Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 778.
-
εχω την εξης ερωτηση..οκ βγαινει η nougat και η νουβελα...το θεμα ειναι πρακτικα τι διαφορες θα εχει; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Παράθεση από spideman3: “Ας μας πουν από την Xiaomi ποια ή διάφορα Mi5s, Mi5s plus και Mi Note 2. Την κόβω την δουλειά να απαξιώνουν την σειρά Mi που δήθεν αποτελεί τις ναυαρχίδα τους. ” Η διαφορα που εχω παρατηρησει ειναι σιγουρα στην Αναλυση της οθονης αν δεις....
-
Buy Xiaomi Mi Note 2 Pro 6GB 128GB Snapdragon 821 Android 6.0 εδω ρε παιδια το βλεπω με ips screen.....
-
Μαϊμού Mi Max?!
ΜήνυμαΠαράθεση από g47: “Μου δειχνεις ενα βιντεο του προηγουμενο MIUI? Να υποθεσω δεν εχεις παει στην 8 ακομα? ” Αυτο ηταν για το Miui 7.Για το MIUI 8 η λυσυ ειναι η εξης: Kατεβαζεις την εφαρμογη Mi verification η οποια οταν πας να κανει Verification σε βγαζει σε αυτο το μενου για να επιλεξεις PERFOMANCE MODE.Οταν θες να ξαναγυρισεις στο BALANCED MODE η λυση ειναι η εξης!!! Ενεργοποιησεις τον Batter save και μετα το ξαναπενεργοποιεις.Αυτοματος σε γυρναει στο ΒΑLANCE MODE. Παρακαλω πολυ τα ρεστα μου
-
Μαϊμού Mi Max?!
ΜήνυμαΠαράθεση από g47: “Για ψαξτο να δεις. ” Για δες: youtube.com/watch?v=-0Z-G8svDos
-
Μαϊμού Mi Max?!
ΜήνυμαΠαράθεση από g47: “Κατι που ισως αξιζει να αναφερω, οταν ανοιγει το verification app, μας ζητα να ενεργοποιησουμε το high performance mode. Default ειναι το balance. Ειδα μικρες διαφορες οποτε ισως καποιος θελει να το ενεργοποιησει. Για να το απενεργοποιησει, μεσω adb, γραφει: adb shell και am start -n com.android.settings/com.android.settings.fuelgauge.PowerModeSettings Το μενου ειναι κρυφο και αυτος ειναι ο μονος τροπος ελεγχου. ” δεν πιστευω οτι ειναι ο μονος τροπος.Το εψαξες καλα;
-
Τι κάμερα όμως sony;υποστηριξη Mhl?Max θερμοκρασιες cpu? Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
συγχαρητηρια και απο μενα και λιγα λεω....... Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Αξεσουάρ Mi-Max
ΜήνυμαΛοιπον αυτο που στέλνουν απο vickmall Μαζι με το κινητο εχει τα προβληματα που γραφει το παιδι σε προηγουμενο ποστ....δηλαδη δεν παταει σωστα στο κεντρο περιπου της οθονης ,αφηνεις τρελες δαχτυλιες και τελος στη θηκη σιλικονης μου που εχει "χειλακι" δεν πιανει καλα.... παραγγειλα το nilkin ....ο Θεος βοηθος....
-
ειμαστε ετοιμοι;να πεσει linkkkkkk Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “GTV + Gkalen + 100% Global ROM Source + Aroma Script Installer = η νέα XTRV που θα αρχίσει σταδιακά να εμφανίζεται... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20381/= forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20382/” Τι παιζει με αυτη;;;σκοτωνει μηπως; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Nillkin ποιότητα .ψάξε.αφήνει τις λιγότερες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μμ full cover ειναι;και παλι αν αφηνει γινεται χαλια ρε γαμωτο.Συν οτι η θηκη σιλικονης που εχω δεν "αγκαλιαζει" το γυαλι γιατι παχυνε πολυ τωρα... Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
tempered glass που να μην αφηνει δαχτυλικα απο αποτυπωματα υπαρχει; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
και μενα στο max helium πολυ καλα τα παει... Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας οντως Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
με τα ιδια προγραμματα; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ikleos: “Εγω ποτε δεν ειχα αυξημενες θερμοκρασίες σε τοσο βαθμό οσο μετα το τελευταίο update apsogos4ever Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk” για τι θερμορασιες μιλαμε; εχεις μετρησει; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mazelost: “Χμμμ έχεις δίκιο,γραφω ήχος γενικά θεώρησα ότι είναι δεδομένο ότι εννοείται ότι αναφέρομαι στο ηχείο. Λάθος μου Δεν ξέρω ίσως εγώ να το συγκρίνω με το note 5 που είχα και να θεωρώ του max χαμηλό!!” Νομιζω οτι ειναι μια χαρα πολυ καλο μαλιστα....βρες κανα ποιοτικο κοματι 320kbps και δοκιμασε το Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ikleos: “Σε Μι Νοte υπαρχει αισθητα αυξημενη θερμοτητα συσκευης. Επισης δεν μπορω να μπω στο Mi cloud απο το τηλ. Εβαλα την προηγουμενη και εστρωσε” το Μi note εχει ετσι κι αλλιως παραπανω θερμοκρασιες Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Mi Max χαμηλός ήχος
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “εννοεις στο ακουστικο;η στο ηχειο που χτυπαει το κουδουνισμα; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Παράθεση από mazelost: “Ναι στο ηχείο γενικά. Και όταν χτυπάει ο ήχος κλήσης είναι αρκετά χαμηλός και γενικότερα σε όλα: μουσική,ειδοποιησεις κλπ. Δοκίμασα να κάνω edit το mixer_paths.xml αλλά το αποτέλεσμα παραμένει απογοητευτικό! Μάλλον θα συμφωνήσω με τον φίλο mastersakis ότι το ηχείο είναι χαμηλό!! ” δες τι γραφεις ! το ηχειο ειναι μια χαρα! αν εχεις τοσο πολυ …