Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 778.

• Παιδιά καλημέρα Θα ήθελα να μου πείτε Ποιο xiaomi κινητό έχει την καλύτερη κάμερα? επίσης ας κάνουμε και ενα συγκριτικό,1ο,2ο,3ο,4ο.Αυτη τη στιγμή έχω ένα xiaomi note 4x το οποίο παρότι είναι πάρα πολύ γρήγορο και εύχρηστο τηλέφωνο με φοβερή μπαταρια ,η κάμερα είναι μαύρο χάλι.

• Παιδια καλησπερα! Πηρα σημερα το Note 4x ,δεν ειμαι ασχετος απο xiaomi γιατι ξαναειχα στο παρελθον.Θελω το εξης. Το τηλεφωνο να ειναι κλειδωμενο και οταν μου ερχεται ειδοποιηση να μην εμφανιζεται το "Περιεχομενο". Αυτο το πετυχα εως εξης: Πηγα App lock και το ενεργοποιησα σε 5 εφαρμογες .Μου ζηταει pattern αναγκαστικα ομως .Επελεξα το Hide content Που εχει , δουλευει οπως θελω με την διαφορα ομως οταν ξεκλειδωνω με το δακτυλικο αποτυπωμα παραδειγμα για να μπω σε καποια απο αυτες τις 5 εφαρμογες …

• Δεν εχω εστιάσει αν φταίει ο φορτιστής. Υπάρχει περιπτώσει να φταίει η ρομ.Μια beta πρέπει να έχει οχι δική μας...

• Παιδια σε xiaomi note 4 φιλου ξαφνικα κανει να φορτισει 3 και ωρες...τι γινεται;

• Καλημερα φίλοι μου...αν και εχω παει σε samsung συνεχιζω να παρατηρώ τις εξελιξεις.Ωραιο φαίνεται αλλα υψηλη τιμή Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• RE: Αγορά κινητού

apsogos4ever - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από jimarios: “Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και είμαι ανάμεσα σε τρία. Redmi 4x,Redmi 4 και Mi4. Τα δύο 8πυρηνα και το ένα 4πυρηνο. Εσείς ποιο λέτε είναι καλύτερα; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα προτιμούσα το note 4x διότι είναι ένα νέο μοντέλο με ένα αξιόλογο cpu Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Φτιάχνει όντως κινητά με πολύ καλή επιτυχία δεν αμφιβάλλω.! Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Η xiaomi σαν φιλοσοφια ειχε να εχει λογικές τιμές.....θεωρω οτι εχει γίνει ακριβουτσικη Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 320 κάνει το mi5s τωρα και 480 το s7 edge τωρα.Αναφερομαι για το παρόν Sent from my SM-G935F using Tapatalk Επισης mi note 2 και mi mix πανάκριβα...αξιζει να τα παρεις?

• To mi5s φυσικα και εχει καλύτερο από το mi5s plus Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Παντα για βαρια χρηση...το s7 nougat αντέχει παραπάνω sot Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Δεν αναφερομαι στα χρηματα ...εγω εδωσα για mi5s 315 ευρω και το s7 edge το πήρα 480 με 2 χρόνια εγγύηση.....ακομα και ετσι να το δουμε.... Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Το s7 edge είναι κλάσεις ανώτερο ποιοτικά. Η διαχείριση λειτουργικού nougat ,touchwiz κτλ είναι απλά φοβερή... Η κάμερα απο την στιγμή που δεν έχει το mi5s ois δεν συγκρινεται.Αν είναι να πάρεις τρίποδο για βραδυνές φώτο δεν έχει βοημα.Ειναι παρά πολλά που κατά την γνώμη μου υπάρχει χάσμα. Τέλος η Υποστήριξη που έχω δει στο website εδώ αλλά και όλα τα μέλη είναι απίστευτα. Α δοκίμασα και το mix .Σαν mi5s μεγάλο είναι .Τα ppi της οθόνης Πολύ λίγα. Για αυτό που προσφέρει πανάκριβο. Sent from my SM…

• Θα πρότεινα να σταματήσει εδω η σύγκριση αχχαχχαχα Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Ναι προς Θεού. Υποστήριξη σαν έδω όντως δεν έχει. Αν κανείς οτιδήποτε χάνεις την εγγύηση. Μεταπώληση έχει πολύ παραπάνω απο Xiaomi κατά την γνώμη μου πάντα.Τώρα όσον αφορά το λειτουργικό εγώ που ήρθα απο mi5s πραγματικά μπορώ να πω ότι δεν κολλάει πουθενά και έχει φοβερή διαχείριση στα πάντα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• @mixaliscy χρόνια πολλά. Σε μένα απάντησες ; Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Και η μεγάλη ερώτηση τώρα: Samsung S8 ή Mi6...ιδού η απορία... :D” Θεωρώ ότι αν έχει κάποιος να δώσει τόσα χρήματα ίσως είναι προτιμότερο να επιλέξει το s7 edge που τα έχει όλα. Δεν έχει απ ότι έχω διαβάσει καμμία ιδιαίτερη διαφορά με το s8. Το edge το έχω 4 ημέρες δεν υστερεί πουθενά. Δεν γράφω αλλά μην με κράξετε. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Θα μπορούσαν να το ειχαν παντου "τοιχοκολλημενο" έλεος....

• RE:

apsogos4ever - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από mike: “Καλημερα φίλε!με το καλό να σου έρθει η συσκευη!όχι η έγκριση για ξεκλειδωμα αφορά μία και μόνο συσκευη!Δεν ξεκλειδωνεις με λιγα λογια παραπανω απο μια συσκευες με 1 εγκριση!!Και μπορείς να να πάρεις 1 έγκριση ξεκλειδωματος για ένα mi account,ανά 30 μέρες περίπου. Οπότε να υποβαλλεις νέα αίτηση :thumbup:” με ένα λογαριασμό τον ίδιο μήνα έχω ξεκλειδώσει 3 κινητά.... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από jowl_tnt: “Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από jowl_tnt: “Crashαρει στο ανοιγμα σε 3s. ” Όταν λες crahαρει; ” Αναφερομουν στο apk του Mario Run απο apkmirror.” το Super Mario βγάζει οταν πατησεις έξοδο ενα error code. Φτιάχνει με clear data όμως χάνεις το progress σου Sent from my MI 5s using Tapatalk