Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 647.
-
Παράθεση από 1KOSTAS: “Δυστυχως εδω και πολυ καιρό εγκατεστησα το προγραματακι αυτο εβαλα στο μαξιμουν την φωνή αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!!!! για αυτο θελω να παω σε καποιο τεχνικο για να το ανοιξει...... ξερετε κανεναν;;;;;;;; ” Δυστυχώς είσαι αρκετά μακριά δες κάποιον από Αθήνα αν ξέρει κάποιος άλλος. Χρόνια Πολλά
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αντε να σου πω και εγώ βρε θείο τα κάλαντα .... ” Έλα, πες τα και συ παιδί μου...κερνάω! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8502/ ” Αντε για να μην λες ότι δεν σας προσέχω!!!!!! Κερνάω!!!!!
-
Έλα και η άλλη ψήφος : apostolos
-
Και από εμένα σε αυτό τον λογαριασμό : parmenion1961. Έπεται και άλλη ψήφος!!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από XiaomiNewbie: “46,000 πιάνει το δικό μου... ” Είσαι μικρός ακόμη γι'αυτό
-
Παράθεση από tsikos: “Code: NoSuchKey Message: The specified key does not exist. Key: MiFlash/MiSetup2.2.0.7032_2717.exe RequestId: A8FB6B84A7510D6C HostId: x75NRAGGXWEnMRj6DsNrwKO99/jkbKd2vMP+8TmZ98o5auitMQ46rQJtd08Gb7uqSTBVysci+2c= αλλου μηπως χωρις register? ” Ψάξε λίγο στο forum με αναζήτηση θα το βρείς σίγουρα. Είναι post που ανέβασε ο @ceasar
-
My Vodafone(GR) app
ΜήνυμαΚαι σε μένα δουλεύει χωρίς πρόβλημα εδώ και πάρα πολλές roms.
-
Καλησπέρα και από εμένα. Απόστολος το όνομα μου, από την όμορφη Θεσσαλονίκη μας, παντρεμένος με δύο παιδιά 38 και 33 ετών αντίστοιχα και ευτυχισμένος παππούς ενός 13χρονου εγγονού.Η δουλειά μου είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας όπως και του @Stinger, προιστάμενος σε ένα από τα πιό νευραλγικά πόστα στην δουλειά μας. Ασχολούμαι γενικά με υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν το μόνο που λυπάμαι είναι ότι η ηλικία μου είναι τέτοια που δεν ασχολήθηκα πιό νωρίς με αυτήν την τεχν…
-
Ο Χρήστος είναι ένας από τους καλύτερους στο είδος του Doctor με '' δίπλωμα ''. Έχουμε γνωριστεί προσωπικά και έχει βοηθήσει πάρα πολλούς φίλους με brikαρισμένα κινητά και όχι μόνο. Έχει φυσικά και την καλύτερη γνώμη για την κοινότητα μας έχωντας πάρει και συνέντευξη από τον @MiuiArt.