Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 647.
-
Σάκη καλημέρα, βάλε όμως και τα ονόματα με δεξιά φορά για να θυμηθούμε τα πρόσωπα και να γνωρίσουμε και αυτούς που δεν γνωρίσαμε στις προηγούμενες συναντήσεις.
-
Θανάση δυστυχώς δουλεύω στις 08/07 απόγευμα. Δεν θα παρευρεθώ στην συνάντηση μας.
-
εφαρμογη tap unlock
ΜήνυμαΔεν ζητάει δικαιώματα του τα δίνεις εσύ, απλώς μήπως παίζει ρόλο το ότι εγώ φοράω παλιά rom στο Note 3G
-
εφαρμογη tap unlock
ΜήνυμαΒαγγέλη εγώ την έχω βάλει εδώ και 4 μήνες, είμαι πολύ ευχαριστημένος το μόνο που πρέπει είναι να της δώσεις δικαιώματα γιατί με την εκκαθάρισηή το reboot θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις ξανά
-
Σοβαρή ασθένεια προέκυψε...
ΜήνυμαΚαλώς επανήλθες Βαγγέλη, και εις ανώτερα με ότι περιμένεις. ΥΣ Να ξέρεις ότι μας έλλειψες
-
Καλά πάμε !!!!!!
-
Θανάση καλημέρα, δυστυχώς τα D/Off τελείωσαν για αυτή την εβδομάδα και για την άλλη έχω δύσκολο πρόγραμμα ( ωράρια ότι νάναι ). Πάντως ψήνομαι για κάποια άλλη εβδομάδα. Απόστολος
-
Και από εμένα μια ψήφο στον γιατρό μας Απόστολος
-
tablet LTE 7"
ΜήνυμαΔές αυτο: Cube Talk 9X U65GT MT8392 Octa Core Tablet PC 9.7 inch 3G Phone Call 2048x1536 IPS 8.0MP Camera 2GB/32GB Android 4.4-in Tablet PCs from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group δοκιμασμένο και πάρα πολύ γρήγορο. Το έχω πάρει για τρείς φίλους μέχρι τώρα.
-
Στο δικό αυτοκίνητο με LG LCS710BR και συνδεμένο το τηλέφωνο με USB, συνδέεται κανονικά ακούω μουσική, ακόμη ακούω και χωρίς να συνδέσω το τηλέφωνο στην USB παρά μόνο από το Bluetooth.
-
Μας σκοτώνει το Wi-Fi;
ΜήνυμαΕντάξει καλά τα λένε, μπορούμε όμως χωρίς τεχνολογία;
-
Μπράβο, πάμε δυνατά
-
KODI ΣΤΟ XIAOMI MI4
ΜήνυμαΝαι αυτό είναι και πολύ καλό, δοκίμασε το εγώ είμαι πολύ ευχαριστιμένος.
-
KODI ΣΤΟ XIAOMI MI4
ΜήνυμαSorry ήθελα να γράψω <<show box >>και ως συνήθως με το SwiftKey έγραψε πάλι λάθος.