ρε παιδια συγνώμη που ξαναστελνω για το ιδιο αλλα εχω αρχίσει και αγχωνομαι. Το Mi max υπαρχει τροπος να παιξει παιχνιδια προβάλλοντας στην τηλεόραση χωρις να ειναι smarttv? ισως με συνδεση με καποιο mi box η κατι τετοιο. Γιατι απο οτι ιδα με hdmi καλωδιο δεν ειναι συμβατο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Εχω ενα Mi Max και θελω να παιξω παιχνιδι στην τηλεοραση.Μπορω μεσω του MI box Να συνδεθω wireless στο box Και το box με hdmi ,στη τηλεοραση και να βλεπω σε real αποκριση παιχνιδιου;( δεν εχω smart tv)
πρεπει να αλλαξω ρομ απο 8.0.1 gkalen (stable) στο note 2 prime σε developer ρομ για να ξεκλειδωσω; εχω το note 2 prime Προς το παρον αλλα μου ερχεται το max απο εβδομαδα.
παιδια σε λιγες μερες παραλαμβανω το 3/64 μου.Το ερωτημα μου ειναι θα μπορεσω να παιξω παιχνιδια στη τηλεοραση ; διοτι διαβασα οτι δεν υποστηριζει mhl το mi max.
μεχρι που χαμηλωσα το cpu στα 1183 με governor powersaver.Δ εν εχει κανει καποια ουσιαστικη διαφορα οπως του παιδιου που εβαλε εικονα χτες με 38-40 cpu Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
αν ειναι θεμα ρομ θα δω το καταλαβω αμεσως.Το αφηνω λιγο να ηρεμησει....οχι ακαριαια.... Τα ιδια.... καθαρισα τα παντα και φλασαρω 6.8.25 GTV δεν πιστευω οτι θα βρω ακρη
να βαλω αρχικα με fastboot αυτη hermes_images_GTV-6.5.5_GR_xiaomi-miui-hellas ; εγω εχω την τελευταια που εχει πανω τωρα.Αλλα ειδα γραφει beta.Tι να πω; αυτο με το cloud δεν ισχυει σε μενα γιατι το κινητο εκαιγε και σκετο με το wifi Μονο πριν το βαλω να κανει restore
λοιπον ξαναεκανα εγκατασταση τη τελευταια ελληνικη. εσβησα τα παντα ,ακομα και format εκανα....δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα ιδιαιτερο με ανοιχτο wifi και browsing χτυπαει 50 με 60...ελεος