Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-495 από 495.

• Αν δείτε πριν ανοίξει το post βλέπω πως κάποιος έχει σχολιάσει αν το ανοίξω βλέπω μόνο το δικό μου τελευταίο.........Πρώτη φορά το κάνει αυτό και το έχω σβήσει και το έχω περάσει πάνω από 10 φορές Xiaomi Redmi Note 4G

• Παιδιά έχει κάνεις πρόβλημα με το Tapatalk ??? Δεν με κάνει μου ανανέωση τα νήματα όποτε θυμάται!!!! (XIAOMI REDMI NOTE 4G)

• Παράθεση από Paul Argyris: “Ρε παιδιά γιατί η μπαταρία κρατάει τόσο λίγο; Βγάζω με το ζόρι 4 ώρες οθόνη παρόλο που δεν κάνω ιδιαίτερα βαριά χρήση...” Να υπενθυμίσω ότι εγώ έχω το Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) κοιτά μια χαρα ειμαι τωρα είχα το σ4 και πανω απο 1.30 μερα με χρηση εως καθολου μπορω να παω δεν βάσταγε!!!

• Καλημέρα σε όλους Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) μέχρι στιγμής όλα καλά από μπαταρία με έχει ευχαριστήσει πάρα πολύ δεν το περίμενα πάντα με νορμάλ χρήση μέχρι και τώρα το έβαλα στη φόρτιση έτσι μόνο στο Facebook έχω ένα θέμα όταν μπαίνω στα μηνύματα και πατάω πάνω σε ένα μήνυμα δεν μου ανοίγει το Messenger και πρέπει να πηγαίνω να τι ανοίγω εγώ αυτό από εδώ και γενικά όταν έχω κλειστές τις εφαρμογές Facebook. Messenger. Viper δεν μου έρχονται η ειδοποιήσεις!!!! Στάλθηκε από το HM NOT…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tarnanas: “Αν την περασω με το Recovery mode μεσο του philz touch που ειναι είδει περασμένο για να του του τα σβησω ολα μην αφησει σκουπιδια πισω με φουλ wipe κ.τ.λ θα εχω θεμα?” Επίσης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και γλυτώνεις και την φασαρία της μετονομασίας. Πρόσεχε μόνο τα wipes και φλασάρισμα κατευθείαν μετά τα wipes, ΟΧΙ reboot, γιατι θα πάθει bootloop.” ΟΚ....Ξεκινάω τώρα και ο θεός βοηθός θα ενημερώσω εντός ον λίγον!!!!

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπερα!!!! αν την περασω μεσω το προγραμμα του κινητου που λεει αναβαθμισει θα εχω θεμα ???? Διαφορετικα που να ψαξω για να βρω για να το περασω μέσω του recovery που δεν εχω της μανας του?” Αν έχεις την συγκεκριμένη εφαρμογή ακολούθησε τον οδηγό και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πρόσεχε μόνο την μετονομασία του αρχείου της rom.” Αν την περασω με το Recovery mode μεσο του philz touch που ειναι είδει περασμένο για να του του τα σβησω ολα μην αφησει …

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tarnanas: “Καλημέρα!!! Παιδιά χθες το πήρα μεταχειρισμένο από ένα παιδί και έλεγε ότι δεν το έχει πειράξει αλλά πως έχει μέσα και recovery τον philz touch περασμένο παντός δουλεύει μια χαρά αλλά για πείτε μου και εσείς να την περάσω και αν υπάρχει ένας οδηγός γιατί τα έχω ψιλό ξεχάσει! Ευχαριστώ!!!!” Καλημέρα, Οι δύο οδηγοί ανάλογα αν έχεις ή όχι την εφαρμογή Updater είναι οι παρακάτω: Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) Οδη…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπερα παιδια μολις αγορασα το τηλ Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) και εχει πανω την MIUI 5.4.0 Developer λεω να περασω αυτην εδω τη διαφορα θα δω? Ευχαριστω!!!” Για να διαβάζεις στο κινητό σου "MIUI 5.4.0 Developer" μάλλον σημαίνει οτι έχεις ήδη "αυτήν εδώ" που λές. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει 5.4.0+Developer ταυτόχρονα παρά μόνο η δική μας που είναι stable με ενεργοποιημένα τα root δικαιώματα (γιαυτό στην βλέπει σαν "developer"). Απο…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπερα παιδια μολις αγορασα το τηλ Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) και εχει πανω την MIUI 5.4.0 Developer λεω να περασω αυτην εδω τη διαφορα θα δω? Ευχαριστω!!!” Για να διαβάζεις στο κινητό σου "MIUI 5.4.0 Developer" μάλλον σημαίνει οτι έχεις ήδη "αυτήν εδώ" που λές. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει 5.4.0+Developer ταυτόχρονα παρά μόνο η δική μας που είναι stable με ενεργοποιημένα τα root δικαιώματα (γιαυτό στην βλέπει σαν "developer"). Απο…

• Καλησπερα παιδια μολις αγορασα το τηλ Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) και εχει πανω την MIUI 5.4.0 Developer λεω να περασω αυτην εδω τη διαφορα θα δω? Ευχαριστω!!!

• Mi3

tarnanas - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Οκ σε ευχαριστω! βεβαια μήπως κάνω υπομονή γιατί κάτι διάβασα για το Mi3s

• Mi3

Μήνυμα

να σε καλα φιλε μου από θέμα ήχου έχει δυνατό ηχείο? Ποιο καλο από το s4

• Mi3

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά έχω το Samsung Galaxy S4 και μου αρέσει παρα πολύ το Mi3 εσείς που το έχετε μπορείτε μου πείτε αν αξίζει να κάνω την αλλαγή γιατί αυτή η Samsung με έχει ξενερώσει με τα Knox και τέτοια...Σαν ποιότητα είναι πολύ καλο δεν ξέρω τώρα με την μπαταρία και τον ήχο τι παίζει είναι τόσο καλός όσο και στο S4? Και αν ναι από που μπορώ να το αγοράσω σκέφτομαι ποιο πολύ για την εκδώσει τον 64Gb αλλα αν μπορείτε να μου πείτε και τις τιμές η να το βρω κάπουΕυχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κο…

• Αγορά

tarnanas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά έχω το Samsung Galaxy S4 και μου αρέσει παρα πολύ το Mi3 εσείς που το έχετε μπορείτε μου πείτε αν αξίζει να κάνω την αλλαγή γιατί αυτή η Samsung με έχει ξενερώσει με τα Knox και τέτοια...Σαν ποιότητα είναι πολύ καλο δεν ξέρω τώρα με την μπαταρία και τον ήχο τι παίζει είναι τόσο καλός όσο και στο S4? Και αν ναι από που μπορώ να το αγοράσω σκέφτομαι ποιο πολύ για την εκδώσει τον 64Gb αλλα αν μπορείτε να μου πείτε και τις τιμές η να το βρω κάπου Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κ…