Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-148 από 148.

• Παράθεση από geoanto555: “Ποιο twrp και για ποια συσκευή? ” twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo (redmi note 3 pro)

• SOS ,καλησπερα φλασαρα twrp και μου ζηταει password αν το αγνοησω και κανω reboot την συσκευη κολλαει στο mi

• Ειχα δημιουργησει 2 λογαριασμους ,στο μηνυμα πηρα κωδικο για εναν απο τους δυο.Εκανα αυτο που λες συνδεσα τον σωστο στο account του τηλεφωνου και ξεκλειδωσα με επιτυχια.

• Καλησπερα , στο τηλεφωνο εχω αλλο mi account και στο μηνυμα που πηρα για ξεκλειδωμα μου εστειλαν αλλο νουμερο mi account που ειναι και ο σωστος ,ειναι σιγουρο πια οτι εχω δημιουργησει 2 λογαρισμους , τι κανω ? πως θα διαγραψω τον ενα παο τους 2 λογαριασμους ?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Βέβαια πάντα! Θεώρησα ότι το είχες ήδη ενεργοποιημένο. ” παω ξανα απο την αρχη και ενημερωνω =============== Μαι 3rd 2017, 4:22pm =============== Παράθεση από kyian: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Βέβαια πάντα! Θεώρησα ότι το είχες ήδη ενεργοποιημένο. ” παω ξανα απο την αρχη και ενημερωνω ” ενεργοποιησα το ΟΕΜ unlocking ,μια απο τα ιδια ,οταν κανω Sign in με το email προχωραει μεχρι εκει ,αν βαλω τηλεφωνο μου λεει wrong password και με το Mi account id παλι το…

• ναι το εχω κανει successfully added ,απλα σκεφτομουν επειδη την αδεια την πηρα στις 27/4 θα πρεπει να περιμενω? η ειναι θεμα των server τους? το ΟΕΜ unlocking πρεπει να ειναι on?

• current account is not bound to this device αυτο το μηνυμα μου βγαζει στην προσπαθεια για ξεκλειδωμα ,να περιμενω λιγες ημερες ακομη μπας και γινει bound ?

• Καλημερα,νεος χρηστης και κατοχος xiaomi redmi note 3pro περιπου 2 εβδομαδες ,ειμαι σε android version 6.0.1 MMB29M & MIUI version 8.2/Stable 8.2.2.0(MHOMIDL) επισης εχω την αδεια ξεκλειδωματος απο την Xiaomi ,το αγορασα μεταχειρισμενο και το τηλεφωνο στην κυριολεξια πεταει(ερxομαι απο το 2013 με Galaxy S4 παντα root ).Ξεκλειδωνω και προχωραω και αν ναι ποια προταση για rom? εχω διαβασει αρκετες σελιδες ωστε να εχω μια μικρη ενημερωση αλλα θα ηθελα την γνωμη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων