Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 647.
-
Otg και usb stick
ΜήνυμαΈχεις δοκιμάσει το SlickMount Pro στο Note 1 W παίζει και πολύ καλά τα ntfs
-
Μεταφορά αρχείων με FTP
ΜήνυμαΜπράβο Βαγγέλη, ώς συνήθως έγραψες πάλι
-
Μπράβο γιατρέ σιδεροκέφαλος !!!
-
Μπράβο Θανάση και εις ανώτερα!!!!!!!!!!!!!!
-
Δυστυχώς δουλεύω!!! 16:00-00:30
-
Άντε συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!!!!!!!!!!!!!
-
mi key
ΜήνυμαΚαι το ραδιόφωνο στο Note παίζει και χωρίς το mikey
-
mi key
ΜήνυμαΒρίσκεις ένα καλό σημείο με "σήμα" και δουλεύει π..χ εμένα στο γραφείο παίζει με παράσιτα, ενώ αν βγω έξω παίζει κανονικά.
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από ev3rflow: “@GR_Macedon Έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα πάρει KK;” Ναι τελος του χρονου με την v6. Eνημερωτικα παντα, miui v5 - GTV 3.21 GR με Nova Launcher Prime και Zooper Widget ProYe6TZI.png ” Αυτό το 20201 σημαίνει εταιρία τηλεφωνίας. Που μπορώ να βρω αυτούς τους αριθμούς για τις άλλες (Ελληνικές) εταιρίες;” 20201 Cosmote, 20205 Vodafone, 20209 Wind & Q-Telecom
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από parmenion: “Δοκίμασε αυτή: Lenovo Super Camera v3.6.6 Σε εμένα δουλεύει καταπληκτικά και αποθηκεύει τις φωτογρφίες με επιλογή στην SD [APP] [23.04.2014] [UPDATED] Lenovo Super Ca⦠| Galaxy S4 | XDA Forums ” Μέσα στο λινκ που δίνεις, υπάρχει ένα λινκ που κατεβάζεις την εφαρμογή ("Lenovo Super Camera v3.6.6"), το οποίο δυστυχώς δεν δουλεύει... Εάν έχεις την εφαρμογή σε .apk αν θέλεις, ανεβασέ τη κάπου να μπορέσει όποιος θέλει να την κατεβάζει...” Επειδή έχω δια…
-
Από εμένα την Τρίτη φαίνεται καλά λόγω αδείας ( τελευταία ημέρα ). ( Απόστολος μεταξύ μας )
-
Δυστυχώς δουλεύω μεσημέρι 14:30-23:00
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαDr. Android
-
redmi note
ΜήνυμαΑγόρασα αυτό στο τέταρτο link και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής.
-
xiaomi mikey app
ΜήνυμαΌταν όμως του αναθέτω να ανοίξει την κάμερα......ενώ την ανοίγει.. ..δεν ξυπνάει την οθόνη. Τι ενοοείς; Συνήθως με το πρώτο πάτημα ενεργοποιείται η οθόνη και έχει τις τέσσερεις ( ή όσες θέλεις ) εφαρμογές που ορίζεις εσύ, από το Mikey apk. που έχεις. Όσο για τα υπόλοιπα θέλει λίγο υπομονή μεχρι να το μάθεις.
-
xiaomi mikey app
ΜήνυμαΑν δεν μπορέσεις να κάνεις ότι λέει ο αγαπητός μας administrator, γράψε να σου το στείλω με mail.
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από kouskous: “Παιδιά 2 ερωτήσεις 1) στα εφφέ του miui απο σελιδα σε σελιδα δεν υπάρχει το σταδιακό σβήσιμο γνωρίζει κανεις αν φτιάχνει όπως στην ROM πριν το τελευταίο update; 2)πανω αριστερά που αναφέρει τα ονόματα απο τις 2 καρτες την δεύτερη μου την έχει με εναν αριθμο 20201 ξέρει κανεις αν και πως φτιάχνει;;;; Ευχαριστώ Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk” 2)..... Διαχείρηση SIM /SIM Information /2 κάρτα / Edit SIM name και enable. Νομίζω ότι είναι Cosmote.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από jonk: “καλησπέρα και απο μένα καινούργιος κάτοχος παρέλαβα με multi language για αρχή έβαλα την rom xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.15-4.7.11 και αρχίζω να μαθαίνω .μήπως ξέρει κάποιος να μου πει την είναι αυτό στη φώτο με το βέλος διπλά στο mikey ήταν στη συσκευασία με το τηλεφωνώ άλλα δε πρόσεξα που” Είναι κάλυμμα για την υποδοχή των ακουστικών.