Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 778.
-
Mi Max χαμηλός ήχος
ΜήνυμαTo ακουστικό είναι εκεί που βάζουμε το αυτί μας για να μιλάμε σε κλήση και το ηχείο είναι κάτω κοντά στη φόρτιση.
-
ρε παιδια ειχα την 6.9.22 περναω χωρις wipe την 6.9.29 .Παει το atmos; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Xiaomi Mi Max
Μήνυμααυτο το προβλημα ειναι θεμα γραμματοσειρας; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Παράθεση από knight666: “Βρήκα το Mi 5S Plus 6/128 στα 400 ευρώ ετοιμοπαράδοτο με την κινέζικη κ αγγλική γλώσσα εγκατεστημένες. Αξίζει να το πάρω η να περιμένω να δοκιμαστεί από άλλους για τυχόν προβλήματα; Η υποστήριξη με ελληνική rom θα αργήσει αρκετά σωστά;” απο που ρε φιλε;γνησιο;δωρεαν μεταφορικα; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Mi Max χαμηλός ήχος
Μήνυμαοχι βρε το ακουστικο εννουμε Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Αξεσουάρ Mi-Max
Μήνυμααυριο θα δοκιμασω αυτο που ειχε μεσα η συσκευασια.Ενα full cover και θα σας πω Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mastersakis: “Σε ένα review άκουσα ότι το ηχείο δεν είναι από τα δυνατά του σημεία,εκεί που βρίσκετε κιόλας....ένα hands free διευκολύνει την κατάσταση” παιδια εχει δοκιμασει κανεις κατι για να δυναμωσει ο ηχος του earphone;Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα αλλα για να βοηθησουμε και το παιδι.Με hands free ξερω οτι σπαει τυμπανα Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Irongud: “Παράθεση από apsogos4ever: “Μπορειτε επισης να μου πειτε γιατι οταν μου ερχετε μια ειδοποιηση στο Fb μου το βγαζει ετσι χωρις να δειχνει την εικονα η το ποστ απο κατω; Sent from Mi Max Helium Perfomance ” και σε μενα εδω και αρκετες ρομ” Καλημερα φιλε μου.Μου το εκανε και στο προηγουμενο redmi note 2.Πιστευω οτι εχουν λυση τα παιδια απλα δεν εχουν προλαβει να απαντησουν. Για να δουμε... Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Mi Max !!! Aγορα
Μήνυμαφιλε απο αθηνα υπαρχουν συσκευες.Εχω και εγω τωρα αλλα το μηνυμα σκγ ειναι απο τελος αυγουστου Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Μπορειτε επισης να μου πειτε γιατι οταν μου ερχετε μια ειδοποιηση στο Fb μου το βγαζει ετσι χωρις να δειχνει την εικονα η το ποστ απο κατω; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Γιατί δεν έχουν όλοι οι αριθμοί το +30 μπροστά...number fix να βάλεις σε όλες τις επαφές το +30 (όσες είναι από Ελλάδα τουλάχιστον)” το εκανα!δουλευει αψογα.ευχαριστω Ανεστη Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
παιδια καλησπερα τοσο καιρο δεν ετυχε να στειλω sms.Εστειλα πριν λιγο και εγινε κατι περιεργο.Το 1ο μηνυμα ειναι η επαφη Αγγελος που εχω μεσα.Ειναι το 1ο απεσταλμενο.Δειχνει κανονικα την επαφη.Απο την απαντηση οπως και μετα βγαζει μονο τον αριθμο.Γιατι; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Απενεργοποίησε και την αυτόματη αναβάθμιση του super su από το play store” done!ευχαριστω! Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από apsogos4ever: “ρε παιδια δεν εχω καταλαβει με το ρουτ τι γινετε Sent from Mi Max Helium Perfomance ” Για να έχεις root πλέον χρειάζεται η εφαρμογή super su, η οποία στις developer είναι προ εγκατεστημένη.” κατι ειχε γινει και δεν ειχα root access.Bρηκα το superuser.zip εδω στο φορουμ το εγκατεστησα και παιζει μια χαρα ! Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
ρε παιδια δεν εχω καταλαβει με το ρουτ τι γινετε Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
ειμαστε Δυναμη.... Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
το προβλημα που ανεφερα και χτες παιδες Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Χωρίς τίποτα, το γράφει πάνω πάνω πως όλα γίνονται αυτόματα Φτάνει να είσαι από dev σε dev” ναι ειμαι στη προηγουμενη gtv !ευχαριστω αδερφε.Downloading.... Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
Xiaomi box 3
Μήνυμαεγω αγορασα το mi box 3 pro.67 ευρω το περιμενω να ερθει.Το αγγλικο μενου περναει ευκολα.... Sent from Mi Max Helium Perfomance