Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.

• Redmi 3 pro και FM radio και Ryanair app

panos56 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Μόλις το πήρα έβαλα την τελευταία ελληνική GTV 6.6.23 MIUI V8. Δεν βλέπω πουθενά εικονίδιο για FM radio ενώ παντού (kimovil, gsmarena) αναφέρουν ότι έχει. Δεν έχει η συγκεκριμένη ρομ, θα μπει σε νεότερη, δεν θα μπει καθόλου. Επίσης προσπάθησα να βάλω την εφαρμογή της Ryanair και μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με καμμιά από τις συσκευές μου. Μα ήδη την έχω και την χρησιμοποιώ στο redmi note 2. Γνωρίζετε σχετικά για τα παραπάνω προβλήματα;

• Redmi 3 pro (Πρόβλημα WiFi)

Μήνυμα

Δεν σας απάντησα γιατί έφυγα από τη δουλειά και όλα αυτά μου τα παρουσίαζε στο δίκτυο της δουλειάς. Στο σπίτι έχω κανονικό σήμα και όλα δουλεύουν κανονικά. Στη δουλειά περιορίζω το ποιός έχει πρόσβαση στο ρούτερ με mac adress και στατική διεύθυνση και ενώ χθες δέχτηκε τις ρυθμίσεις σήμερα δεν τις δέχτηκε με τίποτα. Θα δω αύριο τι θα συμβεί αλλά τουλάχιστον μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ, Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Μήνυμα

Δεν νομίζω να είναι στο ρούτερ. Μάλλον βιάστηκα να δώσω τη δεύτερη απάντηση. Μου δείχνει την μπάρα του WiFi αλλά με μία γραμμή δίπλα, μάλλον συνδέεται με το κινητό και όχι με το ίντερνετ. Άλλαξα κανάλι (έβαλα 9 και 10) αλλά τίποτα.

Μήνυμα

Μόλις έκανα hotspot το redmi note 2 και μπήκε (με το δίκτυο που δεν μπαίνει το redmi 3).

Μήνυμα

Χθες μου ήλθε το κινητό από tinydeal Γερμανίας με δική του Ελληνική rom. Ακολουθώντας τις οδηγίες στο site έβαλα official dev, το ξεκλείδωσα και πέρασα την τελευταία Ελληνική dev (GTV 6.6.23 MIUI V8). Ρύθμισα το WiFi μπήκα ιντερνετ και κατέβασα ότι ήθελα μια χαρά. Σήμερα πάω να συνδεθώ και δεν μπαίνει με τίποτα. Δεν εμφανίζει τη μπάρα και συνέχεια βγάζει πρόβλημα ταυτοποίησης. Άλλοτε μου λέει ότι συνδέθηκε για ένα δευτερόλεπτο και αμέσως αποσυνδέεται. Συνηθισμένος με το άλλο κινητό redmi note 2 …

• Εν τέλει το πήρα από την dhl. Απλώς η εταιρεία είναι διαλυμένη εδώ στο Κιλκίς. Πήγα στο μαγαζί που ήταν κλειστό και είχε έναν αριθμό κινητού στο τζάμι που δεν απαντούσε. Εν τέλει πήρα την dhl στην Αθήνα η οποία με παρέπεμψε στην dhl express Αθήνας (δεν ήξερα ότι ήταν άλλη) η οποία πήρα το κινητό μου και μετά από λίγο μου τηλεφώνησε ο διανομέας. Εντύπωση μου έκανε που παρότι ζήτησα το τηλέφωνο του διανομέα εδώ στο Κιλκίς, δεν μου το δώσανε αλλά είπαν ότι θα του τηλεφωνούσαν οι ίδιοι. Τέλος πάντων…

• Σωστά γιαυτό το πήρα από ΕΕ. Θα δω τη Δευτέρα και θα ενημερώσω.

• Στην dhl ελλάς δεν βρίσκει τον trucking number. Στην dhl Γερμανίας μου λέει τα ίδια με παραπάνω χωρίς να λέει το όνομα της εταιρείας. Μάλλον είναι ή η dhl ή ΕΛΤΑ. Θα πάω πλέον Δευτέρα να δω. Ελπίζω μόνο να μην το γυρίσουν πίσω γιατί θα αρχίσουνοι φασαρίες.

• Εύρεση δέματος

panos56 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Άμεση βοήθεια από όποιον γνωρίζει. Πήρα από tinydeal Γερμανίας ένα xiaomi. Στάλθηκε με dhl Γερμανίας. Παρακολουθόντας τον αριθμό δέματος έφτασε στον μεταφορέα που θα μου το έφερνε σπίτι πριν δύο μέρες. Σύμφωνα με τα γραφόμενα στο 17track.net δύο φορές με έψαξε ο μεταφορέας αλλά δεν με βρήκε και τώρα το δέμα κινδυνεύει να επιστραφεί πίσω. Εγώ δεν έλαβα καμμία ειδοποίηση από κανέναν αλλά δεν ξέρω και ποιόν μεταφορέα να ψάξω. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.

• Προτιμώ αυτό Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Παράθεση από Xstos: “Για amazon Αγγλίας μιλάμε τόση ώρα; Ο Bodai έχει δίκιο, η απόδειξη/τιμολόγιο θα είναι κομμένο από αγγλική εταιρία προς εσένα, κλασσική ενδοκοινοτική συναλλαγή (με ΦΠΑ και λοιπά πληρωμένα εντός ΕΟΧ) οπότε κανένας λόγος ανησυχίας. Εσύ από Αγγλία ψώνισες, σε άγγλο πλήρωσες, δεν σε νοιάζει, ας το στέλνει κι από Γουαδελούπη. Νομίζω πως στη χειρότερη περίπτωση, αν σε καλέσουν, θα δείξεις το χαρτί και τέλος. Παράθεση από Kserw: “Πάντως με EMS 2 χρόνια τώρα ο πατέρας μου ΔΕΝ πέρασε …

• Και Πειραιώς τον δίνουν αμέσως στην τράπεζα και έχει 5 ευρώ κόστος.

• Μιά ερώτηση, που βρίσκω το verify της revolut στο paypal; Μήπως επειδή έχω και άλλη κάρτα μέσα δεν χρειάζεται;

• Πρόβλημα με sim internet

panos56 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

ΟΚ θα δοκιμάσω τηλεφωνικά, Ευχαριστώ

Μήνυμα

b16 Πήρα τις ρυθμίσεις apn από το tablet όπου δούλευε η κάρτα. Από τη Vodafone δεν μπορώ να τις κατεβάσω γιατί δεν έχει το κινητό και δεν τις στέλνει. millboc Η κάρτα τηλεφώνου είναι 4g ενεργοποιημένη και η κάρτα δεδομένων 3g. Έχω χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατές επιλογές (δηλ. 4g-2g, 3g-3g, 2g-3g, 2g-2g) αλλά τίποτα. b16 Δεν είναι καρτοΐντερνετ, είναι η vodafone mobile broadband (φοιτητική συμβόλαιο)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν επιτρέπετε ποια ρομ έχεις ? ” Την τελευταία ελληνική 5.12.31 αλλά το κάνει σε όλες όσες έχω δοκιμάσει (τουλάχιστον τις τέσσερις προηγούμενες).

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πήγαινε Ρυθμίσεις --->Διαχείρηση SIM ---> Πληροφορίες SIM ---> SIM 1 SIM 2 για να ορίσεις ποια SIM θα δίνει data ” Υποτίθεται ότι αυτό το κάνω πάντα.

Μήνυμα

Έχω βάλει δύο sim στο κινητό. Μία κανονική vodafone 4g και μια μόνο για internet vodafone 3g. Όπως και να βάλω την κάρτα για ίντερνετ δεν μπορώ να συνδεθώ. Δηλαδή είτε τις βάλω και τις δύο μαζί είτε μόνη είτε αλλάξω θέση στις κάρτες είτε την αφήσω σαν 3g είτε τις ρυθμίσω σαν 2g αυτή δεν συνδέεται. Η άλλη που έχω για φωνή και πολύ λίγα MB για ίντερνετ, όταν την ρυθμίζω για δεδομένα δουλεύει ενώ και οι δύο δουλεύουν κανονικά σε άλλη συσκευή που έχω (tablet dual sim). Καμμιά ιδέα;

• Πρόβλημα με titanium backup

Μήνυμα

Τα κάνω και τα δύο αλλά επειδή χρησιμοποιούσα από παλιά το titanium έκανα και με αυτό, μπορείς να με πεις υπερβολικό. Ευχαριστώ πάντως.

• Πρόβλημα με titanium backup

Μήνυμα

Εννοείς με τη συγκεκριμένη συσκευή (redmi note 2); Γιατί σε προηγούμενα κινητά το χρησιμοποιούσα, έστω και σε απλοϊκό στάδιο. Πάντως και σε αυτή τη συσκευή το χρησιμοποιούσα όπως αναφέρω, μέχρι τώρα, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται στον εδώ οδηγό και τις οδηγίες που αναφέρεις τις είχα ήδη ακολουθήσει όταν δούλευε. Τώρα δεν μπορώ να το εγκαταστήσω ούτε από το google play ούτε από το site του κατασκευαστή από όπου κατέβασα το apk. Επίσης ποιό προτείνεις για πιό εύχρηστο. Το backup του twr…