Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 495.

• Παράθεση από linuxilakis: “Υπάρχει και module στο magisk αν γουστάρετε και σε μαύρο theme και με το λογαριασμό σας ενεργό. Επίσης υπάρχει και σε apk. Αν θέλετε να το ανεβάσω σε ένα drive15a98f92c0080abaeda683f790830b42.jpg Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Τα module του xposed δουλεύουν στο magisk? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tarnanas: “Ναι έτσι δούλευει αυτό που λες κόβει και διαφημίσεις μαζί? ” Δοκιμασε το και πες μας... ΜΗΝ το αναβαθμίσεις ποτέ γιατί θα το χάσεις.. Το κάνεις flash με twrp youtube.” Οκ θα το ποιο μετά που θα πάω σπίτι! Thanks Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα πέρναγα το xposed αλλά μου κάνει προβλήματα στις εφαρμογη του winbank Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tarnanas: “τώρα module για τo Background YouTube ” Απλά θέλεις να παίζει youtube χωρίς να σταματάει? Έχω ένα με ενσωματωμενο adblock ..” Ναι έτσι δούλευει αυτό που λες κόβει και διαφημίσεις μαζί? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα πέρασα την 8.1.25 άρωμα και για πρώτη φορά πέρασα για ρουτ το magisk τώρα module για τo Background YouTube και κάτι άλλα δεν δουλεύουν σε αυτό αν ναι πως γιατί δεν ξέρω πρώτη φορά το δοκιμάζω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Αν πατήσεις το κουμπάκι "open all" , ανοίγει κ δεν κρασαρει?” Όντως κρασαρει δεν το δοκίμασα... Μήπως θέλει άλλη έκδοση Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ το κατέβασα και παίζει αλλά δεν ξέρω τι κάνει βελτιώνει την μπαταρία? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά αν βάλω δεύτερη κάρτα μέσα θα δω μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση? ” Διαφορά θα έχεις οποσδήποτε, αλλά αν επιλέξεις στην δεύτερη κάρτα να έχει ΜΟΝΟ 2G δίκτυο για τις κλήσεις χωρίς Data, τότε η κατανάλωση θα είναι μικρή. :D” Οκ ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά αν βάλω δεύτερη κάρτα μέσα θα δω μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Σκέφτομαι να δώσω το ρολόι για να πάρω το amazfit 2 κάνα 70-80αρι καλά δεν είναι γιατί πιο κάτω μέσα θα μπω! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Όχι όχι τον updater μην τον μπλέκεις , πιπέρι...” Miflash να ξέρουμε και τι κάνουμε! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από spideman3: “Όχι μόνο αν εσύ το επιλέξεις στο miflash tool ή μέσω εντολών cmd Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οπότε flash με fastboot η miflash εε αν την φλασαρω μέσω του updater θα το μπρικαρο και όχι τίποτα άλλο μέχρι και το μαγικό καλώδιο μπλέξαμε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Οfficial dev, twrp κ supersu για root (αν χρειάζεσαι root). Σε κάθε αναβάθμιση απλά θα φλασαρεις το twrp κ το supersu (αν τα χρειάζεσαι), αλλιώς μένεις με την official κ μαμα recovery... Αν, παρ' ελπίδα, στραβώσει κάτι, σου στέλνω το super-unbrick καλώδιο του Ντουάνγκη!! :mrgreen:” Ναι αλλά δεν θα κλειδώσει πάλι ο bootloader? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Αν με είχατε φωνάξει εξαρχής, θα το χατε γλιτωσει όλο αυτό, έχω κάνει διδακτορικό στο συγκεκριμένο θέμα!! :mrgreen:” Οπότε τι κάνουμε το αφήνω όπως είναι η περνάω official global dev Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pavlidisc: “Παιδιά, το Mi5s έχει ενεργοποιημένο το api2 από την μαμά του. Δεν θέλει root για να μπει. Ένα apk εγκατάσταση και τέλος. from my Mi5s” Να άλλο ένα καλό... Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Όχι ξεκλειδώνεις αμέσως αφού έχεις ξαναξεκλειδώσει το ίδιο κινητό.” Ααα να ένα καλό δεν το ήξερα thanks Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Και να κλειδώσει , ξαναξεκλειδώνεις.” Τώρα είμαι ξεκλείδωτος bootloader με twrp και SuperSu με xtrv άρωμα πιστεύω αν περάσω official global dev θα κλειδώσει αλλά μετά θέλω 15 μέρες για ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Μόνο ξεκλείδωτος bootloader, twrp και SuperSu με official global dev.” Γίνεται αυτό? Νομίζα ότι ξανά κλειδώνει αν περάσω official global dev Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Χωρίς ροοτ; Χλωμό...” Αυτά σκέφτομαι... Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σκέφτομαι να πάω σε developer official να παίρνω τα ota κάθε βδομάδα και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και από θέμα ασφάλειας κιόλας.. Εσείς τι λέτε ήμουν μια ζωή με custom Rom και root θα αντέξω? + κάτι άσχετο αν το κάνω μαμά θα δουλεύει η Google camera? Η εφαρμογή? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk