Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 647.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΆντε και το δικό μου, φυσικά φορτωμένο μπλά... μπλά.... μπλά
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΗ μετάφραση από τα κινέζικα σε ότι αφορά αυτό ειναι η εξής ( ελέω γούγλη ) Hey! 1, the preferred recommended that you install on your computer assistant millet phone to connect your phone to the computer. After a successful installation, it will automatically install the driver. Millet mobile assistant, easy to achieve the following functions: A. Shared PC network; B. secure backup; C. upgrade MIUI system; D. download games and applications. Installation: Download the installation package to a P…
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΒασικά ψάχνοντας συνέχεια βρήκα αυτό: Millet mobile phone tutorial: [3] millet mobile phone assistant δεν ξέρω άν χρησιμεύει πουθενά απλώς το αναφέρω.
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΦυσικά χωρίς drivers για τα Windows 7 δεν μπορώ να περάσω screenshots, οπότε τράβηξα φωτογραφίες: Ενώ στα Windows 8 στην δουλειά βρήκε κατευθείαν drivers στα 7άρια τι παίζει;;;; Πάντως το κινητό είναι φορτωμένο με εφαρμογές ίσως έτσι δικαιολογήται το σκόρ στο antutu
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΜουλάρωσε αν πατήσω Volume (-) και Power ταυτόχρονα με πάει σε κινέζικο μενού με 7-8 επιλογές. Και μετά το χάος ήδη ξέρω 3 ξένες γλώσσες να μάθω στα 53 και κινέζικα!!! Έλεος
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Και φυασικά υπάρχει... Κάνε τα ακόλουθα... Τώρα χωρίς Updater.- Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon]. - Την μετονομάζεις update.zip - Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. - Σβήνεις το τηλέφωνο - Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. - Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. - Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) - Eπιλέγουμε Install από το TWRP - Προσέχουμε να είναι επιλεγμένη η sdcard και όχι κανένα…
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Και φυασικά υπάρχει... Κάνε τα ακόλουθα... Τώρα χωρίς Updater.- Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon]. - Την μετονομάζεις update.zip - Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. - Σβήνεις το τηλέφωνο - Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. - Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. - Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) - Eπιλέγουμε Install από το TWRP - Προσέχουμε να είναι επιλεγμένη η sdcard και όχι κανένα…
-
redmi note
ΜήνυμαΕρωτήσεις κρίσεως: 1) Updater γιατί δεν έχει; Πώς θα το βάλω; 2) Πώς μπορώ να έχω Usb debagging; Δεν υπάρχει ούτε developer options. Ισχύει αυτό; How to enable USB debugging on Android ; Προσπαθώ να το ρουτάρω αλλά χωρίς Usb debagging δεν γίνεται Κάντε τον κόπο όποιος γνωρίζει.
-
redmi note
ΜήνυμαΤο μόνο σίγουρο είναι ότι θα με χωρίσει.
-
Δυστυχώς δουλεύω στις 23:00 οπότε ξέρετε!!!!!!!!!!!!
-
Destination Country - Greece:Tracking Consuming:1700 Millisecond 2014-07-01 03:33, Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2014-06-30 09:04, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2014-06-30 05:40, Receive Item At Office Of Exchange, IPS 2014-06-05 14:50, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:921 Millisecond 2014-06-30 08:40, Arrived at overseas (Country code: GR) 2014-06-07 14:50, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-06-05 14:50, Received from …
-
Παράθεση από sso: “Περιμένοντας να παραλάβω (όπου νάναι) το Redmi Note ψάχνω να δω αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το TWRP recovery. Υπάρχει; :)” Redmi Note TWRP 2.7.0.0 looks better - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community Recovery TWRP Redmi Note Pro - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community
-
TWRP 2.7.0.0
ΜήνυμαScreen Shot παίρνεις πατώντας το αριστερό πλήκτρο αφής & Volume (-) ταυτόχρονα.
-
Εγώ δούλεψα παρα πολύ με το THL W8 Beyond,την 4.2.1 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος
-
Δές και εδώ: ROMs | NEWMAN K1