Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 778.
-
@MIUI_ART μπορεις να το στειλεις και σε μενα μου το εκανε στο redmi note 2 Μου (fix)
-
Παράθεση από gkalen: “@apsogos4ever Αν δεν έχεις βάλει τη νέα 9.2.4.0 με global source από αυτό το νήμα , πιθανώς γι'αυτο σου ήρθε update.. Αν την έχεις βάλει ίσως υπάρχει κάποιο λάθος .. ” εχω την τελευταια 9.2.4.0 απο προχτενινο vip email που μου στειλατε.
-
Παράθεση από gkalen: “@kinezakias Δε σε πιάνω .. βάλε ένα screenshot .. @Antonios Gagas Μπα , δε νομίζω , για να μας πει κι άλλος αν συμβαίνει κάτι τέτοιο .. @apsogos4ever Ποια φοράς τώρα ?? ” την τελευταια stable vip @gkalen
-
σε redmi note 2 μου βγαζει αναβαθμιση , να την βάλω; @MIUI_ART
-
Παράθεση από gkalen: “@apsogos4ever Προσπαθούμε να βρούμε λύση στα προβλήματα που παρουσιάζονται σε κάποιες συσκευές με 7.1 .. ελπίζουμε γρήγορα να έχουμε αίσιο τέλος , δυστυχώς δεν έχουμε μια τέτοια συσκευή για να το δούμε καλύτερα ... @spiros@1 Προχωράμε ... ” καταλαβαινω ! αναμενουμε οι επι του Mi note 3 ανυπομονα!
-
Παράθεση από gkalen: “@pasxalis Γράψε και για ποιες συσκευές μιλάς .. Οποία Ρομ βγαίνει από global source θα βγαίνει κι από μας σταδιακά μέχρι να τις ολοκληρώσουμε όλες .... ” Αγαπητε μάγε @gkalen περιμένουμε τα μαγικά σας και για Mi note 3 με global sources!
-
@MIUI_ART βγήκε η διορθωση για τις νεες stable ?Για το mi note 3
-
Παράθεση από thrakiotis: “Παράθεση από duc: “Παράθεση από kostasdom: “παιδιά, παρήγγειλα το mi note 3, δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, αλλά σκέφτομαι να παραγγείλω και tempered glass.Εσείς τι tempered glass φοράτε; ” Σχεδόν κανένα από Ελλάδα δεν θα σου ταιριάξει, λόγω κουρμπαριστή οθόνης όλα έχουν κενό στις άκρες. Το καλύτερο νομίζω πως είναι αυτό που έχω παραγγείλει εγώ και αρκετοί άλλοι.... CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3 Screen Protector Mi Note3 Nano Hydration Film Full Coverage With T…
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδιά καλημέρα τι γίνεται έβαλε κανείς την νεα rom? Εγω ειχα θέματα(stable) ” Καλημέρα προφανώς λες για την τελευταία XTRV 9.2.4 Stable με τα global sourses εγω πάντως που έκανα έναν έλεγχο είναι πλήρη από εφαρμογές άλλα δεν την πέρασα καθώς είμαι με τελευταία Eu V9.5.3.0 και δεν θέλω να κάνω FR ξαναστεινοντας το απο την αρχή...Υποσχόμενα πρέπει να είναι αρκετά καλή και αξίζει η μετάβαση! ” Καλησπερα ναι αυτη λεω, εγω δεν ειπα οτι ειναι ληψη,…
-
Παράθεση από apsogos4ever: “@amavroudis τι σχεση εχει το twrp ? περναγε κανονικα η ρομ και χτυπαγαν τα services πχ dialer ,gallery ,google services.Αν προσπερναγες τον λογαριασμο google εμπαινε κανονικα αλλα μετα που το ανοιγες χτυπαγε παλι ” Παράθεση από Antretng: “Διάβασε τον οδηγό μου στην υπογραφή μου (σε desktop view). Εννοείται πως χρειάζεται ενεργό api2. Δεν είπα ποτέ ότι διαφέρει σε αυτό ” λοιπον εβαλα και αυτο το twrp που μου εδωσες ,δεν πιανει το touch στο recovery απο την ωρα που περα…