@amavroudis τι σχεση εχει το twrp ? περναγε κανονικα η ρομ και χτυπαγαν τα services πχ dialer ,gallery ,google services.Αν προσπερναγες τον λογαριασμο google εμπαινε κανονικα αλλα μετα που το ανοιγες χτυπαγε παλι
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από apsogos4ever: “@Antretng Μπορεις να μου δωσεις μερικες συμβουλες για τις καλυτερες νυχτερινες; εχω το gcam mod Πανω ” Φυσικά Η καλύτερη έκδοση μακράν για το Mi Note 3/ Mi Mix 2 ειναι αυτή celsoazevedo.com/files/android…MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk . Αν έχεις σχετικά σταθερά χέρια, εκμεταλλεύσου το ότι έχει OIS η συσκευή μας και στο correction of autoexposure βάλε *2 και υπόλοιπες ρυθμίσεις: [list]Model: Nexus 6pConfig Back: AutoHdr+ (Simple)Config Front: NoHdr+P…
Παράθεση από baiosss: “Πάντως η ενίσχυση νυχτερινής λήψης παραμένει σαν bug και στην 8.3.15 eu developer. Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιο θέμα. Έχουμε και patch Μαρτίου πλέον Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @baiosss Όταν λες ενίσχυση της νυχτερινής λήψης Τι ακριβώς εννοείς
@thrakiotis έ οχι και χαμηλό ήχο ειδοποιήσεων! χαχαχα σκοτώνει! άλλαξε ρομ που σου γράφει και φίλος από πάνω! καλορίζικο .Μόλις πήρες ότι καλύτερο υπάρχει...
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο @tacolla για την εξυπηρετηση που μου εκανε και μου εφερε την μεμβρανη προστασιας για τον κινητο μου. Οτι χρειαστεις ειμαι και εγω εδω για σενα φίλε Μιχαηλ!
Παράθεση από liquid: “Το ίδιο και εδώ! Κατέβασα το accuweather και ξεμπέρδεψα! To VoLTE στις ρυθμίσεις των καρτών SIM σας δουλεύει? ” εγω μπορω να σου πω πως θα το ενεργοποιησεις αλλα λενε εδω τα παιδια οτι δεν υποστηριζονται οι xiaomi συσκευες απο την συσκευες ακομη