Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 778.
-
Παράθεση από Antretng: “Έχω σοβαρό battery drain στην τελευταία dev. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα; ” Καλησπέρα! Παρατήρησα κάποιες φορές όταν μένει ανοιχτό το βράδυ κατα την διάρκεια του ύπνου. Αν έρθει κάποιο notification μπορεί να μείνει το Light ανοιχτό με αποτέλεσμα να κάνει drain. Έβαλα την νεα stable σήμερα θα την δω και θα σου πω. ΠΆΝΤΩΣ Θα ήθελα να τη βάλεις και εσυ για να τσεκάρεις και την κάμερα 9. 5.4.0 stable
-
Για mi note 3 κατι καλο ρε παιδιά? Για vip?
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από apsogos4ever: “@Antretng Μπορεις να μου δωσεις μερικες συμβουλες για τις καλυτερες νυχτερινες; εχω το gcam mod Πανω ” Φυσικά Η καλύτερη έκδοση μακράν για το Mi Note 3/ Mi Mix 2 ειναι αυτή celsoazevedo.com/files/android…MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk . Αν έχεις σχετικά σταθερά χέρια, εκμεταλλεύσου το ότι έχει OIS η συσκευή μας και στο correction of autoexposure βάλε *2 και υπόλοιπες ρυθμίσεις: [list]Model: Nexus 6pConfig Back: AutoHdr+ (Simple)Config Front: NoHdr+P…
-
Μαπα ειναι τα δοκιμασα όλα. Τι εννοώ. Όταν μπαίνει σε λειτουργία το always on αν παρατηρήσεις η οθόνη δεν μαυρίζει εντελώς. Δηλαδή πχ η ώρα που δείχνει, εχεις ας πούμε λευκά γράμματα. Το φως δεν είναι μόνο στα γράμματα αλλα σε ολη την οθόνη. ΣΤΗΝ ουσία η οθόνη είναι αναμμένη, δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός.