Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 63.
-
Δεν λαμβάνονται οι κλήσεις
ΜήνυμαΝαι δουλεύει. Εξάλλου όταν καλώ εγώ δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
ΜήνυμαΣυγνώμη δεν έκανα σωστά την ερώτηση. Τώρα τη διόρθωσα.
-
ΜήνυμαΤώρα τελευταία στο ΜιΑ1 με καλούν και τους ενημερώνει ότι το τηλέφωνό μου είναι κλειστό ενώ δεν ακούγεται ήχος κλήσης. Μπορώ να κάνω κάτι;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Κι εγώ μέσα
-
-
-
Πρόβλημα με MI Account
ΜήνυμαΚαι εγώ πλέον μπήκα αλλά έχω μια ερώτηση. Έχω την 9.0.5.0(NCFMIEI) μετά από αυτόματη αναβάθμιση που έκανε το κινητό με κλειδωμένο τον bootloader. Για να βάζω τις νέες dev πρέπει να το ξεκλειδώσω;
-
Και εμένα με άφησε να μπω επιτέλους.
-
Πρόβλημα με MI Account
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν είναι οι σέρβερ της xiaomi. Ενώ από τον υπολογιστή αλλά και με τον browser του κινητού μπαίνω κανονικά, όταν προσπαθώ να δώσω τα στοιχεία του ΜΙ λογαριασμού στις ρυθμίσεις και πατώ σύνδεση βγάζει αρχικό μήνυμα "Γίνεται λήψη πληροφοριών ασφάλειας συσκευής" και μετά "Παρουσιάστηκε σφάλμα διακομιστή περιμένετε ένα ή δύο λεπτά και προσπαθήστε ξανά. Περιτό να πω ότι έκανα και τρίτη φορά factory reset αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης όταν πατώ για άλλους τρόπους σύνδεσης ή για δημιουργία νέου λο…
-
Πρόβλημα με MI Account
ΜήνυμαOK ευχαριστώ.
-
Πρόβλημα με MI Account
ΜήνυμαΣήμερα πήρα το mido, έκανε αυτόματη αναβάθμιση σε 9.0.5.0, άκανα μια χαρά τις αρχικές ρυθμίσεις αλλά δεν δούλεψε το ξεκλείδωμα του bootloader, ίσως επειδή δεν είχα ποτέ ζητήσει unlock γιατί δεν τον χρειαζόταν η προηγούμενη συσκευή μου redmi note 2. Έκανα factory reset για να βάλω τον λογαριασμό MI της κόρης μου με τον οποίο είχα κάνει στο δικό της unlock, αλλά δεν τον δέχεται. Επίσης δεν δέχεται κανέναν άλλο λογαριασμό ούτε μου επιτρέπει να δημιουργήσω καινούργιο. (Βγάζει μήνυμα ότι παρουσιάστηκ…
-
-
-
-
Redmi note 2 κλείνει μόνο του
panos56 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΛοιπόν το άνοιξα. Το κινητό σίγουρα έχει υποστεί κάποιου είδους πίεση. Το καπάκι στο σημείο που ακουμπά η κεραία στο usb είναι σπασμένο. Επίσης λείπει μια από τις βίδες του καπακιού. Δεν είδα τραυματισμό του καλωδίου της κεραίας αλλά δεν παίρνω και όρκο. Εξάλου δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά. Επειδή αποφάσισα να πάρω νέο κινητό, υπάρχει κανείς στην περιοχή Θεσσαλονίκης που θα μπορούσα να το στείλω να το δει και αν επισκευαστεί να το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο;