Παράθεση από liquid: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα.Φωτογραφία φοβερή!!!! Απ οτι βλέπω. Screen protector τι φοράτε? Η x-one δεν εχει για το δικο μας? To mediamarkt μήπως έχει? ” Πού να βάλεις και την HDR+ την εφαρμογή για τις νυχτερινές φωτογραφίες....από εδώ Google Camera HDR+ on Xiaomi Mi Note 3 | How & Comparaison - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official ForumΈπαθα πλάκα μόλις το δοκίμασα... Όσο για το screen protector έχω παραγγείλει αυτό που σου είπαν και τα παιδιά, μέ…
Παράθεση από gksuber: “Υπάρχει κάποιος που να έχει Wind να μας πει τις εντυπώσεις του και κατά πόσο πιάνει 4g στην Αττική; ” Απλα σε καμμια σημεια δεν θα εχεις 4g.Τηλέφωνο θα εχεις κανονικα
Παράθεση από cacau: “Άψογη εφαρμογή, με λίγη προσοχή δεν φαίνεται ότι έχει screen protector CHYI-3D-Curved-Film-For-Xiaomi-Note-3-Screen-Protector-Mi-Note3-Nano-Hydration-Film-Full ” Φίλε μου καλέ αυτό θα έρθει σε κάνα μήνα αχαχαχ
Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα.Φωτογραφία φοβερή!!!! Απ οτι βλέπω. Screen protector τι φοράτε? Η x-one δεν εχει για το δικο μας? To mediamarkt μήπως έχει?
Ρε παιδιά έχει global ROM . Μέχρι να ξεκλειδώσω boot loader θέλω να λειτουργεί το.volte. Πάτησα *#*#86583#*#* και στις ρυθμίσεις είναι ενεργό.Δεν το βλέπω όμως πάνω στη μπάρα.Γιατι?
Για να λέω σκοτώνει ναι χαχαχα.. Ερώτηση έχει τον κινεζικό φορτιστή το βάζω να φορτίσει μου λέει πχ 2 ώρες.Βαζω τον φορτιστή του redmi 5 plus και λέει 1 και ένα τέταρτο πχ έβαλα το ambere utility ο δικός του έδινε έως 1200 με το ζόρι και ο άλλος ξεκίνησε από 1600mah .Να κρατήσω του redmi ? Απλά μην σκίζω τη μπαταρία.....
παιδια κατα 99% μου το αντικαθηστουν. Να ρωτησω επειδη θα περασω το απογευμα να το παρω, επειδη το κουτι δεν ηταν με ζελατινα, θα πρεπει να ειναι με ζελατινα;