμ και έχω δεδομένα στην κοσμοτε, μου τα κάνει και στις 2 γραμμές. Να μην μπορώ να συνδεθώ μόνο όταν μιλάω στο τηλ! το βρίσκω κουλό.

• καλημέρα, κάνοντας ένα γρήγορο search, δεν βρήκα την απάντησή μου. Είναι γενικό το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ και αν υπάρχει λύση. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο με handsfree ή και με bluetooth δεν μπορεί να συνδεθεί στα δεδομένα. Γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει λύση; Έχω την τελευταία ρομ devs αλλά είχα εστιάσει το πρόβλημα και σε προηγούμενες εκδόσεις. Κανείς να μου λύσει την απορία;

• Δοκίμασα την νέα aroma σε kenzo και όλα καλά. Πολύ ωραία δουλειά παιδιά, σημαντικό να επιλέγεις ότι θέλεις να βάλεις στην ρομ!

• Παράθεση από geoanto555: “Το νέο είναι το 3.1.0-3 και όχι το 2.. Στο 2 είχαμε αστοχια υλικού.. ” Τώρα εξηγούνται όλα.. .χα χα! οκ χάθηκα στο νήμα φίλε μου! Όντως είχα το 2 και μόλις φλάσαρα την 3. Όλα καλά η ρομ φλασάρει κανονικά.

• Το έχω ήδη κατεβάσει από την προηγούμενη φορά το καινούργιο twrp και μου βγάζει έρρορ. Δεν χάνω κάτι να το ξαναπεράσω βέβαια, θα το τσεκ.

• Bρέθηκε άκρη με το πέρασμα της ρομ; Έχω κατεβάσει 2 φορές στο κινητό μου και στον υπολογιστή μου άλλη μια. Το πρόβλημα για μένα παραμένει και δεν μπορώ να την περάσω με twrp 3.1.0-2. Μου βγάζει δηλαδή error 7. Θα το ψάξω ξανά, αλλά εάν υπάρχει πιο σύντομη άμεση λύση, θα το χρειαζόμουν.

• Συγχαρητήρια Ειρήνη, καλή δύναμη...

• Υπέροχα νέα, σούπερ διαγωνισμός. Καλώς το...!!!