Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 148.
-
Παράθεση από nickkon: “Δε ξέρω αν υπάρχει σα ρύθμιση, υπάρχει σίγουρα εφαρμογή auto speaker ” Σε Ευχαριστω , θα το δοκιμασω ! =============== Μαι 26th 2017, 1:12pm =============== Παράθεση από kyian: “Παράθεση από nickkon: “Δε ξέρω αν υπάρχει σα ρύθμιση, υπάρχει σίγουρα εφαρμογή auto speaker ” Σε Ευχαριστω , θα το δοκιμασω ! ” Αψογο
-
Εχει κανεις προβλημα με το Adaway ? μου βγαζει copying of host files failed
-
Παράθεση από kyian: “Παράθεση από markito: “Παράθεση από kyian: “Ερωτηση για restore backup ,γιατι το recovery 3.1.0.3 δεν βλεπει την εσωτερικη καρτα η το usb για restore ? ” Αν εχεις πάρει το Backup Με αλλή εκδοση twrp μπορει να φταίει αυτο ” οχι με αυτη τν εκδοση το εχω παρει ” SOLVED επρεπε να ξετικαρω απο το mount την sd card και το OTG
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από kyian: “Ερωτηση για restore backup ,γιατι το recovery 3.1.0.3 δεν βλεπει την εσωτερικη καρτα η το usb για restore ? ” Αν εχεις πάρει το Backup Με αλλή εκδοση twrp μπορει να φταίει αυτο ” οχι με αυτη τν εκδοση το εχω παρει
-
Ερωτηση για restore backup ,γιατι το recovery 3.1.0.3 δεν βλεπει την εσωτερικη καρτα η το usb για restore ?
-
Κατι δεν παει καλα με το 4G/LTE στην 7.5.18 , μου βγαζει Η+ , δεν το ειχα στην προηγουμενη εκδοση ειμαι στην Wind ,εχει να κανει με APN ρυθμισεις ? εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα ? edit: μαλλον δεν ειχα 4G σημα εκει που βρισκομουν ,γυρισα σπιτι και ολα δειχνουν καλα ,ευχαριστουμε την ομαδα για οσα μας δινει αλλη μια φορα
-
Σε kenzo εγκατασταση πριν 2 ωρες ολα δειχνουν καλα μεχρι στιγμης ,για μπαταρια σε κανα 2 μερες θα δειξει ,η διαχειριση της ram νομιζω οτι δειχνει καλυτερη απο την προηγουμενη
-
Παράθεση από Vasos: “Παιδια, σε κάποια παλαιότερη Rom το mi4 πατώντας το home συνεχόμενα μου έβγαζε τον google assistant κανονικά με όλες τις λειτουργίες όπως στο google pixel! Μετά χάθηκε η δυνατότητα αυτή. Ακόμη στις τελευταίες Ρομ δεν μπορεί να ανοίξει ούτε την Google εφαρμογή πατώντας συνεχώς το home button (έχω ορίσει την λειτουργία κουμπιού απο ρυθμίσεις) πάει κάτι να ανοίξει αλλά παγώνει η οθόνη. Στο mi note δεν είχα ποτέ καταφέρει να δουλέψει η εφαρμογή Google μέσω home button, τώρα κάνε…
-
Καλημερα ,στο widget του ρολογιου διπλα μου βγαζει ξυπνητηρι και δειχνει κατα περιοδους διαφορες ωρες χωρις να εχω ρυθμισει ξυπνητητηρι η κατι αναλογο μεσω καποιας εφαρμογης ,εχει συμβει σε καποιον αλλο ? edit: τελικα ειναι απο το widget του Weather XL που χρησιμοποιω
-
Καλησπερα δεν μπορω να ενεργοποιησω το google now στο long press home button οθτε με τον nova αλλα ουτε και απο τις ρυθμισεις του συστηματος edit :βρεθηκε ακρη απο exposed module με το assistant enabler app
-
Παράθεση από demakhs: “ναι ” για το safe to uninstall ?
-
πως θα το σταματησω αυτο (unfortunately,KLO Bugreport has stopped) σε καθε reboot ? ειναι ασφαλες να το κανω Uninstall ?
-
Παράθεση από zt654: “α αυτό συμβαίνει. πες του να μην σου βγάζει ειδοποίηση. πατημένο κλικ πάνω του. ” ok ευχαριστω
-
Παράθεση από zt654: “βρε από τον υπολογιστη στο adb. Fastboot το κινητό. ” απο τον υπολογιστει το εκανα και ειναι ξεκλειδωτος ,αυτο το μηνυμα μου το βγαζει το τηλεφωνο στο ασχετο
-
Παράθεση από zt654: “Βρε από adb θα το κάνεις. ” το εκανα ολα καλα, αλλα μου εχει βγαλει κανα 2 φορες αυτο unfortunately,KLO Bugreport haw stopped ,τι κανω για αυτο ?
-
Παράθεση από zt654: “fastboot το κινητό και μετά fastboot oem device-info. Αν έχεις snapdragon αλλιώς θέλει άλλη εντολή. ” ευχαριστω πολυ =============== Μαι 16th 2017, 6:29pm =============== unfortunately,KLO Bugreport haw stopped ,τι κανω για αυτο ?
-
που βλεπω στις ρυθμισεις οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος ?
-
Παράθεση από spideman3: “@kyian Θα κάνεις factory reset (wipe data, cache, dalvik) reboot σε recovery mode και εγκατάσταση της XTRV που έχεις στην συσκευή σου. Και εδώ ο οδηγός για την εγκατάσταση της XTRV αν κολλήσεις κάπου Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi ” ευχαριστω πολυ spideman3 ! προχωραω