Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 136.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paulk: “εγω στο mi max μου μια χαρα με την 8.7.19 aroma stable ,,θα δοκιμασω καποια στιγμη την 8.7.26 aroma stable να δω τι λεει και αυτη. ” Developer θέλεις να πεις ... ” ναι δικιο εχεις αφηρημενος ημουν και σκεφτομουνα την stable.
-
εγω στο mi max μου μια χαρα με την 8.7.19 aroma stable ,,θα δοκιμασω καποια στιγμη την 8.7.26 aroma stable να δω τι λεει και αυτη.
-
τελικα μολις εβγαλα το magisk και εκανα επανεγκατασταση στο mi max 2 που εχω την xiaomi-miui-hellas-7.1_oxygen_arΩma_Stable_V9.5.4.0 που ειχα και πριν και εκανα ρουτ με su ολα καλα.
-
οκ θα το βαλω και θα ενημερωσω αν εχω θεμα...
-
Παράθεση από gkalen: “@paulk Αν έχεις magisk διωξτο .. αλλιώς κάνε και ένα φλας την απλή xtrv .. ” gkalen και makis1024 ναι εχω βαλει magisk και μαλιστα το 14.0 που ειναι πιο σταθερο και δουλευει απο οτι δειχνει σωστα...απλα βαζω τις arvma γιατι μπορεις και τις προσαρμοζεις ενω η xtrv δεν μπορεις.
-
Παράθεση από makis1024: “Την μετάβαση από China source σε global source xtrv την έκανες προβλεπόμενα; δηλαδή με factory resemakis1024 ” makis1024 ναι οπως τα λες με factory reset
-
παλοκαρια εχω το mi max 2 με την arvma stable 9.5.4.0 global εχω παρατηρησει οτι 2 φορες το τηλεφωνο εσβησε με αυτην την ρομ.....με αλλες ρομ κανενα προβλημα ουτε μου εχει πεσει ποτε η συσκευη γενικα κανενα θεμα...και τις 2 φορες που εσβησε το παταγα το power παρατεταμενα για να ανοιξει....εχει συμβει σε κανεναν αλλον με αυτην την ρομ να του σβηνει ξαφνικα το τηλεφωνο???Εχει καποιο θεμα η ρομ και δεν το ξερω εγω γιατι εχω να μπω στο φορουμ καμια βδομαδα τωρα...Ξερετε κατι??...Η αληθεια ειναι οτι…
-
Παράθεση από TOLIS38: “το MIMAX2 θα παρει ποτε ANDROID 8 ή θα μεινει στο 7 παντα????????? ” και εγω εχω αυτην την απορια,που δεν εχω δει ποτε μου μεχρι τωρα amdroid 8 περιβαλον μονο απο καμια φωτο.
-
τελικα παληκαρια την περασε κανεις αυτην miui_MIMAX2Global_V9.5.4.0.NDDMIFA_fecf400643_7.1.zip να μας πει ειναι κανονικη?? η beta?? καποιο απο τα παλικαρια που ασχολειται με τις ρομ μπορει να μας πει?
-
επιτρεπεται να γραψω εδω το λινκ για το κατεβασμα της καινουργιας global 9.5.4.0 για το mi max 2 ;;μιας και ακομα δεν την εχουν ανεβασει στο επισημο σαιτ και την βρηκα αλλου.επειδη δεν βλεπω καμια απαντηση το ανεβαζω το λινκ και αν δεν πρεπει ας το σβησει καποιος moderator miui_MIMAX2Global_V9.5.4.0.NDDMIFA_fecf400643_7.1.zip
-
miui_art ολα καλα δουλευει κανονικα ο λογαριασμος στο gmail,δεν βγαζει το προβλημα με την μαυρη οθονη στον ελεγχο πληροφοριων,,με την 8.3.29 αρωμα την προηγουμενη και την 8.3.22 αρωμα επισης υπηρχε προβλημα οτι οταν τελειωνε η εγκατασταση στο 100 τις 100 δεν μου ελεγε στο τελος στην οθονη επανεκινηση και καθαρισμος της cash...ενω τωρα ειναι οκ οπως και η 8.3.1.5 αρωμα που δεν ειχε προβλημα.
