Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 647.

• Antutu score από τα xiaomi

parmenion - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Άντε και το δικό μου, φυσικά φορτωμένο μπλά... μπλά.... μπλά

• redmi 1s greek MIUI problem

parmenion - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Μα Δημήτρη το aliexpress δεν χρησιμοποιεί Pay Pal, μόνο πιστωτικές Visa Master κλπ. Εγώ προσωπικά ότι έχω αγοράσει μέχρι στιγμής είναι όλα ok και στο refund όταν χρειάσθηκε.

• Redmi Note 1W

parmenion - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Η μετάφραση από τα κινέζικα σε ότι αφορά αυτό ειναι η εξής ( ελέω γούγλη ) Hey! 1, the preferred recommended that you install on your computer assistant millet phone to connect your phone to the computer. After a successful installation, it will automatically install the driver. Millet mobile assistant, easy to achieve the following functions: A. Shared PC network; B. secure backup; C. upgrade MIUI system; D. download games and applications. Installation: Download the installation package to a P…

• Redmi Note 1W

Μήνυμα

Βασικά ψάχνοντας συνέχεια βρήκα αυτό: Millet mobile phone tutorial: [3] millet mobile phone assistant δεν ξέρω άν χρησιμεύει πουθενά απλώς το αναφέρω.

• Redmi Note 1W

Μήνυμα

Φυσικά χωρίς drivers για τα Windows 7 δεν μπορώ να περάσω screenshots, οπότε τράβηξα φωτογραφίες: Ενώ στα Windows 8 στην δουλειά βρήκε κατευθείαν drivers στα 7άρια τι παίζει;;;; Πάντως το κινητό είναι φορτωμένο με εφαρμογές ίσως έτσι δικαιολογήται το σκόρ στο antutu

• Redmi Note 1W

Μήνυμα

Μουλάρωσε αν πατήσω Volume (-) και Power ταυτόχρονα με πάει σε κινέζικο μενού με 7-8 επιλογές. Και μετά το χάος ήδη ξέρω 3 ξένες γλώσσες να μάθω στα 53 και κινέζικα!!! Έλεος

• Redmi Note 1W

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Και φυασικά υπάρχει... Κάνε τα ακόλουθα... Τώρα χωρίς Updater.- Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon]. - Την μετονομάζεις update.zip - Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. - Σβήνεις το τηλέφωνο - Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. - Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. - Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) - Eπιλέγουμε Install από το TWRP - Προσέχουμε να είναι επιλεγμένη η sdcard και όχι κανένα…

• Redmi Note 1W

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Και φυασικά υπάρχει... Κάνε τα ακόλουθα... Τώρα χωρίς Updater.- Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon]. - Την μετονομάζεις update.zip - Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. - Σβήνεις το τηλέφωνο - Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. - Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. - Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) - Eπιλέγουμε Install από το TWRP - Προσέχουμε να είναι επιλεγμένη η sdcard και όχι κανένα…

• redmi note

Μήνυμα

Ερωτήσεις κρίσεως: 1) Updater γιατί δεν έχει; Πώς θα το βάλω; 2) Πώς μπορώ να έχω Usb debagging; Δεν υπάρχει ούτε developer options. Ισχύει αυτό; How to enable USB debugging on Android ; Προσπαθώ να το ρουτάρω αλλά χωρίς Usb debagging δεν γίνεται Κάντε τον κόπο όποιος γνωρίζει.

• Παραλαβή redMi Note

Μήνυμα

Το έχω!!!!!!!!!! Σαν μωρό κάνω ο μ@λ@κ@ς, τώρα είναι που θα με χωρίσει

• redmi note

Μήνυμα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα με χωρίσει.

• Δυστυχώς δουλεύω στις 23:00 οπότε ξέρετε!!!!!!!!!!!!

• Παραλαβή redMi Note

Μήνυμα

Παρήγγειλα και ήρθε και αυτή (Συνημμένο) η θήκη 6,59 €. Μόλις παραλάβω και το κινητό θα σας πώ εντυπώσεις

• Παραλαβή redMi Note

Μήνυμα

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:1700 Millisecond 2014-07-01 03:33, Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2014-06-30 09:04, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2014-06-30 05:40, Receive Item At Office Of Exchange, IPS 2014-06-05 14:50, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:921 Millisecond 2014-06-30 08:40, Arrived at overseas (Country code: GR) 2014-06-07 14:50, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-06-05 14:50, Received from …

• Καλημέρα σε όλους

• Παράθεση από sso: “Περιμένοντας να παραλάβω (όπου νάναι) το Redmi Note ψάχνω να δω αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το TWRP recovery. Υπάρχει; :)” Redmi Note TWRP 2.7.0.0 looks better - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community Recovery TWRP Redmi Note Pro - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community

• TWRP 2.7.0.0

Μήνυμα

Screen Shot παίρνεις πατώντας το αριστερό πλήκτρο αφής & Volume (-) ταυτόχρονα.

• Εγώ δούλεψα παρα πολύ με το THL W8 Beyond,την 4.2.1 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος

• xiaomi-miui.gr/community/index.php/Contact/ Η λέξη μύνημα σε μήνυμα γενικά σε διαφορετικά topics.