Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 778.
-
παιδια δεν ειναι ακριβως ετσι.Το καθε κινητο και ο καθε επεξεργαστης εχει καποιες ιδιοτητες.Παραδειγμα το Mi Max 32 που ειχα πιασει προσφατα στα χερια μου για 2 μερες.Δεν σηκωνε σε τερμα γκαζια πανω απο 40 - 42 βαθμους. Ημουν σιγουρος οτι αυτο κινητο θερμαινεται αρκετα αντικειμενικα.Σε τερμα γκαζια εχει φτασει και 74 βαθμους. Διαβασα ομως καποια σχολια για ρομ που μπορει να φταινε κτλ και το προσπαθησα.Δεν ειμαι ασχετος,ειμαι advanced user. Στα Xiaomi ειμαι νέος ακομα.
-
@GEORGE13 Γιώργο τα έκανα αυτά, το data δεν το έσβησα. Εσείς όλοι έχετε βάλει το cpu temp, το πρόγραμμα για μιλάμε με δεδομένα ; (και οχι πως το αισθανομαστε στο χερι) ο επεξεργαστής δουλεύει εως ποσο; στην τελικη θα το κάνω κι αυτο να σβησω τα data Και να τα περασω ολα απο την αρχη. Ειμαι περιεργος ομως τι θερμοκρασιες εχετε οι περισσοτεροι ; (διαβαζω στο ξενο miui Πολυ κοσμο που γραφει οτι γραφω και εγω.) το κινητο ειναι original αγορασμενο απο vickmall
-
Παιδιά θα σας πω ότι πριν βάλω οποιαδήποτε ρομ, είχα κάνει factory reset και έβαλα τα προγραμματα που βάζω παντα.Facebook, facebook messenger , viber ,whatsapp.Δεν πιστευω οτι ειναι απο εφαρμογη....κάτι άλλο συμβαίνει.@kosmasdel από την στιγμή που έκανα τα πάντα wipe Και πέρασα την ελληνική ρομ ,το κινητό καθάρισε.
-
Καλημερα παιδια.Λοιπον αρχικα ξεκινησα να εγκαταστησω το ΤWRP recovery μεσω updater του κινητου.Δηλαδη μεταονομασα το αρχειο twrp σε update.zip Και βγαζει το εξης μηνυμα στη προσπαθεια εγκαταστασης: install update.zip failed! update.zip signature verification failed."Οτι μου εβγαζε και σε εγκατασταση rom δηλαδη"
-
Παιδια καλησπερα σας.Εχω τo note 2 prime.Με την ρομ που βλεπεται στο attachment.Το κινητο θερμαινεται αρκετα υπο χρηση.Απο εκει και περα δοκιμασα να αλλαξω ρομ ειτε με zip ειτε με fastboot και δεν τα καταφερα.Με το zip μου λεει οτι δεν μπορει να κανει signed verification το αρχειο.Με το αλλο mi flash δεν περναει την ρομ.Απαντηστε μου αν με αναβαθμιση σε νεα φτιαχνει το θεμα της θερμοκρασιας αρχικα.Ευχαριστω εκ των προτερων φιλοι μου Υ.Γ ναι και stable δοκιμασα και developer να βαλω Sent from my …