-
miui_art κατεβαζω το καινουργιο λινκ της ρομ αρωμα για το mi max 2 αν υπαρχει θεμα ενημερωνω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paulk: “παλικαρια μια ερωτηση αν ξερει καποιος εχω το mi max 2 με ξεκλειδωτο bootloader και την ρομ 8.3.29 αρωμα οταν παω να βαλω τον λογαριασμο της google,ειτε παω απο τις ρυθμισεις προσθηκη λογαριασμου,,ειτε παω απο το playstore οταν λεει ελεγχος πληροφοριων εκει μαυριζει η οθονη και δεν μπορω να κανω τιποτα για να γραψω να συνδεθω....αναγκαστικα κανω back απο το μενου για να βγω αρχικη οθονη..το ιδιο θεμα ειχα και με την 8.3.22 αρωμα και ετσι αναγκαστικα π…
-
παλικαρια μια ερωτηση αν ξερει καποιος εχω το mi max 2 με ξεκλειδωτο bootloader και την ρομ 8.3.29 αρωμα οταν παω να βαλω τον λογαριασμο της google,ειτε παω απο τις ρυθμισεις προσθηκη λογαριασμου,,ειτε παω απο το playstore οταν λεει ελεγχος πληροφοριων εκει μαυριζει η οθονη και δεν μπορω να κανω τιποτα για να γραψω να συνδεθω....αναγκαστικα κανω back απο το μενου για να βγω αρχικη οθονη..το ιδιο θεμα ειχα και με την 8.3.22 αρωμα και ετσι αναγκαστικα πηγα πισω στην 8.3.15 αρωμα και κανενα προβλημ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “H 8.3.15 είναι με Source από CN/xiaomi.eu. Η 8.3.22 και η νέα 8.3.29 είναι με Source από Global ROM. Έχεις κάνει καθόλου Factory Reset πριν αλλάξεις ROM με διαφορετικό Source ? Αν όχι, πάρε ένα πλήρες Backup από το TWRP Recovery ώστε αν χρειαστεί να το έχεις, και κάνε πάλι Flash την ROM αφού πρώτα κάνεις Factory Reset από το TWRP RRecovery.....μπήκα twrp recovery έκανα factory reset μετά πήγα advanced και έκανα wipe cash-dalvic cash-data-system και μετά instal την Ρομ ...…
-
παλικαρια μια ερωτηση αν ξερει καποιος εχω το mi max 2 με ξεκλειδωτο bootloader και την ρομ 8.3.29 αρωμα οταν παω να βαλω τον λογαριασμο της google,ειτε παω απο τις ρυθμισεις προσθηκη λογαριασμου,,ειτε παω απο το playstore οταν λεει ελεγχος πληροφοριων εκει μαυριζει η οθονη και δεν μπορω να κανω τιποτα για να γραψω να συνδεθω....αναγκαστικα κανω back απο το μενου για να βγω αρχικη οθονη..το ιδιο θεμα ειχα και με την 8.3.22 αρωμα και ετσι αναγκαστικα πηγα πισω στην 8.3.15 αρωμα και κανενα προβλημ…
-
Παράθεση από gkalen: “@paulk Έχουν δωθεί απαντήσεις σχετικά με το magisk .. Αυτό που έχεις να κάνεις πλέον είναι να ξαναπεράσεις τη Ρομ και να κάνεις ροοτ με το supersu .. Edit To recovery δεν έχει να κάνει με το ροοτ , με την εγκατάσταση της Ρομ έχει να κάνει αλλά όχι με το ροοτ .. ” ξερεις γιατι μου κανει εντυπωση??? γιατι μεχρι την 8.3.8 δεν ειχα θεμα και τωρα εχω,,,αλλα ξερεις τι θυμηθηκα οτι αλλες φορες εκανα στα wipe ...dalvic cash,data αλλα δεν εκανα το system.για αυτο δεν ειχα θεμα μαλλο…
-
Ποστ 275 καποια απαντηση παλικαρια?
-
παλικαρια εγω που εχασα το ροοτ με την 8.3.15 aroma στο xiaomi mi max 2 ...ο bootloader μου ειναι ξεκλειδωτος και μαλιαστα εχθες πηγα παλι να τον ξεκλειδωσω και μου λεει η εφαρμογη οτι ειναι unlock εξαλου μου το λεει και οταν ανοιγει το κινητο στο boot,,ενω με την προηγουμενη 8.3.8 aroma δουλευε το root...και στις 2 ειχα το magisk και απο οτι θυμαμαι δεν χρειαστηκε να περασω το super user.,,,ας μου πει καποιος πως θα ξαναδουλεψει το ροοτ με το magisk επανω εχω του oxygen το recovery 3.2.2,,αλλα …
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
paulk - - Recoveries
Μήνυματο περασα αν δω καποιο προβλημα θα ενημερωσω..