ειναι ακριβως τα στοιχεια που εγραψα πανω.Εβαλα twrp εκαν wipe data dalvik cache.Τωρα απο την εξωτερικη μνημη θα προσπαθησω να εγκαταστησω το zip Που εχει ο οδηγος....για να δουμε
το αφησα 15 λεπτα μονο το Μ εβγαζε.Προσπαθησα να φλασαρω διαφορα zip ρομ απο twrp το ιδιο.Στην εσωτερικη μνημη εχει μονο το φακελο TWRP .Τωρα προσπαθω μεσω MIflash Να περασω μια ρομ μπας και ξεκολλησει....
παιδια μεσω recovery εγκατεστησα το αρχειο miui_MIMAX_6.9.1_a140707c0e_6.0.zip και περιμενω να ανοιξει το τηλεφωνο.Ειναι στο λογοτυπο κολλλημενο MI ,πανε ολα καλα τωρα ;δεν εχει καποιο progress bar για να ξερω αν προχωραει.
καλημερα παιδια.Το ξεκλειδωσα παιδια βαζωντας την 6.9.1 beta .To θέμα είναι ότι θέλω να βάλω την hydrogen με root και dolby atmos και μεσω updater δεν μπορω.Πως θα το κανω ρε παιδια
current account is differert from the account info on the device.Γιατι ρε παιδια; το σώστο έχω βάλει! (Φυσικά μου ήρθε email ότι είμαστε εντάξει από permissions) και πήγα να κάνω mi unlock....και μου εβγαλε το παραπάνω μήνυμα!
παιδιά καλή σας μέρα.Παρακαλώ μια βοήθεια θα ήθελα.Έχω πάρει το Xiaomi Mi Max με stable ρομ 7.5.7.0 χωρίς Ελληνικά.Προσπαθώ 2 μέρες από τις οδηγίες να ξεκλειδώσω το bootloader Και να προχωρήσω σε εγκατάσταση κινέζικης ρομ κτλ.ΔΕΝ μπορώ ή κάτι δεν κάνω καλά.Γράφτηκα εκεί που έλεγε με το κινητό μου και ένα κωδικό.Πουθενά δεν είδα να γράφει send request στη xiaomi ή κάτι τέτοιο.Παρακαλώ πολύ λίγη βοήθεια.Καλό μήνα!